Pretvorite strah i zabrinutost u kreativnu energiju – besplatna vođena meditacija

PRETVORITE STRAH I ZABRINUTOST U KREATIVNU ENERGIJU

BESPLATNA VOĐENA MEDITACIJA

Sadržaj stranice:

  • Upute za učinkovito korištenje programa
  • Linkovi za slušanje i preuzimanje programa
  • Naprednije TT Mindfulness™ metode i procesi

1. Upute za učinkovito korištenje programa

Program slušajte onda kada osjećate snažan strah ili zabrinutost glede pojedinog izazova ili situacije s kojom se trenutno suočavate. Možete ga slušati koliko god puta želite, ali nemojte ga slušati više od jednom dnevno.

Pronađite mjesto gdje ste potpuno sami i u tišini, udobno se smjestite u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Za kvalitetniji učinak programa preporučujem koristiti slušalice.

Na samome početku procesa zatražit ću od vas da pomislite o izazovu ili situaciji s kojom se trenutno suočavate i koja u vama budi snažan strah i zabrinutost. Nije toliko važno da detaljno analizirate navedenu situaciju već je dovoljno samo da se kratko prisjetite pojedinih detalja kako bi se u vama mogle aktivirati emocije koje se inače probude.

Dok slušate program, budite usmjereni na moj glas i pokušajte biti što prisutniji u procesu. To je sve što se od vas traži.

2. Link za slušanje programa

Za kvalitetniji učinak programa preporučuje se koristiti slušalice.

Trajanje programa: 20:51 minuta

Za slušanje programa kliknite na YouTube link u nastavku…

_______________________

Kliknite OVDJE ako želite program preuzeti u mp3 formatu (kliknite na link “Download” ili na ikonu strelice – ako koristite pametni telefon).

_______________________

 .

3. Naprednije TT Mindfulness™ metode i procesi

  • Mindfulness trening – Upoznajte dokazanu metodu za miran um, snažan fokus i emocionalnu stabilnost! Novi i poboljšani koncept programa…
  • Postani Mindfulness trener – Želite li postati Mindfulness trener i naučiti kako primjenjivati razne Mindfulness metode, strategije i alate u radu s klijentima?
PODIJELI: