Istražite TT Mindfulness iz perspektive čokoladne torte 🙂

Zamislite da je TT Mindfulness poput kremaste, mistične čokoladne torte. Evo kako bi to izgledalo…

BISKVIT

BISKVIT naše torte sastoji se od izvornih Mindfulness sastojaka. Zapravo, Mindfulness u svojoj izvornoj formi temelj je naše torte i to ćete jasno osjetiti u svakom zalogaju. Uz to, pažljivo je pečena u Mindfulness stilu.

NADJEV

Mekan i kremasti NADJEV sastoji se od raznih procesa koji će vam pomoći kako biste se lakše izražavali iz razine svoje duše. Sastojci nadjeva pažljivo su izabrani kako bi vas potaknuli da se snažnije povežete i uskladite sa svojom duhovnom esencijom te ostvarite želje svoje duše. Pošto je vrlo vjerojatno da ste ili empat ili lightworker, u nadjev su dodani još neki posebni sastojci kako bi vam pružili slatko ohrabrenje na vašem putu – ili, možda bolje reći, vašoj misiji na Zemlji.

Povezani tekst: TT Mindfulness tehnike: upoznajte 18 procesa za duboku transformaciju

GLAZURA

GLAZURA naše torte stvorena je od egzotičnih sastojaka koji će vam stvoriti osjećaj i iskustvo kao da imate svojeg osobnog life coacha koji vas polako i sistematski vodi kroz cijeli proces. Ukratko, naša čokoladna torta prelivena je hrskavom glazurom u coaching stilu. Sve što trebati učiniti jest zagristi zalogaj i pustiti da vas proces polako vodi u smjeru istraživanja, otkrivanja i izražavanja potencijala svoje duše.

DEKORACIJA

Kaže se da torta bez dekoracije, nije torta. I zato, DEKORACIJA naše čokoladne torte stvorena je od svježih i organskih sastojaka iz knjige Tečaj čuda. Ali ovdje nije riječ o nekim marvelovim čudima koja prkose zakonima fizike. To bi bilo previše banalno za našu mističnu čokoladnu tortu. Kao što to Tečaj čuda navodi, čuda se svode na mijenjanje naše percepcije na način da umjesto straha, vidimo Ljubav. Riječ je o otpuštanju naše percepcije odvojenosti od svoje vječne povezanosti sa energijom Ljubavi… a to je jaaaaaaaako ukusno. 🙂

Onda? Što mislite?

Želite li zalogaj torte? 😉

Kliknite OVDJE i saznajte više o TT Mindfulness programu (praktičarska i trenerska verzija)

PODIJELI: