Postani certificirani life coach – TT Coaching program

 

Želiš li postati certificirani life coach?

Želiš li postati certificirani life coach i naučiti ono što ti je potrebno kako bi se osposobio/la u svojem novom zanimanju (ili hobiju)?

Želiš li dobiti kompletno rješenje za svoju novu avanturu?

UpoznajTT COACHING – POSTANI CERTIFICIRANI LIFE COACH” – coaching program s posebnim naglaskom na holistički pristup.

Besplatna e-knjiga

Upoznaj TT Coaching 

Saznajte više informacija o “Postani life coach – TT Coaching” programu i upoznajte ključne metode i procese (e-knjiga/pdf).

Što je TT Coaching i kome je namijenjen?

BRZE ČINJENICE

 • Upoznaj osnovne i napredne vještine coachinga.
 • Vježbaj uz nadzor supervizora.
 • Nauči kako izgraditi svoj coaching biznis iz temelja.
 • Ishodi akreditirani certifikat za bavljenje coachingom.
 • Sudjeluj uživo (Zagreb) ili online (Zoom).
Što je TT Coaching?

TT Coaching = program za razvoj vještina coachinga s posebnim naglaskom na holistički pristup.

UPOZNAJTE TT COACHING: HOLISTIČKI PUT PREMA STVARANJU ŽELJENE PROMJENE!

TT Coaching program nudi jedinstvenu kombinaciju tradicionalnih coaching tehnika i holističkih principa i okvira za rad s klijentima, pružajući polaznicima (i njihovim budućim klijentima) alate za pronalaženje ravnoteže i ispunjenja u raznim aspektima života.

Polazišna osnova programa jest da je dobrobit osobe složena interakcija fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog aspekta. Proces coachinga nije tu da vas “popravi”, već da vam pomogne osvijestiti i izraziti “pravog sebe”, povezati se s duhovnom snagom unutar vas, otpustiti sve što niste “pravi vi” i utemeljiti svoje ciljeve na svojoj autentičnoj priči.

(Tomislav Tomić – osnivač TT Coaching programa)

Kome je namijenjen program?

Tko je ciljna publika za TT Coaching program?

Ljudi koji um, tijelo i duh doživljavaju kao nerazdvojnu cjelinu te vide međusobnu povezanost svih aspekata svojeg života.

Njihove zajedničke osobine su da vole osnažiti, ohrabriti i poticati ljude da osvijeste i aktiviraju svoj istinski potencijal, otvore se za razne mogućnosti (poznate i nepoznate) te otpuste unutarnje prepreke koje ih koče na tom putu.

Osjećaju da smo svi jedno da jednoj dubljoj razini i vjeruju da svakog od nas usmjerava i vodi nevidljiva ruka Svemira – uz uvjet da smo otvoreni primiti takvo vodstvo.

Na svoje klijente gledaju kao na cjelovita bića kojima ne treba “popravak” nego stvaranje uvjeta da njihov “pravi ja” može doći do punog izražaja.

A uz navedeno…

 • Već neko vrijeme intenzivno istražujete polje osobnog i duhovnog razvoja.
 • Volite raditi s ljudima, empatični ste po prirodi i holistički pristup je vaš prirodni pogled na život (i čudno vam je da to svi tako ne vide).
 • Osjećate da bilo kakav vid promjene (ili ostvarenje konkretnih ciljeva) nema previše smisla ako se prethodno ne uzme u obzir šira slika te se istodobno ne radi na razini uma, tijela i duha.
 • Želite dati svoj doprinos ljudima kojima se osjećate “pozvanima” pomoći.
 • Osjećate da je vrijeme za akciju i želite poduzeti nešto konkretno i stvoriti svoju priču.
 • Imate snažnu želju i puuuno volje, ali nedostaje vam struktura, praksa i jasnoća odakle uopće krenuti i kako postaviti svoje ciljeve na polju coachinga. Drugim riječima, želite KOMPLETNO RJEŠENJE na koje se možete osloniti dok ne pronađete svoj jedinstveni stil coachinga.

OSNOVNE INFORMACIJE

TT Coaching program sastoji se od tri dijela – Basic verzija, Advanced verzija i “Coach Biz Mini Hub” verzija. Svaka verzija programa upisuje se zasebno.

Polaznici koji se upišu za sudjelovanje u sve tri verzije ostvaruju popust od 20 posto u odnosu na ukupnu cijenu za sve tri verzije. Sve tri verzije traju ukupno otprilike godinu dana i održavaju se na način da nema “rupa” između njih.

Advanced verzija dostupna je samo za polaznike Basic verzije programa, dok je “Coach Biz Mini Hub” verzija dostupna za upis svima koji su zainteresirani.

***

NOVO!!! Posebna promotivna ponuda za “stare” polaznike programa koji žele utvrditi gradivo (više informacija u nastavku).

BASIC VERZIJA

Početak održavanja: 7. veljače 2024. (klikni OVDJE za detaljan raspored predavanja).

Cijena: 470 eura (uz mogućnost plaćanja do 10 mjesečnih rata putem internet bankarstva ili Paypala). Polaznici koji se upišu za sudjelovanje na sve tri verzije, ostvaruju popust od 20 posto u odnosu na ukupnu cijenu za sve tri verzije.

Upisnina: 100 eura (upisnina se uračunava u ukupnu cijenu).

Trajanje: Ukupno četiri mjeseca.

Način održavanja: Uživo u Zagrebu ili online putem Zoom-a. Predavanja se održavaju dva puta mjesečno po tri sata – od 18 do 21 h – na način da se jednom mjesečno održavaju uživo u Zagrebu uz istodobni prijenos preko Zoom-a (dakle, može se sudjelovati i uživo i putem Zoom-a), a jednom mjesečno održavaju se isključivo putem Zoom-a. Uz navedeni način sudjelovanja, polaznicima je omogućeno sva predavanja pratiti putem Zoom prijenosa i u cijelosti sudjelovati online. Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti sudjelovati na nekom od predavanja, dobit ćete video snimku predavanja (video snimke vam ostaju na raspolaganju dodatna tri mjeseca po završetku programa).

Ciljna skupina: Basic verzija programa je idealna za polaznike koji tek započinju svoje putovanje u svijet coachinga. Upoznajte temeljne vještine coachinga, istražite osnovne modele i metodologije za rad s klijentima, i otkrijte svoj jedinstveni stil coachinga.

Sadržaj Basic verzije: Vidi niže u sekciji “Kratak presjek programa” ili u besplatnoj e-knjizi koju možete preuzeti na ovoj stranici.

ADVANCED VERZIJA

Napomena: Advanced verzija dostupna je samo za polaznike koji su završili Basic verziju programa.

Početak održavanja: 6. lipnja 2024. (klikni OVDJE za detaljan raspored predavanja).

Cijena: 670 eura (uz mogućnost plaćanja do 10 mjesečnih rata putem internet bankarstva ili Paypala). Polaznici koji se upišu za sudjelovanje na sve tri verzije, ostvaruju popust od 20 posto u odnosu na ukupnu cijenu za sve tri verzije.

Upisnina: 100 eura (upisnina se uračunava u ukupnu cijenu).

Trajanje: Ukupno pet mjeseci.

Način održavanja: Uživo u Zagrebu ili online putem Zoom-a. Advanced verzija se održava na isti način i pod istim uvjetima kao i Basic verzija (jedino što traje ukupno pet mjeseci). Praktične vježbe uz nadzor supervizora (isključnivo putem Zoom-a) održavaju se izvan redovitih termina za predavanja te po dogovoru polaznika koji sudjeluju u vježbama.

Ciljna skupina: Advanced verzija idealna je za polaznike koji žele dublje zaroniti u vještine coachinga, upoznati naprednije metode i pristupe, iskusiti praktično vježbanje uz nadzor supervizora te ishoditi CPD akreditirani certifikat za bavljenje coachingom.

Supervizori (za praktične vježbe): Lidija Ljubas Kerš i Martina Španović

Sadržaj Advanced verzije: Vidi niže u sekciji “Kratak presjek programa” ili u besplatnoj e-knjizi koju možete preuzeti na ovoj stranici.

“COACH BIZ MINI HUB” VERZIJA

Napomena: “Coach Biz Mini Hub” verzija dostupna je za sve zainteresirane.

Početak održavanja: 7. prosinca 2024. (klikni OVDJE za detaljan raspored predavanja).

Cijena: 370 eura (uz mogućnost plaćanja do pet mjesečnih rata putem internet bankarstva ili Paypala). Polaznici koji se upišu za sudjelovanje na sve tri verzije, ostvaruju popust od 20 posto u odnosu na ukupnu cijenu za sve tri verzije.

Upisnina: 100 eura (upisnina se uračunava u ukupnu cijenu).

Trajanje: Ukupno tri mjeseca.

Način održavanja: Online putem Zoom-a. Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti prisustvovati nekom od predavanja, dobit ćete video snimku istog (video snimke će vam biti dostupne dodatna tri mjeseca nakon završetka programa).

Ciljna skupina:

“Coach Biz Mini Hub” verzija je idealna za sve one koji su na početku izgradnje svoje profesionalne coaching ili holističke prakse i žele stvoriti čvrstu bazu za tu praksu. Tijekom programa ćete naučiti učinkovite poslovne alate i marketinške vještine posebno prilagođene za razvoj vaše prakse i uspostavljanje veza s potencijalnim klijentima. Iako ova verzija predstavlja prirodni sljedeći korak nadogradnje za polaznike Advanced verzije, upis je dostupan svima zainteresiranima.

Sadržaj “Coach Biz Mini Hub verzije: Vidi niže u sekciji “Kratak presjek programa” ili u besplatnoj e-knjizi koju možete preuzeti na ovoj stranici.

TT COACHING “TOTAL” PAKET

Polaznici koji se odjednom upišu za sudjelovanje na sve tri verzije, ostvaruju popust od 20 posto u odnosu na ukupnu cijenu za sve tri verzije.

Cijena s popustom od 20 posto: 1208 eura (uz mogućnost plaćanja do petnaest mjesečnih rata putem internet bankarstva ili Paypala). Polaznici koji se upišu za sudjelovanje na sve tri verzije, ostvaruju popust od 20 posto u odnosu na ukupnu cijenu za sve tri verzije. Redovna ukupna cijena za sve tri verzije programa iznosi 1510 eura.

Upisnina: 120 eura (upisnina se uračunava u ukupnu cijenu).

ZA “STARE” POLAZNIKE PROGRAMA

Za polaznike koji su već sudjelovali u nekoj ranijoj verziji TT Coaching programa, a željeli bi dodatno “utvrditi” gradivo i upoznati noviju verziju programa, cijena iznosi 370 . Dinamika plaćanja ista je kao i ranije navedeno.

Upisnina: 100 eura (upisnina se uračunava u ukupnu cijenu).

KRATAK PRESJEK PROGRAMA

Basic verzija

Basic verzija programa je idealna za polaznike koji tek započinju svoje putovanje u svijet coachinga. Upoznajte temeljne vještine coachinga, istražite osnovne modele i metodologije za rad s klijentima, i otkrijte svoj jedinstveni stil coachinga.

 • (Osnove “tradicionalnog” coachinga) Upoznajte osnovne principe i strategije coachinga te ulogu coacha u procesu usmjeravanja klijenata prema željenoj promjeni.

 • (Osnove holističkog life coachinga) Upoznajte osnovne principe holističkog pristupa coachingu, koji naglašava povezanost uma, tijela i duha te naučite kako integrirati holistički pristup u coaching sesije kako biste svojim klijentima omogućili sveobuhvatan pristup osobnom razvoju.

 • (Temeljna motivacija) Naučite kako osvijestiti svoj ključni „ZAŠTO“ za bavljenje coachingom i steći potrebno samopouzdanje za svoju novu avanturu.

 • (Anatomija procesa promjene) Steknite dublje razumijevanje procesa promjene i upoznajte osnovne faze koje je čine. Razumijevanje dinamike promjene pomoći će vam (i vašim budućim klijentima) da se lakše nosite s izazovima i budete agilniji na putu prema ciljevima.

 • (Razumijevanje klijenata) Kako postaviti i razviti odnos povjerenja s klijentima, te kako razumjeti njihove potrebe, ciljeve i vrijednosti.

 

 • (Temeljne vještine coachinga) Naučite temeljne vještine coachinga: aktivno slušanje, postavljanje otvorenih pitanja, upravljanje vremenom i prioritetima, stvaranje povjerenja i “sigurne zone” u interakciji s klijentima, sustavi podrške klijenta, stvaranje proaktivne odgovornosti klijenata, proaktivno postavljanje ciljeva… i još mnogo toga!

 • (Coaching modeli) Saznajte što su „coaching modeli“, kako ih koristiti – kako prepoznati koji model koristiti i kako razumijeti situacije i ciljeve za koji je svaki model prikladan. Uz standardni i dobro poznati G.R.O.W. model i Kotač života, naučit ćete kako koristiti modele Lepeza ciljeva i YouNFT koji su posebno stvoreni za polaznike TT Coaching programa.

 • (Alati za samorazvoj) Upoznajte se s raznim alatima i tehnikama, kao što su Labirint života, FRTC proces, Najgori scenarij, Sova ili miš, i druge i slično, koje pomažu klijentima na putu istraživanja sebe i svojih želja.

 • (Postavljanje akcijskih planova) Naučite kako stvoriti strategije i konkretne akcijske planove koji će pomoći klijentima da ostvare željenu promjenu (ishod).

 • (Etički aspekti coachinga) Razumijevanje etičkih smjernica i profesionalnog ponašanja u coachingu kako bi se osiguralo odgovorno pružanje usluga.
Advanced verzija

Advanced verzija idealna je za polaznike koji žele dublje zaroniti u vještine coachinga, upoznati naprednije metode i pristupe, iskusiti praktično vježbanje uz nadzor supervizora te ishoditi CPD akreditirani certifikat za bavljenje coachingom. Advanced verzija dostupna je samo za polaznike koji su završili Basic verziju programa.

 • (DISC komunikacijski model) Naučite brzo prepoznavati najbolji način komunikacije s vašim klijentima, uzimajući u obzir njihove komunikacijske sklonosti.
 • (“Razine komunikacije” u coachingu) Upoznajte tri temeljne “razine” komunikacije s klijentima tijekom coaching procesa, saznajte kako prepoznati kada je pravi trenutak za pojedinu “razinu” i naučite kako svoju konverzaciju s klijetom “uokviriti” unutar neke od navedenih razina.
 • (Uvodni termin) Saznajte zašto je “uvodni termin” najvažniji susret s pojedinim klijentom, kakva je njegova “anatomija” i na što treba obratiti pozornost.
 • (Sustav mjerenja napretka) Naučite kako stvoriti sustav mjerenja napretka klijenata i osigurati im odgovarajuću podršku u konkretnom stadiju coaching procesa.
 • (Cijena i coaching paketi) Naučite kako odrediti prikladnu cijenu za svoje usluge i stvoriti različite “pakete” uzimajući u obzir vaš specifični coaching stil.
 • (Rad s grupama) Upoznajte specifičnosti rada s grupama, načine kreiranja i održavanja radionica, razlike između grupnog i timskog coachinga te mogućnosti rada sa grupama.
 • (Mastermind grupe) Saznajte što je Mastermind grupa, kako je stvoriti, zašto može postati jedan od vaših najučinkovitijih marketinških alata i što sve treba uzeti u obzir za uspješnu Mastermind grupu.
 • (Formalnost vs. Intuicija) Naučite dublje nijanse dinamike coaching procesa i kako prepoznati trenutak kada je bolje improvizirati intuitivno u razgovoru, a kada se oslanjati na formalni proces.
 • (Studije slučaja) Analizirajte različite primjere iz prakse te istražujte potencijalne pristupe i modele za coaching primjenu u konkretnim situacijama.
 • (“Holistički hibrid”) Saznajte kako kombinirati principe, modele i metode iz TT Coaching programa s pojedinim holističkim metodama i pristupima u radu s klijentima.
 • (Individualni coaching program) Naučite kako kreirati svoj “individualni coaching program” i otkrijte zašto je to zapravo najbolji način “pakiranja” 1-na-1 usluga.
 • (Praktične vježbe uz superviziju) Iskusite vođenje coaching sesija uz mentorsku superviziju. Proći ćete niz praktičnih vježbi zajedno s ostalim polaznicima programa, preuzimajući uloge coacha i klijenta u simuliranim scenarijima. Sve ove vježbe odvijat će se putem Zoom platforme, tijekom kojih ćete primjenjivati principe, procese i modele coachinga koje ste usvojili tijekom programa. Supervizor će promatrati i voditi evidenciju, intervenirajući samo ako to sudionici zatraže. Na kraju svake sesije, uslijedit će konstruktivna rasprava sa supervizorom o mogućim unaprjeđenjima i istraživanju različitih aspekata. (Supervizori: Ljidija Ljubas Kerš i Martina Španović)
 • (CPD akreditirani certifikat) Ishodite CPD akreditirani certifikat i postanite “službeni” u svojoj novoj avanturi. Certifikat će biti izdan nakon uspješnog završetka Advanced verzije programa, pod uvjetom da je polaznik uspješno obavio sve praktične vježbe pod supervizijom te postigao zadovoljavajući rezultat na pismenom ispitu na kraju. Certifikat se izdaje na engleskom jeziku.
"Coach Biz Mini Hub" verzija

“Coach Biz Mini Hub” verzija je idealna za sve one koji su na početku izgradnje svoje profesionalne coaching ili holističke prakse i žele stvoriti čvrstu bazu za tu praksu. Tijekom programa ćete naučiti učinkovite poslovne alate i marketinške vještine posebno prilagođene za razvoj vaše prakse i uspostavljanje veza s potencijalnim klijentima. Iako ova verzija predstavlja prirodni sljedeći korak nadogradnje za polaznike Advanced verzije, upis je dostupan svima zainteresiranima.

 • (Temeljni principi stvaranja coaching/holističke prakse) Istraživanje temeljnih principa i strategija za stvaranje coaching ili holističke prakse (neovisno da li želite da vam coaching/holistička praksa bude primarna djelatnost ili hobi).

 • (Jedinstveno rješenje) Stvorite visoku razinu jasnoće glede jedinstvenog “rješenja” koje nudite svojim klijentima – precizno odredite što točno nudite i istaknite svoje razlike u odnosu na druge.

 • (“Transformacijska” vrsta usluga) Upoznajte specifičnosti prodaje “transformacijskih” usluga (coaching nije intelektualni savjet, niti fizički proizvod), te saznajte zašto razni poznati marketinški alati i pristupi uglavnom ne daju rezultate kada je riječ o uslugama iz područja life coachinga i holističkog pristupa.

 • (Idealni klijenti) Saznajte tko su vaši “idealni” klijenti i naučite kako prepoznati njihove osobine, temeljne vrijednosti i očekivanja od vas.

 • (Stadiji promjene) Naučite prepoznati različite “stadije promjene” u kojima se nalaze vaši idealni klijenti te prilagodite svoju ponudu sukladno konkretnom stadiju u kojem se oni nalaze.

 • (“Front-End usluga”) Naučite kako “upakirati” svoje coaching usluge na način da ih vaši idealni klijenti brzo prepoznaju kao najprikladnije rješenje za sebe.

 • (“Vibracijski marketing”) Naučite kako uspostaviti energetsku povezanost sa svojim “idealnim” klijentima prije nego što započnete s oglašavanjem – čak i prije nego što stvorite svoju prvu uslugu, podcast kanal, radionicu ili e-knjigu.

 • (Strateška izgradnja prakse) Saznajte zašto je važno prvo jasno definirati svoj željeni životni stil, a tek onda započeti graditi svoju coaching/holističku praksu, kako biste izbjegli “samo-sabotažu” svojih napora, te kako to sustavno i strateški postići.

 • (Gost predavači) Sudjelujte u raspravi s troje gostujućih predavača koji će nam se pridružiti i održati svoje mini-radionice, nakon čega će uslijediti rasprava o sljedećim temama: izgradnja vlastite prakse iz početka (prelazak s rada “za plaću” na rad “za sebe”), digitalni marketing i učinkovito korištenje društvenih mreža, sve s posebnim naglaskom na coacheve i holističke praktičare.

Sanjaš o tome da postaneš life coach? Evo kako nadići početne prepreke u coachingu!

Kako to izgleda započeti se baviti s coachingom, koje su sve “mine” na koje ćete vjerojatno nagaziti i u kojem smjeru cijela coaching industrija plovi. Kliknite na sliku niže i poslušajte razgovor uz kavu sa Luciom Orlić (Intuitive business coach).

Program “TT Coaching – Postani life coach” na HTV-u (5. lipnja 2015.)

INFORMATIVNI SASTANAK

Za više informacija o programu ispunite obrazac i ugovorite besplatni informativni sastanak putem telefona ili Zoom-a.

 

 

Pozdrav 🙂

Tomislav Tomić

PODIJELI: