IGRAJ SE I PREPOZNAJ ZNAKOVE SVOJE DUŠE!

Upoznajte mentalnu igru koja će vas povesti na čarobno i uzbudljivo unutarnje putovanje s ciljem da istražujete (i upoznajete) sebe na jedan nov, zabavan i interaktivan način, da razvijete svoju intuiciju te naučite prepoznavati znakove i poruke koje vam vaša duša šalje tijekom dana.

 

 

Naslov e-knjige: Soul Signs Finder; Igraj se i prepoznaj znakove svoje duše!

Autor: Tomislav Tomić

Cijena: 115,00 kn / 15 EUR (cijena uključuje sve dodatne sadržaje koji se spominju u opisu)

Format: digitalna/PDF (188 stranica)

Dodatni sadržaji koje ćete dobiti kupnjom e-knjige:

 • Set od devet digitalnih kartica za igru (PDF)
 • Audiotečaj metode Soul Energy Integration
 • Sedam audiozapisa s praktičnim pojašnjenjima mentalnih procesa koji vam služe za sudjelovanje u igri

Načini plaćanja:

(Informacije o plaćanju su na dnu ove stranice)

 • Opća uplatnica ili internet bankarstvo (+ 2D barkod) 
 • Paypal – kreditnom ili debitnom karticom putem Paypala (najsigurnijeg načina za plaćanje online) – (TRENUTNO NEDOSTUPNO)

Način dostave e-knjige:

 • Za uplate putem opće uplatnice ili internet bankarstva – u roku od 48 sati od uplate
 • Za uplate putem Paypala – preuzimanje knjige u PDF-u odmah po uplati.

 

 

Glavna svrha igre Soul Signs Finder jest potaknuti vas da istražujete (i upoznajete) sebe na jedan neuobičajen, zabavan i interaktivan način, da razvijete svoju intuiciju, iskusite snažniju povezanost s najdubljim, najmudrijim i najautentičnijim dijelom sebe – svojom dušom – te naučite prepoznavati njezine poruke i vodstvo u raznim situacijama tijekom dana.

Često se previše oslanjamo na svoju osobnu snagu i poznate činjenice i resurse te zaboravljamo da na raspolaganju imamo “nevidljivog suradnika” koji nam stalno nudi praktične smjernice i vodstvo kako bismo mogli stvoriti život koji smo došli živjeti i iskusiti. Poanta je prepoznati takve smjernice i naučiti kako ih primijeniti u praksi – a upravo tome i služi ova igra.

Nismo sami na putu života i ne moramo stalno sami pronalaziti izlaz iz labirinta raznih izazova. Postoji snaga i mudrost u nama koja nam želi pomoći, ne samo da lakše prođemo kroz razne izazove nego i da postanemo verzija sebe za koju u svojim najluđim snovima nismo mogli niti pretpostaviti da bi mogla zaista i postojati.

Najviša vizija svojeg života koju uopće možemo pojmiti svojim umom, samo je malen djelić onoga što naša duša ima spremno za nas.

Pitanje je samo do koje mjere želite tog “nevidljivog suradnika” uključiti u svoj život!

Tomislav Tomić – autor i coach. Njegova najveća strast je proučavati metafiziku i duhovnost, istraživati i eksperimentirati s različitim metodama u području osobnog razvoja te svoje spoznaje i iskustva dijeliti s drugima.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a nedugo nakon položenog pravosudnog ispita započeo je raditi kao samostalni odvjetnik. Uz pravni studij, diplomirao je također i na Sveučilištu metafizike u Sedoni (SAD).

Uz brojne edukacije certificiran je i kao Business Coach, Corporate Trainer Certified, NLP Practitioner, Mindfulness trainer, Stress Management Coach, Conflict Manager Coach te Kaizen facilitator.

S konceptom coachinga prvi put se susreo 2001. godine dok je radio u SAD-u. Iako je nedugo nakon toga započeo održavati kratke treninge i predavanja, coachingom se profesionalno počeo baviti 2009. godine, dok je mindfulness treninge započeo voditi još od studentskih dana.

Godine 2012. pokrenuo je jednogodišnju školu za razvoj coaching vještina (TT COACHING®), zatim je 2016. pokrenuo program za edukaciju mindfulness trenera (TT MINDFULNESS™), a nakon toga i program za edukaciju trenera i holističkih praktičara koji se žele dodatno usavršiti za rad s empatima i visoko senzibilnim osobama (EHSP COACH™).

Autor je brojnih članaka i programa na temu osobnog razvoja, te tečajeva i knjiga: 

 • Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi (2009.)
 • Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava (2011.)
 • Zaboravljeno iskustvo; naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti (2014.)
 • Sedam pogrešaka koje najčešće čine mali poduzetnici u početnoj fazi razvoja svojeg posla… i zbog njih plaćaju vrlo skupu cijenu u privatnom i poslovnom životu! (2016.)
 • Mindfulness trening 2.0; oštar fokus, emocionalni balans i unutarnji mir (2019. – PDF, audio i video tečaj)
 • Snaga kroz svjesnost; priručnik za empate i visoko senzibilne osobe (izlazi uskoro).

 

Web: https://tomislavtomiccoaching.com

Facebook: http://facebook.com/dobrevibre

Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom

Ako e-knjigu Soul Signs Finder želite kupiti na način da svoju uplatu izvršite putem opće uplatnice ili internet bankarstva (+ 2D barkod), u nastavku se nalaze potrebne informacije.

Dokaz o uplati pošaljite na e-mail adresu: ttomislav1979@gmail.com (na e-mail adresu sa koje pošaljete dokaz o uplati, u roku od 48 sati primiti ćete e-knjigu u PDF formatu).

 

INFORMACIJE O PLAĆANJU

Broj računa/IBAN: HR61 2340 0091 1105 9956 4

Model i poziv na broj: 07/2021
 
Naziv primatelja: Coaching Zone d.o.o. / Jelsa
 
Iznos: 115,00 kn
 
Svrha: SSF E-KNJIGA

****

Uplatnica sa 2D barkodom

Klikni OVDJE i preuzmi uplatnicu sa 2D barkodom.


 

Plaćanje putem Paypala (trenutno nedostupno)

 

 

Link za preuzimanje e-knjige u PDF formatu primiti ćete odmah nakon uplate. Da biste dovršili kupnju e-knjige, kliknite sliku koja se nalazi iznad ovog teksta (Paypal gumb).

PRAVNA NAPOMENA

Sadržaj e-knjige Soul Signs Finder zaštićen je autorskim pravima. E-knjigu nije dozvoljeno dijeliti ni na koji način. Isto se odnosi i na link za pristup dodatnom sadržaju koji je sastavni dio ove e-knjige te na sami dodatni sadržaj e-knjige (Dodaci).

Kupnjom e-knjige ostvarujete pravo korištenja navedene e-knjige isključivo za svoju osobnu upotrebu!

PODIJELI: