Tomislav Tomić – autor i coach

Njegova najveća strast je proučavati metafiziku i duhovnost, istraživati i eksperimentirati s različitim metodama u području osobnog razvoja te svoje spoznaje i iskustva dijeliti s drugima.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a nedugo nakon položenog pravosudnog ispita započeo je raditi kao samostalni odvjetnik. Uz pravni studij, diplomirao je također i na Sveučilištu metafizike u Sedoni (SAD).

S konceptom coachinga prvi put se susreo 2001. godine dok je radio u SAD-u. Iako je nedugo nakon toga započeo održavati kratke treninge i predavanja, coachingom se profesionalno počeo baviti 2009. godine, dok je mindfulness treninge započeo voditi još od studentskih dana.

Godine 2012. pokrenuo je jednogodišnju školu za razvoj coaching vještina (TT COACHING®), zatim je 2016. pokrenuo program za edukaciju mindfulness trenera (TT MINDFULNESS™), a nakon toga i program za edukaciju trenera i holističkih praktičara koji se žele dodatno usavršiti za rad s empatima i visoko senzibilnim osobama (E&HSP COACH™).

Autor je brojnih članaka i programa na temu osobnog razvoja, te tečajeva i knjiga:

  • Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi (2009.)
  • Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava (2011.)
  • Zaboravljeno iskustvo; naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti (2014.)Sedam pogrešaka koje najčešće čine mali poduzetnici u početnoj fazi razvoja svojeg posla… i zbog njih plaćaju vrlo skupu cijenu u privatnom i poslovnom životu! (2016.)
  • Mindfulness trening 2.0; oštar fokus, emocionalni balans i unutarnji mir (2019. – PDF, audio i video tečaj)
  • Soul Signes Finder; igraj se i prepoznaj poruke svoje duše (2021.)
  • Nestioo metoda; stvaraj i procesiraj koristeći 5D energiju.

 

 

Facebook: https://facebook.com/dobrevibre

Vođene meditacije

Besplatne vođene meditacije!

PREUZMITE BESPLATNO

Nove objave

PODIJELI: