Zamisli da plesom možeš ubrzati otpuštanje energije i emocija koje si upio/la od drugih?

Da, dobro si čuo/la!

Zahvali procesu Ooado Dance Release.

Ali što je to?

To je proces koji se temelji na Ooado simbolu (koji služi za otpuštanje upijene energije) u kombinaciji s tzv. „tresećim“ formama.

No, nemoj misliti da se radi o nekakvim posebnim plesnim koreografijama.

„Treseće“ forme su poput energetske čarolije koja se aktivira prije nego što započneš plesati (bilo da plešeš kod kuće ili u klubu). Aktivirajući te forme, stvaraš prostor i uvjete u svom energetskom polju kako bi tvoje Svjetlosno tijelo moglo otpustiti (upijenu) tuđu energiju iz njega.

Zahvaljujući „tresećim“ formama, već nakon samo nekoliko minuta plesanja, osjeti se ogromna razlika u razini energije, dominantnoj vibraciji i cjelokupnom osjećaju u vlastitom tijelu.

***

Ooado Dance Release proces sastoji se od četiri osnovna koraka:

#1 – Prvi korak je aktivacija Ooado simbola.

#2 – Zatim slijedi izražavanje namjere kojom dajemo posebnu “uputu” svojem Svjetlosnom tijelu kako bi otpustilo upijenu energiju iz tvojeg polja.

#3 – Sljedeći korak je aktiviranje odgovarajuće „forme“ – ovisno o tome je li riječ o akutno ili kronično upijenoj energiji – koju doslovce „protresemo“ na specifičan način.

#4 – Zadnji korak je ples u potpuno slobodnoj formi i ritmu uz svoju omiljenu glazbu za ples.

***

Zamisli to kao da si pozvan/na na plesni party u Hogwartsu s ciljem otpuštanja energije (i emocija) drugih iz tvojeg polja! Čarolija se događa, ali umjesto štapića, koristimo Ooado simbol, treseće „forme” i ples kao alat za otpuštanje tuđih emocija i energije.

Samo plešeš … i otpuštaš 🙂

Ooado Dance Release ćemo učiti u sklopu EHSP Coach programa (počevši od travnja, 2024).

Kliknite OVDJE za više informacija o EHSP Coach programu – Za empate i visoko senzibilne osobe: Naučite pristupe i metode za pretvaranje visoke senzibilnosti u supersnagu!

Kliknite OVDJE za više informacija o Ooado simbolu i kako je “nastao”.

PODIJELI: