Da li biste voljeli krenuti na putovanje u područje 5D svijesti? Da li biste voljeli preskočiti granice uobičajenog opažanja i iskoristiti neograničeni potencijal svojeg Svjetlosnog tijela? Da li biste voljeli poboljšati interakciju sa svojim Svjetlosnim tijelom koristeći simbole Nestioo i Ooado? Nastavite čitati ako je vaš odgovor pozitivan.

Kratki odgovori…

Simboli Nestioo i Ooado; za što se koriste?

Za povećanje naše interakcije sa Svjetlosnim tijelom i 5D energijom općenito.

Kako su nastali?

Na vrlo neuobičajan način.

Što je Svjetlosno tijelo?

Zapravo je dio vas, ali na višoj frekvencijskoj razini – 5D razini.

Koja je glavna funkcija Svjetlosnog tijela?

Nastavite čitati članak…

***

Nešto duži odgovor…

Prije nekoliko godina, tijekom meditacije, počeo sam doživljavati iskustva u kojima kao da bi me “netko” odveo na kratak “izlet” u svijet koji mi je, na prvu ruku, djelovao poput scena iz filmova znanstvene fantastike.

Uopće nisam imao ideju tko je to tko me vodi u taj neobičan svijet te mi poput turističkog vodiča objašnjava ono što vidim oko sebe i nježno skreće pozornost na pojedine detalje. Jasno sam osjećao da je riječ o energiji koja je vrlo topla, prijateljska i nježna. Činila mi se izuzetno poznatom, iako nisam shvaćao odakle dolazi taj osjećaj.

„Izleti“ koje spominjem događali bi se spontano i bez nekog predvidljivog vremenskog obrasca. Čisto radoznalosti radi, nekoliko puta sam pokušao svjesno „ući“ u taj neobičan svijet, ali bezuspješno. U svakom slučaju, odlučio sam da neću stvarati ikakve zaključke o tim iskustvima. Pratio me je dobar osjećaj i jednostavno sam pustio da se stvari odvijaju svojim tokom.

***

S vremenom, takvi „izleti“ postajali su sve češći i dinamičniji. Kao da bi svakim susretom s tom neobičnom dimenzijom otkrivao nove slojeve te stvarnosti.

Ono što me posebno intrigiralo jest to da, tijekom “izleta”, sve što bih čuo i vidio činilo mi se potpuno stvarnim i konkretnim, baš kao što mi je sada stvaran laptop na kojem ovo pišem, šalica kave pokraj njega i glazba koju čujem u pozadini. Kao da sam stvarno tamo – ali doslovce. Kada bi „izlet“ završio jasno bih osjetio da sam se vratio natrag u svoje uobičajeno stanje svijesti.

No, razlika između stanja svijesti dok sam na “izletu” i trenutka kada bih se vratio natrag bila bi toliko očita da bi me često pratio osjećaj kao da sam to samo sanjao. No, kako objasniti da se taj „san“ prilično redovito odvijao u nastavcima poput serija na Netflix-u – i to nekoliko mjeseci u nizu? To ipak za san nije karakteristično, zar ne?

5D SVJESNOST I SVJETLOSNO TIJELO

Ono što mi je već nakon nekoliko mjeseci postalo jasno jest da je riječ o „izletima“ koji su se odvijali u frekvencijskom rasponu stvarnosti koji se u modernoj metafizici najčešće naziva 5D razina (ili 5D svjesnost), a „visoka tehnologija“ na kojoj bi moj turistički „5D vodič“ najviše inzistirao/la da je razgledavamo i proučavamo bilo je moje Svjetlosno tijelo.

U suštini, Svjetlosno tijelo je naziv za aspekt naše svijesti koji titra na znatno višoj frekvencijskoj razini u odnosu frekvencijsku razinu našeg uobičajenog stanja svijesti. To je, nazovimo ga, naše osobno energetsko polje na jednoj višoj frekvencijskoj razini – koju najčešće nazivamo 5D razinom.

***

Ideja o Svjetlosnom tijelu bila mi je poznata i prije mojih „izleta“. Još 2001. godine upisao sam se na tečaj meditacije sa Svjetlosnim tijelom. Pročitao sam i dosta literature o tome. Međutim, perspektiva koju sam zadobio tijekom svojih „izleta“ bila je znatno drukčija od svega što sam do tada pročitao.

Za vrijeme „izleta“, kao da bih bio unutar Svjetlosnog tijela te iznutra razgledavao tu ogromnu „mrežu informacija“ od koje je ono sačinjeno (barem je to tako meni izgledalo). Često bih se osjećao kao da sjedim u gradskom turističkom vlakiću koji me polaganom vožnjom vodi kroz razne stanice unutar mojeg Svjetlosnog tijela, dok mi turistički vodič skreće pozornost na razne centre/čvorove u njemu (Aku, Sent, i sl.), pojašnjava mi njihovu funkciju, način na koji su povezani s mojim mentalnim i emocionalnim poljem te općenito mojim specifičnim doživljajem svijeta.

Na isti način kao što se unutar našeg (3D) energetskog polja nalaze stotine raznih energetskih centara (čakre), tisuće meridijana/nadija, čvorova s pomoću kojih se oni spajaju s našim energetskim centrima, portalima kroz koje suptilna energija iz meridijana/nadija ulazi u interakciju s našim stanicama u tijelu i živčanim sustavom, tako postoji i kompleksna anatomija unutar našeg Svjetlosnog tijela.

Posebno mi je bilo zanimljivo promatrati razne „portale“ kroz koje se odvija interakcija između mojeg 5D polja (Svjetlosno tijelo) i mene na fizičkoj razini. Kao da bih iz razine svojeg Svjetlosnog tijela gledao svoje energetsko polje i razne „sekcije“ unutar njega, suptilne energetske obrasce u njemu te kako se ti obrasci ponašaju u raznim situacijama.

AUTOMATSKO OČITAVANJE INFORMACIJA IZ POLJA

Usput rečeno, kada mislimo ili pričamo općenito o suptilnim i nevidljivim energijama ili energetskim obrascima, često ih doživljavamo kao nešto apstraktno. O njima uglavnom pričamo koristeći jezik emocija i upotrebljavamo apstraktne fraze kako bismo ih opisali.

No, iz perspektive mojeg 5D gradskog turističkog vlakića, kad je riječ o suptilnim energijama i energetskim obrascima, tu nema nikakve apstrakcije. Sve je vrlo konkretno i jasno definirano. Ako se poslužim informatičkim vokabularom, riječ je o vrlo konkretnim kodovima, „infrastrukturi“ unutar koje se zadržavaju, kanalima kroz koje prolaze, modificiraju i ulaze u interakciju s drugim kodovima.

Drugim riječima, ta suptilna i nevidljiva energija je prepuna konkretnih informacija. Ona nije samo senzacija nego čvor informacija. Čim se naše energetsko polje „preklopi“ s poljem neke druge osobe, odmah se aktivira obostrano automatsko „očitavanje“ informacija iz polja.

Bilo koji način naše interakcije s nekom osobom automatski aktivira razmjenu informacija iz našeg polja te polja osobe s kojom smo u interakciji – a naročito onda kada smo u intenzivnijoj interakciji s tom osobom. Nije slučajno, primjerice, da osjećate odbojnost ili privlačnost prema nekoj osobi samim time što se nađete u njezinoj blizini, bez da i jednu rečenicu izmijenite.

Navedeno se ne odnosi samo na ljude, nego i na biljni i životinjski svijet, svijet minerala, a i na našu interakciju s višim razinama svijesti. Upravo zbog navedenog, primjerice, neke ljude redovito prati osjećaj kao da zapravo komuniciraju sa svojim ljubimcima ili s biljnim svijetom – iako je teško opisati o kojem jeziku komunikacije je točno riječ.

IZ ZNATIŽELJE U PRAKTIČNOST

Kako je vrijeme teklo, a to je sve skupa trajalo otprilike oko dvije godine, cijela priča postajala mi je zanimljivija. Pitanja koja bi mi se počela javljati postajala su konkretnija, te sam sve više osjećao potrebu pronaći način kako bih to novo znanje mogao praktično primijeniti u svakodnevnom životu.

Uz navedeno, također sam počeo primati informacije koje su mi omogućavale svjesnu interakciju s tim neobičnim svijetom čak i u trenucima dok nisam na „izletu“. Do tada, kad god bih svjesno pokušao stupiti u taj neobični svijet, apsolutno ništa se ne bi događalo.

OOADO SIMBOL

Prva od tih „konkretnijih“ informacija bio je OOADO simbol. U najkraćim crtama, riječ je o simbolu te načinima integracije istog u našem energetskom polju kako bismo lakše pročistili svoje polje od energije koju „upijemo“ od drugih (te iz okoline općenito).

Jako je teško otvoriti se te održavati kanal za konekciju s energijama iz viših razina svijesti ako je naše energetsko polje pretrpano energijama koje svakodnevno upijamo iz svoje okoline (a to se posebno odnosi na empate). Uz navedeno, pojedini načini integracije OOADO simbola u naše polje čine ga protočnijim te pojačavaju njegov kapacitet kako bismo mogli brže i učinkovitije procesirati sve energije koje ono primi.

Prvo sam „primio“ simbol i informaciju o osnovnom načinu njegove aktivacije. Nakon što sam malko eksperimentirao s njime, počeo sam „primati“ i ideje na koje sve načine i u koje svrhe ga se može koristiti. Kao osobi koja je sklona poput spužve upijati razne energije iz svoje okoline na sebe (i to me je prilično sputavalo u interakciji s ljudima), OOADO simbol bio mi je pravo otkriće.

Obećao sebi da ću svoje „izlete“ čuvati samo za sebe, ali ipak mi je teško bilo ustrajati u takvoj odluci. Osjećao sam se kao da pojedine klijente zakidam time što navedeni simbol i razne metode njegove primjene ne dijelim s njima. Vrlo brzo prekršio sam obećanje samome sebi i počeo ga prezentirati klijentima za koje sam već znao da su „visoko senzibilni“ te da im veliki spoticaj predstavlja upravo intenzivno upijanje energije drugih ljudi.

Većina klijenata kojima sam predstavio osnovni način korištenja OOADO simbola fantastično su reagirali na njega. Stoga sam ga od 2022. godine uključio i u svoj EHSP Coach program – koji je namijenjen isključivo za empate i visoko senzibilne osobe.

Pored osnovnog načina, postoje i razni procesi koji se koriste u različite svrhe. Na primjer:

  • OOADO SHOWER – dubinski proces za otpuštanje upijenih energija koji se koristi pred kraj dana.
  • OOADO ENERGY FIELD CONDITIONER – povećanje kapaciteta energetskog polja za procesiranje upijenih energija.
  • OOADO ENERGY REMOVER – uklanjanje „izdvojenih uzoraka“ iz svojeg energetskog polja.
  • OOADO LASER TAG – istraživanje kvalitete energije koju upijamo od pojedinih ljudi (ili mjesta) u kontroliranim uvjetima i prilagođenoj dinamici.
  • OOADO DANCE RELEASEotpuštanje (akutne i kronične) upijene energije kroz ples.
  • I razni drugi.

NESTIOO SIMBOL

Nakon OOADO simbola, tijekom jednog „izleta“, ispred mene se pojavio Nestioo simbol (to se sve događalo u sličnom vremenskom razdoblju). Bilo mi je rečeno da ga slobodno mogu koristiti ukoliko s poželim sam istraživati sve te razne portale i čvorove unutar svojeg Svjetlosnog tijela te općenito svjesnije stupati u interakciju sa svojim Svjetlosnim tijelom te 5D energijom.

Iako Svjetlosno tijelo primarno reagira na našu namjeru (na isti način kao i naše fizičko, emocionalno i mentalno polje), na kolektivnoj razini, tek zadnjih 30-ak godina u mogućnosti smo direktno stupiti u interakciju s tim djelom sebe.

Međutim, generacije rođene prije 2012. godine, izuzev nekolicine iznimki, u svojem energetskom polju nemaju ugrađenu „infrastrukturu“ koja im može omogućiti dostatnu razmjenu količine informacija sa svojim Svjetlosnim tijelom i 5D energijom.

Upravo u tu svrhu i služi Nestioo simbol (uključujući i njegove razne „forme“ koje se koriste nakon aktivacije, koji je poput „mosta“ koji nam omogućuje slobodniju razmjenu informacija s našim Svjetlosnim tijelom i općenito s 5D razinom.

Ako se opet poslužim informatičkim terminologijom, to je kao da imamo kompjutor, koji predstavlja naše energetsko polje, s kojim se možemo spojiti na 4G internetsku mrežu. To je bila jedina dostupna mreža u trenutku kada je takav kompjutor proizveden. Međutim, sada je dostupna 5G mreža, a taj kompjutor u sebi nema „postavke“ za spajanje na 5G mrežu. U navedenom kontekstu, Nestioo simbol (te prateće „forme“) je poput „modema“ koji nam omogućuje da se „priključimo“ na 5G mrežu. Naravno, ovo je prilično štura analogija, ali nadam se da barem malo pomaže pojasniti bit.

Usput rečeno, generacije rođene nakon 2012., u velikom broju slučajeva imaju/imati će već ugrađenu „infrastrukturu“ u svojem energetskom polju koja će im omogućiti znatno lakšu i cjelovitiju interakciju sa svojim Svjetlosnim tijelom te općenito s 5D razinom svjesnosti. Drugim riječima, nadovezujući se na analogiju sa 4G i 5G mrežom, sva novija računala već su opremljena za direktno spajanje na 5G internetsku mrežu.

***

Naravno, o Svjetlosnom tijelu su pisali još i stari Egipćani te su za njega najčešće koristili izraz „Merkaba“. Ipak, samo iznimni pojedinci koji su bili potpuno posvećeni svojem duhovnom razvoju, nakon pustih godina discipliniranog treninga, mogli iskusiti interakciju sa svojim Svjetlosnim tijelom kao što to mi možemo danas bez nekog posebnog truda.

Glavni razlog tome jest što planet Zemlja prolazi kroz jednu vrstu vlastite preobrazbe te integracija 5D energije i visoko frekvencijskih obrazaca iz 5D razine je sljedeći korak na putu evolucije Zemlje. Nije slučajno da je veći skok u razvoju tehnologije napravljen u zadnjih 100-ak godina negoli je to napravljeno u čitavoj pisanoj povijesti. Nije slučajno da sve više ljudi prima kanalizirane poruke iz viših razina svijesti koje govore o sličnim stvarima. Nije slučajno da sve veći broj ljudi se otvara za razne duhovne smjerove i prakse. Nije slučajno da tradicije sve više „padaju“ i stvaraju prostor za razvoj individualizirane svjesnosti – što je nužan preduvjet za aktivaciju svojeg Svjetlosnog tijela i integraciju viših „5D kodova“  u svoje energetsko polje.

***

Vratimo se na Nestioo simbol…

Neko vrijeme sam samo promatrao i ništa nisam poduzimao jer mi je ideja o interakciji s 5D energijom djelovala prilično apstraktno. No, on se i dalje redovito pojavljivao u mojoj percepciji tijekom “izleta”. U biti, ne samo da se redovito pojavljivao, već me svaki put pratio dojam kao da me netko, telepatskim putem, educira o tome kako koristiti taj simbol, na koje sve načine ga mogu aktivirati, koje energije različiti načini aktivacije simbola pokreću, kako to sve utječe na moje polje i razne druge stvari.

***

Informacije koje bih primao tijekom “izleta” postajale su sve konkretnije i praktičnije. Shvatio sam da svaki novi “izlet” predstavlja vrstu nadogradnje baze podataka koja se stvarala negdje u meni. Umjesto pukog turističkog razgledavanja, kako sam to doživljavao na samom početku, “izleti” bi se sve više odvijali na način da mi se prikazuju razne slike i scenariji uz istovremeno pojašnjenje na koji način mogu preuzeti razne visokofrekvencijske kodove (čitaj: informacije i obrasce) iz 5D razine te postupno ih aktivirati u svojem energetskom polju.

U nekoliko navrata mi je rečeno kako će nove visokofrekvencijske energije, koje neizbježno postaju sve prisutnije na Zemlji, potaknuti određene ljude da iskoriste taj jedinstveni trenutak u ljudskoj povijesti te krenu stazom ubrzanog osobnog i duhovnog razvoja. Naravno, nitko ih neće prisiljavati na takvo što, no nova energija će u njima probuditi intenzivnu želju da pridonesu procesu kolektivnog buđenja (na različite načine). Osjećat će potrebu ubrzati svoj put kroz unutarnje procese koje znaju da ionako moraju proći. I upravo takvi pojedinci će osjetiti posebnu privlačnost prema ideji aktivacije 5D kodova u svom energetskom polju.

RASPAKIRAVANJE „PAKETIĆA“ INFORMACIJA

Kako je vrijeme odmicalo, cijela priča mi je nekako postajala jasnija, a kockice su se polako počele slagati. Ipak, i dalje sam osjećao da mi nedostaje jasnoće jer kad god bih se vratio s “izleta” i otvorio oči, osjećao sam naglu promjenu u stanju svijesti.

Drugim riječima, (svjestan sam da ovo zvuči pomalo nespretno) za vrijeme “izleta” sve bi mi bilo kristalno jasno, te bih nakon “izleta” imao u sjećanju da mi je tijekom “izleta” bilo sve jasno. No, nakon povratka, pratio me osjećaj da posjedujem samo djelomično i maglovito sjećanje na sve što sam doživio. Kao da sam negdje u sebi imao pohranjene informacije o iskustvima koja bih doživio za vrijeme „izleta“, a nisam ih bio u mogućnosti potpuno „reproducirati“ na svjesnoj razini nakon što bih se vratio natrag. To je onaj osjećaj, primjerice, kada neupitno znate da znate da ste u javnoj garaži parkirali svoj auto i svjesni ste da imate informaciju u svojoj memoriji o tome gdje ste ga parkirali, ali se ne možete odmah sjetiti gdje je vaš auto. Vjerujem da ste barem jednom doživjeli takvo iskustvo. 🙂

I to me je počelo kopkati. Želio sam se sve više uključiti u tu priču, ali svjesno. Već sam bio upoznao Nestioo simbol, shvatio sam (barem do neke mjere) što je njegova funkcija, no želio sam više konkretnih informacija s kojima mogu raspolagati i dok nisam na „izletu“.

STVARANJE ODMAKA OD SAMOGA SEBE NA „IZLETU“

Ne znam da li je to nastalo kao rezultat moje snažne želje ili je jednostavno nastupio pravi tajming, s vremenom mi se počelo događati da, dok traju moji „izleti“ (dakle, dok sam u 5D svjesnosti), sve češće bih postajao svjestan da će ta visoka razina jasnoće dobrim dijelom ispariti nakon što se vratim u svoje uobičajeno stanje svijesti. Kao rezultat toga, počeo sam istraživati načine kako očuvati tu jasnoću nakon povratka sa „izleta“.

Postupno sam otkrio način kako stvoriti kratak odmak od sebe dok sam na „izletu“ – 5D Mindfulness 😉 – te, koristeći svoju namjeru i Nestioo simbol, poslati „paketiće“ određenih informacija u svoje mentalno polje koje sam smatrao bitnima. Znam da ovo zvuči vrlo apstraktno unatoč tome što se već duže od dva sata lomim oko toga kako sročiti ovu rečenicu da zvuči barem malo smisleno.

U svakom slučaju, taj proces omogućio mi je da, nakon što se vratim natrag u svoje uobičajeno stanje svijesti, polagano raspakiram te „paketiće“ informacija i pokušam ih pretvoriti u sustav koji bi bio prikladan za praktičnu primjenu.

***

Naravno, ovo je samo skraćena verzija cijele priče u namjeri da dobijete barem neku osnovnu sliku o tome kako je to sve skupa nastalo. U stvarnosti, cijeli proces bio je znatno složeniji i stvari se nisu uvijek odvijale glatko i linearno. No, istraživanje tog neobičnog svijeta pružalo mi je izuzetno zadovoljstvo i veliku radost – a to me je motiviralo da nastavim istraživati i eksperimentirati dalje.

I tako su nastali procesi koje volim kategorizirati pod nazivima NESTIOO METODA i OOADO METODA. Odnosno, bolje bi bilo reći, tako je započela priča s navedenim metodama jer trebati će mi još puno vremena da raspakiram sve te „paketiće“ i prilagodim ih kako bi zvučali barem malo logično te bili formatirani na način koji je prikladan za praktičnu primjenu.

***

OOADO METODA trenutno se može naučiti u okviru EHSP Coach programa. Neki procesi iz NESTIOO METODE također su predstavljeni u EHSP Coach programu, dok je većina dostupna kroz posebne radionice poput Nestioo 5D Lab i sličnih.

PODIJELI: