MINDFULNESS ZA POČETNIKE

UPOZNAJTE TEČAJ "MINDFULNESS TRENING 2.0"

 

Cjeloviti online tečaj (VIDEO, AUDIO I PDF) u trajanju od 14 dana koji će vas na dnevnoj bazi, korak po korak, sustavno uvoditi u tri konkretne Mindfulness tehnike (Aktivni fokus 1.1, ZTM metoda i TT Sinergija™) i upoznati sa svim detaljima koje trebate znati kako biste ih mogli učinkovito primIjeniti u praksi!  

 

(Mindfulness = učinkovita i dokazana metoda za razvijanje snažnog i oštrog fokusa, poboljšanje emocionalne agilnosti i fleksibilnosti i za smanjenje stresa!)

TEČAJ JE NAMIJENJEN…

 

Ovaj tečaj može biti idealan za vas u slučaju da želite…

 • Naučiti kako stvoriti oštar i snažan fokus te povećati emocionalnu agilnost i fleksibilnost (bez previše filozofije i s pomoću konkretnih i praktičnih metoda)

 

 • Naučiti kako uznemirenost, nervozu, nemir i zabrinutost koju iskusite na poslu ili u privatnom životu pretvoriti u kreativnu energiju potrebnu za ostvarenje vaših ciljeva

 

 • Naučiti kako otpustiti krute stavove i načine gledanja koji vam smetaju da cjelovitije izrazite kreativni dio sebe
 • Naučiti kako preduhitriti svoju automatsku emocionalnu reakciju i dovesti se u poziciju da u izazovnim situacijama donesete NOVE izbore koji nisu uvjetovani vašim STARIM reakcijama

 

 • Naučiti kako biti sabran i fokusiran onda kada su svi oko vas rastreseni i nervozni

 

 • Povisiti razinu mira koji osjećate u sebi te se još više povezati sa samim sobom i svojom intuicijom

Prakticiranje vježbi iz tečaja Mindfulness trening 2.0 pomoglo mi je da budem fokusiranija, da uživam u procesu i da shvatim što znači osjetiti trenutak! Moja iskustva su sada puno bolja i potpunija. Kvalitetnije trčim i više uživam u tome. Tečaj je odlično vođen i preporučila bih ga svakome!

Daria Antonović, Hrvatska

Odlično postavljen koncept. Jednostavno, kratko i jasno za one koji žele dobiti efekt bolje koncentracije, fokusa i kontrolu uznemirujućih i nepotrebnih emocija s kojima se susrećemo svakodnevno. Preporučila bih svakome!

Majda Smojver, Island

DOBIT ĆETE…

 • Inovativni i cjeloviti online tečaj (video + audio) u trajanju od 14 dana koji će vas na dnevnoj bazi, korak po korak, sustavno uvoditi u tajne Mindfulnessa i upoznati sa svim detaljima koje trebate znati

 

 • Zajamčeno zadovoljstvo uz 14 dana jamstva potpunog povrata novca
 • Iskustveno ćete naučiti i detaljno usavršiti tri konkretne, praktične i učinkovite Mindfulness tehnike koje kasnije sami možete koristiti bilo kada i bilo gdje
 • Mentorsku podršku e-mailom izravno od autora programa za razdoblje od 28 dana od dana kupnje programa

A UZ NAVEDENO…

Vi ste osoba koja…

 • Imate želju kvalitetno i temeljito savladati osnove Mindfulness tehnike, a niste u mogućnosti sudjelovati šest tjedana uživo na treningu ili tečaju (imalo ozbiljniji Minduflness trening traje barem šest tjedana u nizu ili barem 12 susreta)

 

 • Zbog obaveza i životnog stila preferirate fleksibilan ritam učenja i vježbanja (treninge slušate jednom dnevno u vrijeme kada vama to najviše odgovara)
 • Ne želite pretpostavljati jeste li dobro shvatili pojedine stavke iz tečaja te, u slučaju bilo kakvih nejasnoća, želite imati nekoga kome se slobodno možete obratiti i postaviti pitanje (imate izravnu mentorsku podršku e-mailom od strane autora ovog programa)

 

 • Zanima vas napredovati i stalno se usavršavati na području osobnog razvoja

Postajemo ono na što smo fokusirani većinu svojeg vremena. Međutim, naš fokus nije stvar izbora ili odluke, nego primarno ovisi o tome koliko dugo smo sposobni svoju pozornost držati usredotočenom u željenom smjeru.

Naučiti kako stvoriti oštar i snažan fokus te otpustiti krute stavove i vlastite emocionalne reakcije koje ne podržavaju naš fokus u željenom smjeru suština je programa Mindfulness trening 2.0.

TEČAJ FUNKCIONIRA NA SLJEDEĆI NAČIN…

(riječima autora tečaja)

“Mindfulness trening sastoji se od uvodnog i praktičnog dijela. Stvoren je za početnike, no prikladan je i za one koji već imaju nekog iskustva te žele stvoriti kvalitetne temelje koje kasnije mogu sustavno nadograđivati.

Uvodni dio programa
 
U uvodnom dijelu (videozapisi) kratko ćemo istražiti neke osnovne koncepte Mindfulness pristupa koje je važno shvatiti da biste uopće mogli pristupiti praktičnom dijelu programa.

 

Praktični dio programa
 
Preostali dio programa sastoji se od 14 povezanih audiozapisa (mp3). Svaki audiozapis započinje kratkim uvodnim teoretskim dijelom, a nakon toga program vas korak po korak uvodi u praktični dio vježbe. Svaki audiozapis nadovezuje se na prijašnje zapise, međusobno su povezani i kao takvi predstavljaju jedinstvenu i komplementarnu cjelinu.

Vaš osobni Minduflness trener
 
U biti, praktični dio programa zamislio sam da vam pruži iskustvo kao da imate svojeg osobnog Mindfulness trenera koji će vas prvih 14 dana u nizu korak po korak sve dublje sustavno uvoditi u tri konkretne, praktične i učinkovite Mindfulness tehnike i objašnjavati vam ključne stavke koje je potrebno usvojiti i na koje treba posebno obratiti pozornost.

Sastavni dio programa je i moja mentorska podrška e-mailom na koju imate pravo unutar roka od 28 dana od dana kupnje ovog programa. Ideja je omogućiti vam da možete u miru prakticirati vježbe znajući da niste sami tijekom treninga, a i da znate da za sve to vrijeme imate nekoga kome se možete obratiti i postaviti pitanje u slučaju bilo koje nejasnoće.”

ISPROBAJTE PROGRAM...

 

Kratki audio isječci iz praktičnog dijela programa...

(Osvježite stranicu u slučaju da vam se ne prikazuju pojedini audiozapisi)

NARUČI TEČAJ...

(Posebna ponuda uz ograničeno trajanje)

.

***

 

Cijena tečaja = 370,00 kn 97,00 kn (EUR 12.82€) 

(Cijena uključuje tečaj u digitalnom formatu te individualiziranu mentorsku podršku e-mailom u razdoblju od 28 dana od dana kupnje programa)

 

***

 

NAČINI PLAĆANJA...

KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM PUTEM PAYPALA

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom (VISA, AMERICAN EXPRESS, itd.) putem Paypala – najsigurnijeg načina online plaćanja (link za pristup tečaju automatski vam stiže odmah nakon uplate)

 

VIRMANSKA UPLATA

Plaćanje putem opće uplatnice ili internet bankarstva (link za pristup tečaju stiže vam u roku od 24 sata po zaprimanju uplate ili u kraćem roku u slučaju da izaberete opciju "Virman na povjerenje").

Da biste dovršili kupnju, ispunite obrazac za narudžbu...

 

OBRAZAC ZA NARUDŽBU

 

MT20
Dobro provjerite jeste li ispravno upisali svoju e-mail adresu. Putem e-maila dobit ćete link i lozinku za pristup tečaju.
Za tečaj želim platiti:
* Ako izaberete opciju "VIRMAN", link za pristup tečaju primit ćete u roku od 24 sata po zaprimanju uplate. ** Ako izaberete opciju "VIRMAN NA POVJERENJE", link za pristup tečaju dobit ćete odmah ili u što skorijem roku, a vaša obaveza jest uplatiti za tečaj najkasnije u roku od dva radna dana. Izborom opcije "VIRMAN NA POVJERENJE" prihvaćate svoju obavezu uplate kako je to navedeno.

 

(Nakon što kliknete na gumb "DOVRŠI NARUDŽBU" sustav će vam ponuditi opcije plaćanja)

 

 

 

Mindfulness se više ne bi trebao smatrati samo poželjnom aktivnošću za poslovne ljude. Mindfulness je imperativ; način na koji možemo očuvati zdravlje mozga, poduprijeti mehanizam samoregulacije i sposobnost učinkovitog donošenja odluka te zaštiti se od toksičnog stresa.

Harvard Business Review

Mindfulness meditacija može olakšati tjeskobu i mentalni stres… Mindfulness meditacija pomaže u borbi protiv nesanice i poboljšava san… Mindfulness poboljšava kvalitetu života.

Harvard Medical School

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA…

 

Na koji način ću primiti Mindfulness tečaj?

Tečaj je u digitalnom izdanju i sve što vam treba je pristup internetu. Nakon što se ulogirate putem linka koji ćete dobiti, možete izabrati online video streaming, a praktični dio tečaja možete slušati online ili ga preuzeti u mp3 formatu na svoje računalo ili pametni telefon.

 

Što ako želim pokloniti nekome tečaj? Postoji li Mindfulness tečaj i u “fizičkom” izdanju?

Po nešto višoj cijeni, tečaj je moguće kupiti na USB-u ili na DVD-u. Minimalna narudžba je 10 primjeraka. Za tvrtke i ostale organizacije moguće je ugovoriti i posebno pakiranje. Kontaktirajte me za više informacija o cijeni i izgledu pakiranja.

 

Kada započinje trening?

Čim ste preuzeli tečaj, odmah možete započeti sudjelovati u treningu.

 

Koliko puta smijem iznova pogledati/poslušati tečaj?

Koliko god puta želite. U biti, autorova je preporuka da ga pogledate (uvodni dio) i poslušate (praktični dio) barem dvaput.

 

Što ako mi nešto nije jasno?

Sastavni dio programa je i individualizirana mentorska podrška e-mailom u trajanju od 28 dana od dana kupnje tečaja.

 

Što ako mi se ne svidi tečaj?

Ako vam se tečaj ne svidi nudi vam se jamstvo povrata novca. Jamstvo povrata novca vrijedi unutar roka od 14 dana od dana kupnje.

 

Imate li dodatnih pitanja?

Kliknite OVDJE i pošaljite svoj upit (molim navedite da je u pitanju tečaj Mindfulness trening 2.0)…

 

 

PODIJELI: