MINDFULNESS TRENING 2.0

Idealno za početnike na polju Mindfulnessa

 

Cjeloviti online tečaj (VIDEO, AUDIO I PDF) u trajanju od 14 dana koji će vas na dnevnoj bazi, korak po korak, sustavno uvoditi u tri konkretne Mindfulness tehnike (Aktivni fokus 1.1, ZTM metoda i TT Sinergija™) i upoznati sa svim detaljima koje trebate znati kako biste ih mogli učinkovito primIjeniti u praksi!  

 

(Mindfulness = učinkovita i dokazana metoda za razvijanje snažnog i oštrog fokusa, poboljšanje emocionalne agilnosti i fleksibilnosti i za smanjenje stresa!)

TEČAJ JE NAMIJENJEN…

 

Ovaj tečaj može biti idealan za vas u slučaju da želite…

 • Naučiti kako stvoriti oštar i snažan fokus te povećati emocionalnu agilnost i fleksibilnost (bez previše filozofije i s pomoću konkretnih i praktičnih metoda)

 

 • Naučiti kako uznemirenost, nervozu, nemir i zabrinutost koju iskusite na poslu ili u privatnom životu pretvoriti u kreativnu energiju potrebnu za ostvarenje vaših ciljeva

 

 • Naučiti kako otpustiti krute stavove i načine gledanja koji vam smetaju da cjelovitije izrazite kreativni dio sebe
 • Naučiti kako preduhitriti svoju automatsku emocionalnu reakciju i dovesti se u poziciju da u izazovnim situacijama donesete NOVE izbore koji nisu uvjetovani vašim STARIM reakcijama

 

 • Naučiti kako biti sabran i fokusiran onda kada su svi oko vas rastreseni i nervozni

 

 • Povisiti razinu mira koji osjećate u sebi te se još više povezati sa samim sobom i svojom intuicijom

Prakticiranje vježbi iz tečaja Mindfulness trening 2.0 pomoglo mi je da budem fokusiranija, da uživam u procesu i da shvatim što znači osjetiti trenutak! Moja iskustva su sada puno bolja i potpunija. Kvalitetnije trčim i više uživam u tome. Tečaj je odlično vođen i preporučila bih ga svakome!

Daria Antonović, Hrvatska

Odlično postavljen koncept. Jednostavno, kratko i jasno za one koji žele dobiti efekt bolje koncentracije, fokusa i kontrolu uznemirujućih i nepotrebnih emocija s kojima se susrećemo svakodnevno. Preporučila bih svakome!

Majda Smojver, Island

DOBIT ĆETE…

 • Inovativni i cjeloviti online tečaj (video + audio) u trajanju od 14 dana koji će vas na dnevnoj bazi, korak po korak, sustavno uvoditi u tajne Mindfulnessa i upoznati sa svim detaljima koje trebate znati

 

 • Zajamčeno zadovoljstvo uz 14 dana jamstva potpunog povrata novca
 • Iskustveno ćete naučiti i detaljno usavršiti tri konkretne, praktične i učinkovite Mindfulness tehnike koje kasnije sami možete koristiti bilo kada i bilo gdje
 • Mentorsku podršku e-mailom izravno od autora programa za razdoblje od 28 dana od dana kupnje programa

A UZ NAVEDENO…

Vi ste osoba koja…

 • Imate želju kvalitetno i temeljito savladati osnove Mindfulness tehnike, a niste u mogućnosti sudjelovati šest tjedana uživo na treningu ili tečaju (imalo ozbiljniji Minduflness trening traje barem šest tjedana u nizu ili barem 12 susreta)

 

 • Zbog obaveza i životnog stila preferirate fleksibilan ritam učenja i vježbanja (treninge slušate jednom dnevno u vrijeme kada vama to najviše odgovara)
 • Ne želite pretpostavljati jeste li dobro shvatili pojedine stavke iz tečaja te, u slučaju bilo kakvih nejasnoća, želite imati nekoga kome se slobodno možete obratiti i postaviti pitanje (imate izravnu mentorsku podršku e-mailom od strane autora ovog programa)

 

 • Zanima vas napredovati i stalno se usavršavati na području osobnog razvoja

Postajemo ono na što smo fokusirani većinu svojeg vremena. Međutim, naš fokus nije stvar izbora ili odluke, nego primarno ovisi o tome koliko dugo smo sposobni svoju pozornost držati usredotočenom u željenom smjeru.

Naučiti kako stvoriti oštar i snažan fokus te otpustiti krute stavove i vlastite emocionalne reakcije koje ne podržavaju naš fokus u željenom smjeru suština je programa Mindfulness trening 2.0.

TEČAJ FUNKCIONIRA NA SLJEDEĆI NAČIN…

(riječima autora tečaja)

“Mindfulness trening sastoji se od uvodnog i praktičnog dijela. Stvoren je za početnike, no prikladan je i za one koji već imaju nekog iskustva te žele stvoriti kvalitetne temelje koje kasnije mogu sustavno nadograđivati.

Uvodni dio programa
 
U uvodnom dijelu (videozapisi) kratko ćemo istražiti neke osnovne koncepte Mindfulness pristupa koje je važno shvatiti da biste uopće mogli pristupiti praktičnom dijelu programa.

 

Praktični dio programa
 
Preostali dio programa sastoji se od 14 povezanih audiozapisa (mp3). Svaki audiozapis započinje kratkim uvodnim teoretskim dijelom, a nakon toga program vas korak po korak uvodi u praktični dio vježbe. Svaki audiozapis nadovezuje se na prijašnje zapise, međusobno su povezani i kao takvi predstavljaju jedinstvenu i komplementarnu cjelinu.

Vaš osobni Minduflness trener
 
U biti, praktični dio programa zamislio sam da vam pruži iskustvo kao da imate svojeg osobnog Mindfulness trenera koji će vas prvih 14 dana u nizu korak po korak sve dublje sustavno uvoditi u tri konkretne, praktične i učinkovite Mindfulness tehnike i objašnjavati vam ključne stavke koje je potrebno usvojiti i na koje treba posebno obratiti pozornost.

Sastavni dio programa je i moja mentorska podrška e-mailom na koju imate pravo unutar roka od 28 dana od dana kupnje ovog programa. Ideja je omogućiti vam da možete u miru prakticirati vježbe znajući da niste sami tijekom treninga, a i da znate da za sve to vrijeme imate nekoga kome se možete obratiti i postaviti pitanje u slučaju bilo koje nejasnoće.”

ISPROBAJTE PROGRAM...

 

Kratki audio isječci iz praktičnog dijela programa...

Kliknite OVDJE i isprobajte program. Nakon što klinete, biti ćete preusmjereni na platformu na kojoj se pristupa tečaju. Potrebno se je ulogirati u sustav.

 

Cijena tečaja: 65 eura 

 

Kako kupiti tečaj:

Da biste kupili tečaj i pristupili sadržaju, molim kliknite na link u nastavku. Potrebno se ulogirati u sustav.

https://mysticpowerhub.getlearnworlds.com/payment?product_id=mindfulness-za-pocetnike

Na istoj platformi možete i pristupiti tečaju.

Mindfulness se više ne bi trebao smatrati samo poželjnom aktivnošću za poslovne ljude. Mindfulness je imperativ; način na koji možemo očuvati zdravlje mozga, poduprijeti mehanizam samoregulacije i sposobnost učinkovitog donošenja odluka te zaštiti se od toksičnog stresa.

Harvard Business Review

Mindfulness meditacija može olakšati tjeskobu i mentalni stres… Mindfulness meditacija pomaže u borbi protiv nesanice i poboljšava san… Mindfulness poboljšava kvalitetu života.

Harvard Medical School

PODIJELI: