nestioo 5d lab!!!

Otključajte snagu 5D energije!

Podignite svoju vibraciju, ostvarite željene promjene i procesirajte blokade u svojem energetskom polju s pomoću 5D energije (i svojeg Svjetlosnog tijela).

Program u trajanju od pet tjedana (uživo, online ili video tečaj)

Trenutno nema dostupnih termina za radionicu.

 

Dobrodošli u čarobni svijet Nestioo metode :)🌟

Ako želite započeti svjesno koristiti visoko-frekvencijsku 5D energiju kako biste podigli svoju vibraciju, manifestirali željenu promjenu te otpustili blokiranu i zastarjelu energiju iz svojeg polja, ovo je pravo mjesto za vas! 

Što je Nestioo metoda?

Ukratko, Nestioo metoda je cjeloviti sistem čiji je glavni cilj pomoći vam ostvariti željene promjene uz pomoć snage i mudrosti 5D energije i vašeg Svjetlosnog tijela. Neovisno o tome želite li podići svoju vibraciju, otpustiti zastarjele ili ograničavajuće energetske obrasce iz vašeg polja, primiti dodatne uvide i jasnoću vezano za pojedine želje i situacije, ojačati povjerenje u svoje unutarnje Vodstvo, aktivirati i usidriti frekvenciju ljubavi, slobode i mira u sebi ili nešto drugo, Nestioo metoda uvijek stavlja ključni naglasak na direktni rad sa suptilnim energetskim obrascima u našem polju. To ostvarujemo koristeći tri ključna “alata” – Nestioo simbol, izražavanje namjere (na specifičan način) i Nestioo “forme”.

Kome je namijenjena Nestioo metoda

Na temelju dosadašnjih iskustava, Nestioo metoda izuzetno je prikladna za one koji su dovoljno senzibilni da mogu osjetiti i doživjeti suptilne energije.

U Nestioo metodi ne koriste se “alati” poput vizualizacije ili afirmacija. Također, nije riječ o mijenjanju stvarnosti promjenom svojih misli, niti se radi o metodi u stilu Zakona privlačenja i sličnim pristupima.

Ako su vam privlačne metode poput Theta Healing, Magnified Healing, Reiki, Rekonekcija ili Mindfulness, te ako osjećate da želite koračati stazom ubrzanog duhovnog razvoja, vrlo je moguće da će vam Nestioo metoda dobro odgovarati i obogatiti vaš postojeći arsenal alata.

Kratki presjek programa

Nestioo 5D Lab sastoji se od ciklusa od pet povezanih radionica.

⚠️ Svi važni procesi koje ćete naučiti tijekom programa bit će vam dostupni i u obliku vođenih meditacija kako biste ih brže usvojili.

Nestioo 5D Lab #1

Dobrodošli u Nestioo 5D Lab #1! 

Uključite se u uzbudljivo putovanje u svijet 5D energije, gdje ćemo zajedno graditi temelje za korištenje Nestioo simbola i procesa koji čine ovu jedinstvenu metodu.

 

 • Obrasci u energetskom polju –  Što je to? Razumijemo li doista kako nastaju? Analiza jednog od temeljnih načela Nestioo metode koje glasi: “Prvo se stvori obrazac u polju, a zatim ga um ispuni sadržajem” – uz mnoštvo primjera iz prakse.
 • Proces: “Nestioo Vibe Booster” – Podignite svoju vibraciju koristeći snagu 5D energije. Ovaj proces će vas ojačati i potaknuti na putu pozitivnih promjena.
 • Proces: “Nestioo Trust Alchemy” – Ojačajte povjerenje u svoje Unutarnje vodstvo i pouzdajte se u snagu, mudrost i smjernice koje vam ono pruža. Otpustite sumnje i strahove i postanite sam svoj autoritet.
 • Proces: “Nestioo Love/Peace/Freedom Frequency Activation” – Aktivirajte 5D frekvenciju ljubavi/mira/slobode u svojem polju i istražujte sebe i svijet oko sebe iz te nove perspektive.
Nestioo 5d Lab #2

Dobrodošli u Nestioo 5D Lab #2! 

Pripremite se za duboko istraživanje temeljnih načela procesiranja zastarjele i zablokirane energije (obrasci) u svojem polju uz korištenje visoko-frekvencijske 5D energije.

 • 5D procesiranje – Što je to? Po čemu se ono razlikuje od klasičnog “otpuštanja” energetskih blokada i sličnih pojmova? Analiza jednog od temeljnih načela Nestioo metode koje glasi: “Da X nije prisutan u mom energetskom polju, ne bi bio ni u mojoj percepciji.” – uz mnoštvo primjera iz prakse.
 • Proces: “Nestioo Hexagram”Procesirajte gustu, ustajalu i blokiranu energiju u svojem energetskom polju koristeći visoko-frekvencijsku 5D energiju.
 • Proces: “Nestioo Difuzor” – Naučite kako raspršiti gusti naboj u svojem tijelu i procesirati ga na “manje dijelove”.
 • Proces: “Nestioo Labels” –  Otkrijte snagu označavanja tenzija u tijelu pomoću “Nestioo naljepnice”, osvještavajući obrasce koji se kriju u pozadini. Što vam ti obrasci govore?
 • Proces: “Nestioo Transmutation” – Pošaljite u Svjetlo sve one energije u sebi koje vam više ne služe i koče vas na putu izražavanja pravog sebe.
Nestioo 5d Lab #3

Dobrodošli u Nestioo 5D Lab #3! 

U ovom Labu duboko zaranjamo u temeljna načela Nestioo metode, istražujući kako koristiti 5D energiju za stvaranje konkretne željene promjene (ili ciljeva) u pojedinom aspektu života.

Stvaralački modovi: “Mod kontrakcije” i “mod ekspanzije” – Razumijte snagu ova dva ključna stvaralačka moda, uz dodatak sporednih modova koji oblikuju vašu stvarnost.

Proces: “Nestioo Goal Energizer” – Energizirajte svoje ciljeve s 5D energijom. Naučite kako postavljati konkretne ciljeve u Nestioo procesu i kako ih tretirati dok ih “energetizirate”.

Proces: “Nestioo Energy Field  Optimizer” – Naučite kako optimizirati svoje energetsko polje za manifestiranje konkretne promjene (ili cilja) koju želite – ili čak nečega još boljeg.

Proces: “Nestioo Mantra”Saznajte kako tijekom dana, dok radite razne druge stvari, usmjeravati 5D energiju na konkretni cilj/promjenu koji želite ostvariti.

Nestioo 5d Lab #4

Dobrodošli u Nestioo 5D Lab #4!

U ovom Labu istražujemo dubine transformacije, gdje nije dovoljno samo mijenjati navike ili postavljati nove ciljeve – već i preoblikovati cjelokupnu paradigmu života ili nekog aspekta istog.

 

Proces: “Nestioo Inner Reset” – Ovladajte vještinom resetiranja svog energetskog polja, stvarajući prostor za 5D “download” koji vam je najpotrebniji u datom trenutku. Ovaj proces je savršen kada osjećate potrebu za potpunim resetom, ali niste u mogućnosti napustiti okolinu ili kada osjećate je vrijeme za novo poglavlje u vašem životu, a “put” vam djeluje nejasno.

Proces: “Nestioo Deep Insight” – Saznajte kako primiti dublji uvid s 5D razine vezano uz izazovne situacije koje izgledaju nerješivo na logičnoj razini.

Proces: “Nestioo Mental Illumination” – Otkrijte kako prepoznati odluke koje su u skladu s planom vaše duše, omogućujući vam najoptimalnije izražavanje u konkretnom aspektu života. Posebno važno ako osjećate da ulažete previše energije, a rezultati nisu zadovoljavajući ili vas zaobilaze.

Osnovne informacije

ODRŽAVANJE PROGRAMA:

NAPOMENA!!! Grupa #1 koja je s programom započela 22. siječnja 2024. je popunjena i upis više nije dostupan. Međutim, nudi se mogućnost sudjelovanja u programu u formatu 📹 video tečaja u trajanju od pet tjedana.

Video tečaj se sastoji od video snimki navedenog programa te popratnih radnih listova. Uz navedeno, ova opcija uključuje i email podršku u trajanju od pet tjedana od dana kupnje video tečaja. Cijena i dinamika plaćanja su navedeni u nastavku.

Tečaju se pristupa putem online platforme. Da biste naručili video tečaj, ispunite obrazac u nastavku te izaberite opciju “isključivo video tečaj“. Informacije za pristup platformi primiti ćete najkasnije u roku od dva radna dana po uplati.

***

Grupa #2 (uživo/Zagreb i online/Zoom) započinje 23. rujna 2024. u 18 h (prijave započinju od 2. travnja 2024.)

NAČIN ODRŽAVANJA:

Uživo u Zagrebu (Petračićeva 6) te online putem Zoom platforme. U slučaju spriječenosti pohađanja pojedine radionice, čekat će vas videosnimka. Sve se radionice snimaju i videosnimka vam stoji na raspolaganju minimalno tri mjeseca po završetku programa.

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA:

 

 • Sudjelovanje uživo ili putem Zoom-a = —,00 eura (uz mogućnost plaćanja do pet mjesečnih rata kreditnom ili debitnom karticom putem Paypal-a).
 • Video tečaj = —,00 eura (uz mogućnost plaćanja do pet mjesečnih rata kreditnom ili debitnom karticom putem Paypal-a).
 • Cijena za “stare” polaznike Nestioo Level 1 programa = 70 eura za svih pet radionica (ova opcija odnosi se polaznike koji su već sudjelovali na Nestioo Level 1 radionici (uživo, online ili u formatu video tečaja), a željeli bi dodatno “utvrditi” gradivo i upoznati nove procese i perspektive.

Novo! Isprobajte Nestioo metodu

(Besplatna vođena meditacija)

Prijava za sudjelovanje

Nestioo 5D Lab
Radi kreiranja računa
Na radionici želim sudjelovati:
Željena opcija plaćanja:
Nakon što kliknete na gumb "Pošalji", sustav će vas preusmjeriti na stranicu na kojoj se nalaze informacije za plaćanje. Svoje mjesto na radionici osiguravate uplatom cjelokupnog iznosa ili uplatom prve rate (u slučaju da ste izabrali plaćanje na rate). Ova opcija odnosi se samo za plaćanja za sudjelovanje na svih pet radionica.

Kliknite OVDJE i besplatno preuzmite prvih nekoliko poglavlja iz knjige Nestioo metoda; otključaj snagu 5D energije

PODIJELI: