Neke rane u nama toliko su duboke da jedino frekvencija božanske Ljubavi može doprijeti do njih. Pokušaj da ih shvatimo ili do njih dođemo mozganjem, analiziranjem ili bilo kojom metodom koja koristi naš um kao ključni alat za stvaranje promjene jednostavno neće upaliti.

Ovdje govorim o ranama koje nadilaze posljedice uvjetovanja koja smo stekli u doba djetinjstva, a i kasnije tijekom života. Riječ je o dubokim ranama duše koje smo zadobili u svojim prošlim životima i sada jasno osjećamo da je došao trenutak da nešto učinimo s njima.

Postoji nekoliko vrsta rana duše. One koje ovdje spominjem, u svakodnevnom životu najčešće se manifestiraju kao problemi ili izazovi koji nam djeluju nerješivima do te razine da sami sebi ponekad djelujemo smiješnima. Osjećamo se kao da smo u nekom labirintu i sve više se pitamo postoji li uopće izlaz iz njega.

Manifestiraju se, također, kao snažni obrasci koji nam stvaraju iskustva koja nam nisu ugodna, ali teško nam je uperiti prstom što ih konkretno uzrokuje – unatoč našoj želji i spremnosti da preuzmemo punu odgovornost za to. Kao da nam neka vanjska “sila” ne dopušta na napravimo iskorak i level up u željenom smjeru.

Ako su duboke rane duše sazrele za iscjeljenje

Naravno, nisu svi problemi i neželjeni obrasci posljedica dubokih rana duše. Međutim, ako su u vašem polju aktivne duboke rane duše koje su u ovom trenutku sazrele za iscjeljenje, samim time što čitate ovaj tekst o njima i otvoreni ste saznati više informacija, moguće je da ćete dobiti jasan intuitivni uvid u njih. Kao da ćete osjetiti da se nešto u vama aktiviralo i traži vašu pozornost. Kao da vas jedan dublji dio vas zove u novu razinu autentičnog izražavanja i čak se možda pitate kako to da do sada niste ozbiljnije razmišljali o tome na ovaj način.

Ako to osjećate, znajte da to nije zbog nekog magičnog sastojka u ovom tekstu. Ako to osjećate, to je zbog toga jer su takve rane očito aktivne u vašem polju te su sazrele za iscjeljenje, a samim time što ste usmjerili svoju pozornost na njih i otvoreni za saznati više o njima, uzrokovalo je da ih jasnije osjetite.

Duboke rane duše nisu isto što i traume

Ako su duboke rane duše sazrele za iscjeljenje, one vas nimalo neće paralizirati da najnormalnije živite svoj uobičajeni život. One nemaju nikakve veze ni sa klasičnim razumijevanjem „trauma“ iz djetinjstva ili slično. One vas neće činiti disfunkcionalnima. Mala je vjerojatnost da će vam itko skretati pozornost na njih i savjetovati vam da nešto učinite po tom pitanju. Dapače, svoje duboke rane duše sposobni ste toliko suptilno sakriti da to apsolutno nitko ne može primijetiti – ako to ne želite.

Zašto?

Zato jer njihovo iscjeljenje mora nastati kao rezultat vašeg svjesnog izbora i svjesne želje, a ne kao rezultat životnih neprilika koje su vas prisilile da im pristupite.

Duboke rane duše nisu isto što i lekcije duše

Duboke rane duše nisu isto što i lekcije duše. Primjerice, ako osoba prolazi kroz životni brodolom, moguće je da se u pozadini toga skriva lekcija duše. Međutim, onda kada se nađemo u takvoj situaciji, baš i nemamo previše izbora, zar ne?

U takvim situacijama uglavnom donosimo odluke iz nužde i spašavamo se.

Lekcije duše su nešto s čime se apsolutno svi susrećemo i tu nema iznimke. Međutim, duboke rane duše uglavnom se aktiviraju kod ljudi koji su izabrali pojedinu inkarnaciju za nešto jači skok u smjeru buđenja 5D svjesnosti.

Duboke rane duše strpljivo čekaju da im svjesno pristupimo

U TT Mindfulness programu (Level 4) učili smo kako nam želje koji izviru iz naše duše (želje duše), za razliku od želja našeg ega, nikada ne stvaraju pritisak da ih moramo realizirati. One nam samo nježnim i toplim glasom pokušavaju skrenuti pozornost na svoje postojanje kako bismo ih mogli prepoznati i realizirati. Za razliku od želja ega koje nas po svaku cijenu pokušavaju „ubaciti“ u svoju igru, želje duše strpljivo čekaju na naš svjesni izbor.

Na isti način i po istom principu nas i duboke rane duše samo nježnim glasom zovu da ih prepoznamo i iscijelimo. One strpljivo čekaju da im svjesno pristupimo.

Teško nam je prihvatiti ideju da smo dosegli plato i da je to sve što nam život nudi

Međutim, unatoč tome što nas duboke rane duše ne koče da živimo svoj uobičajeni život te da barem izvana odajemo dojam kao da je sve u redu, onda kada se aktiviraju one će se pojaviti upravo u aspektu našeg života koji nam je iznimno važan. Ali baš ono iznimno! Drugim riječima, najčešće će pojaviti u aspektu života u kojem će nam biti izrazito teško prihvatiti ideju da smo dosegli plato i da je to sve što nam život nudi.

Možemo na to i iz ovog kuta gledati…

Ako je vrijeme za iscjeljenje dubokih rana duše sazrelo, započeti će vas pratiti sve snažniji OSJEĆAJ UNUTARNJE PRAZNINE. I što god duže odgađate njihovo iscjeljenje, praznina koju osjećate u sebi postati će sve dubljom i glasnijom. Od introverta koji bi samo povremeno dignuo ruku i strpljivo čekao da mu se obratite, ta praznina će se postupno pretvoriti u brbljivca koji ne zatvara usta.

Jasno ćete osjećati u sebi da nikakvi odnosi, status, postignuća i stvari ne mogu popuniti takvu prazninu. Cijeli ovaj svijet i sve što se događa u njemu postati će vam vrlo relativna priča i kao da ćete imati odmak od njega. Djelovati će vam vrlo nestvarnim i kao da ste u nekoj vrsti simulacije. Naravno, to ne znači da ćete imati potrebu odreći se svijeta ili činiti bilo koje druge radikalne pothvate. Ovdje samo govorim o vašem unutarnjem doživljavanju svijeta u trenutku kada se u vašem polju započnu aktivirati energetski obrasci koje u kontekstu TT Mindfulness programa nazivamo dubokim ranama duše.

Članak izdvojen iz Deep Healing metode – iscijeli duboke rane duše i “usidri frekvenciju Ljubavi u svojem polju. Kliknite OVDJE za više informacija o sljedećem datumu održavanja Deep Healing radionice.

PODIJELI: