TT Mindfulness “plug-ins”

 

deep healing metoda

Iscijeli duboke rane duše i “usidri” frekvenciju Ljubavi u svojem polju

Poludnevna radionica (Zoom platforma)

POPUNJENO. UPIS VIŠE NIJE DOSTUPAN.

“Vaša zadaća nije tražiti ljubav, već jednostavno tražiti i pronaći sve prepreke u sebi koje ste izgradili protiv nje.” – Tečaj čuda

 

Ako u sebi osjećate poziv u novu razinu autentičnog izražavanja…

Neke rane u nama toliko su duboke da jedino frekvencija božanske Ljubavi može doprijeti do njih. Pokušaj da ih shvatimo ili do njih dođemo mozganjem, analiziranjem ili bilo kojom metodom koja koristi naš um kao ključni alat za stvaranje promjene jednostavno neće upaliti.

Ovdje govorim o ranama koje nadilaze posljedice uvjetovanja koja smo stekli u doba djetinjstva, a i kasnije tijekom života. Riječ je o dubokim ranama duše koje smo zadobili u svojim prošlim životima i sada jasno osjećamo da je došao trenutak da nešto učinimo s njima.

Postoji nekoliko vrsta rana duše. One koje ovdje spominjem, u svakodnevnom životu najčešće se manifestiraju kao problemi ili izazovi koji nam djeluju nerješivima do te razine da sami sebi ponekad djelujemo smiješnima. Osjećamo se kao da smo u nekom labirintu i sve više se pitamo postoji li uopće izlaz iz njega.

Manifestiraju se, također, kao snažni obrasci koji nam stvaraju iskustva koja nam nisu ugodna, ali teško nam je uperiti prstom što ih konkretno uzrokuje – unatoč našoj želji i spremnosti da preuzmemo punu odgovornost za to.

Kao da nam neka vanjska “sila” ne dopušta na napravimo iskorak i level up u željenom smjeru.

***

Kliknite niže na link i pročitajte članak/odlomak o dubokim ranama duše iz Deep Healing radionice… 

Što su duboke rane duše?

 

 • Kako se manifestiraju u praksi
 • Po čemu se razlikuju od trauma
 • Po čemu se razlikuju od lekcija duše
 • Kako prepoznati trenutak kada su sazrele za iscjeljenje

Što je Deep Healing metoda?

Deep Healing metoda je prvi u nizu dodataka (plug-inova) na TT Mindfulenss osnovnu bazu. Svaki plug-in usmjeren je na specifičnu temu ili područje života, a Deep Healing je primarno usmjeren na (1) stvaranje uvjeta u nama/našoj svijesti kako bismo frekvenciji božanske Ljubavi omogućili da iscijeli duboke rane duše koje su sazrele za iscjeljenje – jer to mi sami ne možemo – i (2) duboko usidrili tu frekvenciju u svojem polju.

Deep Healing metoda oslanja se na pojedine tehnike i procese iz TT Mindfulness programa zajedno sa procesom Četiri plamena kojeg ćete detaljno naučiti na radionici te dodatnim učenjima iz knjige Tečaj čuda. U praktičnom smislu, Deep Healing je meditativna metoda koja se prakticira periodično.

U najavi je ukupno 10 plug-inova kao nadogradnja u sklopu TT Mindfulness programa.

Kratki sadržaj radionice:

 • Što su duboke rane duše i kako ih prepoznati (detaljna analiza)
 • Zbog čega najčešće nastaju i kada nastaju
 • Tri stadija kroz koja prolazimo od trenutka kada se duboke rane duše aktiviraju u našem polju do trenutka kada sazru za iscjeljenje
 • Stvaranje uvjeta u svojoj svijesti za iscjeljenje dubokih rana duše
 • Temeljito upoznavanje Deep Healing procesa koji koristimo kao ključnu metodu za (1) iscjeljenje dubokih rana duše te za (2) dubinsko sidrenje frekvencije božanske Ljubavi u svojem polju
 • „Upala energetskog polja“ – što je to, zbog čega ona često nastaje nakon dva/tri tjedna prakticiranja Deep Healing metode, na koji način utječe na stvaranje novih obrazaca u našem polju i kako, u slučaju njezina nastanaka, koristiti TT Sinergiju 1.4
 • Istraživanje učestalih načina našeg ega kojima nas koči da pristupimo svojim dubokim ranama duše (korištenje teoretske podloge iz knjige Tečaj čuda)
 • Razumijevanje četiri temeljne faze „preobražaja identiteta“ kao posljedice procesa iscjeljenja dubokih rana duše… i kako se ponašati u svakoj od pojedinih faza.

Prijava, cijena & ostalo

NAPOMENA! Radionica je dostupna samo za polaznike koji su prošli TT Mindfulness program (praktičarska i trenerska verzija)

 

Način održavanja radionice: Isključivo online (Zoom video prijenos)

Datum održavanja radionice: 12. listopada 2023. od 19 do 21 30 h

Trajanje radionice: 150 minuta

Maksimalna veličina grupe: 16 polaznika

Cijena: 97,00 eura

Snimka radionice: U slučaju spriječenosti sudjelovanja na radionici, polaznici će moći pogledati video snimku radionice. Video snimka radionice biti će dostupna svim polaznicima tri mjeseca od dana održavanja radionice na platformi MysticPowerHub.

Voditelj: Tomislav Tomić (kreator Deep Healing metode)

Obrazac za prijavu

NAPOMENA! Radionica je dostupna samo za polaznike koji su prošli TT Mindfulness program (praktičarska i trenerska verzija).

Informacije o plaćanju (virman, opća uplatnica ili Paypal) primiti ćete putem e-maila odmah nakon prijave.

Deep Healing HR

NAPOMENA! Radionica je dostupna samo za polaznike koji su prošli TT Mindfulness program (praktičarska i trenerska verzija).

Informacije o plaćanju (virman, opća uplatnica ili Paypal) primiti ćete putem e-maila odmah nakon prijave.

Deep Healing HR
PODIJELI: