Glavni cilj ove vođene meditacije je omogućiti vam praktično iskustvo Nestioo metode te doživljaj frekvencije 5D energije – odnosno aspekta 5D energije koji ste trenutno otvoreni primiti.

Što je Nestioo metoda?

Ako još ne znate što je Nestioo metoda, ukratko, riječ je o metodi čiji je glavni naglasak na svjesnom korištenju visokofrekvencijske 5D energije kako biste podigli svoju vibraciju, ostvarili željenu promjenu, optimizirali svoje energetsko polje te otpustili blokiranu i zastarjelu energiju iz njega.

Što je 5D energija?

“5D energija je izrazito visoka frekvencija koja je poput živog bića koje posjeduje vlastitu inteligenciju i autonomiju. Vrlo je nježna i topla. Djeluje umirujuće i kao da vas spaja sa samim sobom. Često stvara dojam kao da je riječ o nečemu što vam je izuzetno poznato, ali teško vam je prisjetiti se otkud. Što više prakticirate Nestioo metodu, vaš kanal za interakciju s 5D energijom postaje širi i protočniji, omogućujući vam da se još dublje povežete s tom visokom vibracijom u svakodnevnom životu.” – (Iz Nestioo programa)

Što je Nestioo simbol?

Nestioo simbol (te razne tzv. Nestioo „forme“) jedan je od ključnih “alata” za prakticiranje Nestioo metode. U suštini, on djeluje poput „mosta“ koji povezuje različite frekvencijske razine i omogućuje nam razmjenu informacija s njima.

Što je Svjetlosno tijelo?

Svjetlosno tijelo predstavlja aspekt vaše svijesti koji titra na znatno višoj frekvencijskoj razini u odnosu frekvencijsku razinu vašeg uobičajenog stanja svijesti. To je, nazovimo to, vaše osobno energetsko polje na jednog višoj frekvencijskoj razini – koju najčešće nazivamo 5D razinom.

ℹ️ Kliknite OVDJE za više detalja o Nestioo metodi.

🎧 Kliknite na link za video (ispod) i poslušajte vođenu meditaciju.

PODIJELI: