Vođena meditacija: Proširite kapacitet svog energetskog polja za primanje (i zadržavanje) frekvencije Ljubavi.

***

Glavni cilj ovog procesa je pomoći vam proširiti kapacitet svog energetskog polja za primanje frekvencije Ljubavi u svoj život s pomoću Nestioo metode. Svaki put kada sudjelujete o ovom procesu, vaši kanali za primanje Ljubavi će se širiti, omogućujući vam da tu predivnu frekvenciju zadržite sve duže u sebi.

Svi želimo iskusiti više Ljubavi, zar ne?

Ljubav, s velikim početnim slovom, predstavlja temeljnu energiju iz koje svi potičemo. Ona djeluje poput ljepila koje drži cijeli svemir na okupu. Ljubav je svrha i smisao svega. Ona je bezuvjetna. Ne razlikuje spol, dob, rasu ili bilo što drugo.

Postoji predivna misao iz knjige Tečaj čuda koja glasi:

“Ljubav će odmah ući u svaki um koji je istinski želi.”


Frekvencija Ljubavi nam neprekidno je dostupna svima bez iznimke. Jedino što često uvjetuje prisutnost te frekvencije u našem životu jest razina naše otvorenosti za primanje Ljubavi.

Upravo zato, ovaj proces pomoći će vam da proširite kapacitet svog energetskog polja za primanje, a i zadržavanje frekvencije Ljubavi.

Pokrenite video link u nastavku i poslušajte vođenu meditaciju.

Što je Nestioo metoda?

Ako još ne znate što je Nestioo metoda, ukratko, riječ je o metodi čiji je glavni naglasak na svjesnom korištenju visokofrekvencijske 5D energije kako biste podigli svoju vibraciju, ostvarili željenu promjenu, optimizirali svoje energetsko polje te otpustili blokiranu i zastarjelu energiju iz njega. Kliknite OVDJE za više informacija o Nestioo metodi.

Što je 5D energija?

“5D energija je izrazito visoka frekvencija koja je poput živog bića koje posjeduje vlastitu inteligenciju i autonomiju. Vrlo je nježna i topla. Djeluje umirujuće i kao da vas spaja sa samim sobom. Često stvara dojam kao da je riječ o nečemu što vam je izuzetno poznato, ali teško vam je prisjetiti se otkud. Što više prakticirate Nestioo metodu, vaš kanal za interakciju s 5D energijom postaje širi i protočniji, omogućujući vam da se još dublje povežete s tom visokom vibracijom u svakodnevnom životu.” – (Iz Nestioo programa)

Što je Nestioo simbol?

Nestioo simbol (te razne tzv. Nestioo „forme“) jedan je od ključnih “alata” za prakticiranje Nestioo metode. U suštini, on djeluje poput „mosta“ koji povezuje različite frekvencijske razine i omogućuje nam razmjenu informacija s njima.

PODIJELI: