Ono kad osjećaš da vrijeme još nije sazrelo za tvoje stavove i ideje!

Jeste li se ikada našli u fazi života u kojoj ste, s jedne strane, kontinuirano osjećali snažan inspirativni impuls vezano za određeni način izražavanja (u bilo kojem aspektu života), dok, s druge strane, onda kada ste pokušali konkretno izraziti to što osjećate, susreli ste se sa tvrdim zidom neodobravanja, nerazumijevanja i neprihvaćanja?

Neovisno da li je riječ o nekim novim stavovima, idejama, životnim stilom ili konkretnim vrstama usluga i proizvoda, zajednički obrazac je da ste osjetili snažan poriv za izraziti to kroz sebe i podijeliti s drugima. Bili ste se voljni dati svojim cijelim srcem u svoj naum i nedvojbeno ste znali da impuls koji u sebi osjećate izvire iz razine vaše duše.

Međutim, već pri samom pokušaju „promoviranja“ takvih stavova i ideja, sudarili biste se sa tvrdim zidovima 3D energija i što god biste se češće sudarali s njima, vaša frustracija je sve više rasla – i sve više vas je pratio osjećaj kao da ste ispred svojeg vremena i da vrijeme jednostavno nije sazrelo za to.

No, zašto onda ste osjećali potrebu za određenim vidom izražavanja kada vrijeme još nije bilo sazrelo za tako nešto?

Da li je to igra slučajnosti ili postoji tu još nešto?

Da li se Svemir igra sa vašim osjećajima?

U svakom slučaju, što ste se duže vremena sudarali s tim tvrdim zidovima 3D energije, vaša motivacija je sve više opadala. Kao da se u vama ugasila neka vatra koja je nekoć žarila, a sada se pitate da li je to sve skupa bio plod vaše mašte.

***

Na videu/podcastu u nastavku je video/audio isječak iz programa Nestioo Level 2, u kojem se posebno govori o navedenoj temi. U kontekstu Nestioo metode, energetski ožiljci koji nastaju opisanim načinom sudaranja sa 3D energijama procesiraju se kroz Formu #9 („Forma“ = specifični način aktiviranja i usmjeravanja 5D energije).

Istražit ćemo:

  • Tko su Pioniri nove svijesti i koja je njihova svrha
  • Što su to emocionalni ožiljci koji nastaju sudaranjem s tvrdim zidovima 3D energije
  • Zbog čega pojedine duše izabiru biti Pioniri nove svijesti
  • Specifična vrsta ljutnje i frustracije koja se javlja kod Pionira nove svijesti i zašto se do događa
  • Zbog čega Pioniri nove svijesti osjećaju snažan poriv za akcijom vezano za stvari/situacije za koju vrijeme još nije sazrelo
  • Što znači da su Pioniri nove svijesti došli „sazrijeti“ vrijeme
  • Zbog čega Pioniri nove svijesti imaju sklonost biti ljuti na nove trendove za koje su se oni aktivno zalagali dok još vrijeme nije bilo sazrelo za tako nešto
  • Što su „čvorišta“ za 5D energiju
  • Paradoksalna funkcija entuzijazma i poriva za akcijom kod Pionira nove svijesti.

    POGLEDAJTE VIDEO U NASTAVKU…

    (Video isječci iz programa Nestioo Level 2)

    POSLUŠAJTE PODCAST NA SPOTIFY PLATFORMI…

    PODIJELI: