Nestioo metoda (Level 2)

Stvaraj i procesiraj koristeći 5D energiju (Level 2)

Poštovani,

Nestioo program se više ne održava na način kako je to ovdje prikazano. Kliknite OVDJE i zavirite u novu i upotpunjenu verzija Nestioo programa.

VIDEO TEČAJ (trajanje: 7:33 h)

 • Video snimka radionice održane 18. veljače 2023. u Zagrebu + Follow Up radionice održane 26. veljače 2023.
 • Besplatno zavirite u video tečaj (link je na dnu stranice).

VAŽNA NAPOMENA

Upis na Nestioo Level 2 dostupan je samo ili polaznicima koji su uživo sudjelovali na Nestioo Level 1 radionici ili polaznicima koji su odgledali video snimku Nestioo 1 radionice preko platforme MysticPowerHub.

 

O Level 2 radionici 

Level 2 radionica je novi korak na putu stvaranja i procesiranja koristeći 5D energiju. Uz četiri nove Nestioo “Forme”, naučit ćete:

 

 • naprednije načine rada s 5D energijom tijekom izvođenja metode,
 • naprednije načine procesiranja energije koristeći “Nestioo difuzor”,
 • dublje razumijevanje 5D polja/dimenzije i usporedba u odnosu na 4D i 3D,
 • kako “tempirati” optimalni imput 5D energije i prilagoditi je svojoj postojećoj situaciji kako biste izbjegli “procesiranja” koja nemaju posebnu praktičnu vrijednost te su “umjetno” aktivirana,
 • kako stvoriti adekvatna “spremišta” i “kanale” u 3D stvarnosti kako biste mogli iskoristiti 5D energiju u praktičnom smislu (napredna varijanta Forme #2),
 • načelo “5D – 3D = 1.2 – 1” koje vam služi kako biste mogli prepoznati optimalnu razinu 5D energije koja vam je potrebna za integraciju i procesiranje.

Nove Nestioo “Forme ” koje ćete naučiti

NESTIOO INNER RESET (Forma #6)

Resetirajte svoja energetska polja i stvorite prostor u sebi za 5D “download” koji vam je u dotičnom trenutku/periodu najpotrebniji.

Saznaj više o Formi #6

Forma #6 koristi se u nekoj od sljedećih situacija:

 

 • Osjećate potrebu za potpunim “resetiranjem”, a niste u mogućnosti otputovati negdje ili se jednostavno maknuti od svih.
 • Jasno osjećate da je pravo vrijeme za novo poglavlje u vašem životu, ali teško vam je uopće definirati “gdje, što i kako” te odakle uopće započeti.
 • Zbunjuje vas (ili izluđuje) previše izbora ili opcija za koje smatrate da su vam na raspolaganju.
 • Osjećate da previše navijate za određeni ishod i to vas koči vas da sagledate opcije koje su možda bolje.
 • Prevelika vezanost za pojedinu želju ili ishod stvara vam osjećaj nemira i diskonekcije sa sobom.

NESTIOO MENTAL ILLUMINATION (Forma #7)

Pruzmite 5D obrasce vezano za konkretni (uski) aspekt života koji su u skladu sa planom vaše duše i omogućuju vam najoptimalnije izražavanje u tom konkretnom aspektu. Osvijestite postojeće obrasce koji vas pritom koče.

Saznaj više o Formi #7

Forma #7 primarno je usmjerena na stavove, uvjerenja, percepciju te stvaranje visoke razine mentalne jasnoće (mentalno polje). Od posebnog je značaja ako u nekom aspektu života osjećate kako se previše trudite i dajete svu svoju energiju, a rezultati koje dobivate nisu niti približno zadovoljavajući ili vas u zadnji čas zaobilaze. 

NESTIOO ANCESTRAL PATTERNS (Forma #8)

Osvijestite te otpustite iz svojih polja obrasce iz svoje obiteljske linije koji nisu u skladu sa novom energijom (čitaj: novom verzijom sebe) koja se budi u vama te se pokušava izraziti kroz vas, koristeći svoje Svjetlosno tijelo u kombinaciji s 5D energijom.

Saznaj više o Formi #8

Jedna od gotovo nezaobilaznih stanica svake osobe koja krene na put osvješćivanja pravog sebe jest “sudar” sa pojedinim toksičnim ili ograničavajućim obiteljskim obrascima koji se prenose kroz generacije. Navedeni obrasci imaju snažno djelovanje na naše izbore i odluke. S obzirom da smo ih naslijedili, uglavnom smo ih nesvjesni te imaju puno snažniji utjecaj na naše izbore i odluke u odnosu na stavove i načine razmišljanja koja stječemo kroz život.

 

Saznat ćete:

 • Tri temelja uzroka nastanka ograničavajućih obiteljskih obrazaca (gledajući skroz unazad) i na koji način oni utječu na formiranje dominantnih obrazaca pojedine obiteljske linije.
 • “Korjenske petlje” – razumijevanje osnovnih kombinacija obiteljskih energetskih obrazaca te istraživanje pet osnovnih kombinacija obrazaca koji se najčešće prenose iz generacije u generaciju te na koji način oni utječu na naš život.
 • Zbog čega duša izabire iskustvo u obiteljima u kojima su znatno izražene pojedine korjenske petlje i koji su potencijalni scenariji lekcija koji se skrivaju u pozadini pojedinih petlji.
 • “Aktivna linija obiteljskih obrazaca” – kako prepoznati onu liniju zapisa koja u dotičnom trenutku najviše ograničava vaše izražavanje (te zbog čega je važno svoj energetski rad držati usko fokusiranim kada je riječ o navedenim vrstama obrazaca kako biste izbjegli nepotrebne emocionalne oscilacije).
 • Osvješćivanje i otpuštanje “aktivnih” toksičnih i ograničavajučih obiteljskih obrazaca iz našeg fizičkog, eteričkog, emocionalnog i mentalnog polja koristeći Formu #8
 • Stvaranje “Mape svjesnih odgovora” na okidače “korjenskih petlji”
 • Iskustva i emocije koje najčešće doživljavamo nakon što krenemo otpuštati ograničavajuće obiteljske obrasce.

 

***

Naravno, važno je imati na umu da unutar svake “obiteljske linije” postoje i brojni pozitivni obrasci koji se prenose generacijski. Međutim, tijekom radionice fokusirani smo samo na one obrasce koji vidno koče naše izražavanje iz razine duše.

NESTIOO ZERO LEVEL (Forma #9) / Za empate

Koristite 5D energiju kako biste iz svojih polja otpustili specifične obrasce (čitaj: “ožiljke”) nastale čestim “sudaranjem” sa gustim i tvrdim energijama u svojoj okolini.

Saznaj više o Formi #9

Zar vam zaista treba dodatni opis ove Forme? 😉

Šalim se, naravno. Evo konkretnog linka sa radionice za više informacija o ovoj formi: https://youtu.be/WKfddqqYvqA

(video će se otvoriti u novom prozoru)

Cijena, plaćanje i pristup tečaju

Autor: Tomislav Tomić

Trajanje: 7:34 sati

Cijena: – Eura

(Plaćanje karticom) Plaćanje se vrši nakon što se ulogirate u platformu za pristup tečaju – Paypal ili kreditna ili debitna kartica (pristup tečaju odmah po uplati). Kliknite OVDJE za pristup tečaju te plaćanju karticom (sustav će vas automatski preusmjeriti na platformu MysticPowerHub)

 

Besplatno zavirite u video tečaj

(video isječci iz Nestioo Level 2 radionice – vezano za Formu #9)

Vođene meditacije

Besplatne vođene meditacije!

PREUZMITE BESPLATNO

Nove objave

PODIJELI: