“Tečaj čuda” – ciklus radionica i besplatni newsletter

Tečaj čuda u svakodnevnom životu

 

tcAko ste sudjelovali na nekom od mojih predavanja ili radionica, vjerojatno ste primijetili da često spominjem knjigu Tečaj čuda kao i pojedine ideje iz knjige. U zadnje vrijeme sve je veći broj ljudi zainteresiran za navedenu knjigu, a isto tako, primam sve više e-mailova u kojima mi čitatelji sugeriraju da obrađujem pojedine teme iz knjige.

Međutim, Tečaj čuda smatram prilično specifičnom literaturom koja definitivno neće odgovarati svima tako da čitatelje koji redovito prate moje članke ne želim dodatno “zatrpavati” nečim što im možda neće biti zanimljivo.

Kako bih izašao u susret čitateljima koji su zainteresirani zajedno sa mnom istraživati Tečaj čuda, odlučio sam pokrenuti BESPLATNI newsletter koji će se baviti ISKLJUČIVO mislima i idejama iz Tečaja čuda kao i njihovom praktičnom primjenom u svakodnevnom životu.

Uskoro slijedi i posebna web stranica koja će se baviti isključivo navedenom temom, predavanja i radionice te knjiga “Čudesno putovanje; uvod u Tečaj čuda“.

Pretplata na newsletter je potpuno besplatna i možete se odjaviti bilo kada.

 

Napomena:

Da biste primali moj newsletter na temu knjige Tečaj čuda nije dovoljno da ste upisani na moj redoviti newsletter već je potrebno da ispunite obrazac ispod.

 

 

PODIJELI: