tdtt

Zahvaljujem se što ste izdvojili svoje dragocjeno vrijeme i posjetili moju web stranicu.

Glavna svrha mojih life coaching usluga jest pomoći vam pri stvaranju sretnog i ispunjenog života!

Osobno sam duboko uvjeren da sve što želite biti ili imati, to želite upravo iz razloga jer smatrate da ćete, nakon što postanete ili dobijete ono što želite,  osjećati se bolje te povisiti razinu životne sreće i ispunjenja.

Živimo u svemiru u kojem imamo slobodu izbora – koliko god nam to ponekad izgledalo sasvim suprotno.

Mi imamo slobodu izabrati kakvu stvarnost želimo iskusiti, neovisno o tome što se trenutno događa u našem životu!

Mnogi, nažalost, žive u uvjerenju kako je sreća nešto što je prvo potrebno zaslužiti ili na neki drugi način “zaraditi”. Smatraju da kvaliteta njihova života ovisi o brojnim „vanjskim faktorima“ te čekaju dan kada će se okolnosti u kojima žive promijeniti te će njihov život prestati izgledati poput valovitog oceana. Čekaju dan kada će se konačno moći opustiti i započeti živjeti “po svome”. No, čekanje je samo gubitak vremena te samo po sebi (bez promjene “iznutra”) ne donosi ništa novo.

Sreća i ispunjenje nisu nešto što se događa neovisno o vama i vašem utjecaju, već se radi o području kojeg možete imati (i stalno imate!) pod svojom kontrolom te ste slobodni kreirati svoja iskustva baš onako kako to u dubini sebe želite.

Stanje radosti i entuzijazma vaše je prirodno stanje, a sve što nije u skladu s time nije ništa drugo nego posljedica načina razmišljanja (i djelovanja) koje nije u skladu s onim što vi uistinu jeste!

Biti sretan i ispunjen pitanje je isključivo vaše svijesti ili, preciznije rečeno, vašeg osobnog i unutarnjeg razvoja – a na to vi definitivno možete utjecati!

Bez promjene “iznutra” nema ni promjene “vani”!

Upravo zato želja mi je predstaviti vam svoj life coaching program i naučiti vas kako oblikovati svoju stvarnost u skladu sa vašim istinskim željama i živjeti s osjećajem entuzijazma, radosti i zahvalnosti.

PODIJELI: