Soul Signs Finder

Igraj se i prepoznaj znakove svoje duše!

Upoznajte mentalnu igru koja će vas povesti na čarobno i uzbudljivo unutarnje putovanje s ciljem da istražujete (i upoznajete) sebe na jedan nov, zabavan i interaktivan način, da razvijete svoju intuiciju te naučite prepoznavati znakove i poruke koje vam vaša duša šalje tijekom dana.

***

O knjizi/igri Soul Signes Finder…

Dobrodošli u najluđu i najneuobičajeniju igru koju ćete ikada igrati!

Glavna svrha igre Soul Signs Finder™ jest potaknuti vas da istražujete (i upoznajete) sebe na jedan neuobičajen, zabavan i interaktivan način, da razvijete svoju intuiciju, iskusite snažniju povezanost s najdubljim, najmudrijim i najautentičnijim dijelom sebe – svojom dušom – te naučite prepoznavati njezine poruke i vodstvo u raznim situacijama tijekom dana.

Često se previše oslanjamo na svoju osobnu snagu i poznate činjenice i resurse te zaboravljamo da na raspolaganju imamo “nevidljivog suradnika” koji nam stalno nudi praktične smjernice i vodstvo kako bismo mogli stvoriti život koji smo došli živjeti i iskusiti. Poanta je prepoznati takve smjernice i naučiti kako ih primijeniti u praksi – a upravo tome i služi ova igra.

Knjiga Soul Signs Finder izlazi uskoro!

PODIJELI: