Sreća je stvar izbora – poludnevni seminar u Zagrebu

happy

 

Upoznajte tri učestala načina razmišljanja koja neprekidno narušavaju vašu sreću i mir … i saznajte što napraviti kako biste vratili natrag svoj prirodni sklad i prestali se zadovoljavati s manjim od onoga što u sebi znate da vam pripada!

 

Poštovani,

 

Pozivam vas da mi se pridružite na poludnevnoj radionici pod nazivom “Sreća je stvar izbora!” na kojoj ćemo detaljno obraditi tri učestala načina razmišljanja koja, poput virusa, razaraju naš mentalni sustav i smetaju nam da živimo u radosti i miru.

 

Navedeni načini razmišljanja uglavnom su jako dobro “zamaskirani” u našoj svijesti i često ih tretiramo poput vrlina. Toliko su česti u društvu da većina ljudi smatra kako se radi o prirodi stvarnosti – a ne o načinima razmišljanja.

 

Također ću vam predstaviti nekoliko jednostavnih “strategija” i “alata” koji će vam pomoći vratiti natrag svoj prirodni sklad te se prestati zadovoljavati s manjim od onoga što u sebi znate da vam pripada.

 

 

OSNOVNE INFORMACIJE

Radionica će se održati u Zagrebu (Ilica 107), xx.04.2015.g. (subota) s početkom u 14 30h. Cijena radionice je 200,00 kn. Za registraciju je potrebno uplatiti unaprijed. Radionica traje 4 sata. Broj polaznika je ograničen.

 

Da biste se registrirali i dobili podatke za uplatu, ispunite obrazac ispod i kliknite “Pošalji”.

 

Please select a valid form

 

 

 

PODIJELI: