TT SYNERGY PROCESS

Upoznajte iscjeljujuću snagu negativnih emocija!

Za one koji žele naučiti kako strah i zabrinutost transformirati u kreativnu energiju!

.

Upoznajte iscjeljujuću snagu negativnih emocija

 

… i naučite kako primiti sve važne “informacije” koje vam one donose, a koje su vam potrebne da biste postali potpunija i naprednija verzija sebe!

***

Onda kada, barem djelomično, osvijestite da svaka negativna emocija koju osjećate u sebi nosi poseban “kod” koji vam je nužno potreban  kako biste mogli postati potpunija i naprednija verzija sebe samoga, vaš pogled na život i svijet oko sebe dobiti će jednu sasvim drukčiju i znatno pozitivniju perspektivu!

***

Poludnevni tečaj / Zagreb 

Datumi održavanja tečaja:

19. travnja 2017. (srijeda) – od 17 h do 21 h – (POPUNJENO)

23. travnja 2017. (nedjelja) – od 14 30 h do 18 30 h –  UPIS U TIJEKU!

Maksimalni broj polaznika: 8

Cijena tečaja: 250,00 kuna

Više informacija pri dnu ove stranice

 

***

“Nikako ne mogu shvatiti da sam nekoliko godina pokušavala biti “pozitivna” i stalno pokušavala izbjeći sve nelagodne emocije, a da se nisam pošteno zapitala, čemu one uopće služe i koja je njihova svrha. Nije mi jasno da sam toliko dugo vremena bila nesvjesna sebe, dok sam istodobno bila potpuno uvjerena da sam racionalna osoba koja je skroz posvećena svojem osobnom i duhovnom razvoju te usmjerena na POZITIVNO. Tek sada vidim da sam samo živjela u iluziji pozitivnog dok se u meni odvijao pravi građanski rat. Valjda ipak sve dolazi u svoje vrijeme, a tako je i meni došao TT Synergy Process na kojem sam neopisivo zahvalna.” – Ivna L.

 

Poštovani posjetitelju,

Neovisno o tome što želite, vi to ponajviše želite upravo radi emocije za koju vjerujete da će biti prisutna u vašem životu tek nakon što dobijete ono što želite. Ako, primjerice, previše vremena provodite na poslu i osjećate se neshvaćeno, lišeno života, skučeno i zatočeno te silno želite zaraditi više novca kako biste proputovali svijetom i upoznali nove ljude, činjenica je da vi, u osnovi, ne želite ni novac, ni putovanje, a ni nove ljude već želite iskusiti pojedine emocije koje očekujete da će vam pružiti putovanje po svijetu te upoznavanje novih ljudi i kultura – sloboda, svježina, spontanost i sve one emocije koje vam trenutno nedostaju. To je ono što istinski želite, a sve ostalo samo su “sredstva” i načini za koje vjerujete da bi vam trebali omogućiti ono što istinski želite.

Međutim, naučili smo “navijati” za emocije koje želimo u svojem iskustvu, a istodobno izbjegavati i opirati se emocijama koje ne želimo i smatramo lošima, ne shvačajući pritom da se ono što istinski želimo skriva upravo u “centru” emocija koje nam uzrokuju najveću bol i od kojih automatski bježimo, opiremo im se ili ih izbjegavamo.

Najpoznatiji svjetski mitolog i antropolog, Joseph Campbell, rekao je:

 

„Blago koje tražiš nalazi se u pećini u koju se bojiš ući.“

.

Dok ne naučite stvarni smisao i svrhu svih “negativnih” emocija koje su često prisutne u vašem životu, sve ono “pozitivno” jednostavno će bježati od vas ili će se vrlo kratko zadržati u vašem iskustvu!

 .

***

Što se događa sa nelagodnim emocijama koje pokušavamo izbjeći ili zanemariti?

 • Započinju živjeti samostalnim životom u našoj svijesti i utječu na sve naše izbore i odluke
 • Kontroliraju naš svjesni um
 • Uzrokuju nam apstraktnu zabrinutost, strah, nervozu, apatiju ili ljutnju (pošto nismo svjesni zašto nam se to događa, često smo skloni kriviti druge jer nam to predstavlja jedino “logično” rješenje)
 • Narušavaju naš unutarnji sklad i crpe nam radnu energiju
 • Uzrokuju nam da postajemo izrazito usmjereni na loše i negativne osobine kod drugih
 • Stvaraju nam potrebu da nas više zanimaju loše i tragične vijesti negoli one dobre i pozitivne

 

***

Nažalost, činjenica je da smo svi postali velemajstori u izbjegavanju emocija koje smo proglasili lošima i nepoželjnima, a velik dio moderne “self-help” literature još više potpomaže navedenom procesu. Načini na koje takve emocije zatomljujemo i zakopavamo duboko u svoj podsvjesni um postali su toliko sofisticirani da uopće nismo svjesni od čega najviše bježimo.

No to nije sve…

Što duže vremena bježite od emocija u kojima leži “vaše blago” vaša duša stvara vam sve “intenzivnija” (čitaj: bolnija) iskustva kako bi vam omogućila da prestanete živjeti u iluziji te započnete živjeti život koji ste došli živjeti te naučiti lekcije koje ste došli naučiti.

Postoji RAZLOG zašto često osjećamo pojedine negativne emocije (kao i situacije koje bude takve emocije) i postoji NAČIN kako ih procesuirati tako da, umjesto bježanja i potiskivanja, osvijestimo njihovu temeljnu poruku te ih iskoristimo kao nužan i stabilan “temelj” za stvaranje života kakvog istinski želimo!

 

Rješenje je u SVJESNOSTI i RAZUMIJEVANJU negativnih emocija, a ne u BJEŽANJU od njih!

 

Negativne emocije nisu tu da bi nam napakostile već da bi nam pružile perspektivu bez koje ne bismo mogli iskusiti ono što istinski želimo iskusiti. Negativne emocije nikada nam ne stvaraju bol već nam bol uzrokuje pogrešan pristup (stav) koji imamo prema njima. Upravo zato, glavna svrha ovog programa jest pokazati vam kako na jednostavan i praktičan način stvoriti blizak odnos te započeti “suradnju” sa svim svojim negativnim emocijama i jednom zauvijek prestati bježati od samoga sebe.   Što ćete naučiti:

 

 • Upoznavanje i istraživanje tri ključna razloga zašto osjećamo nelagodne emocije
 • Upoznavanje i razumijevanje pojma “kontekstualno igralište duše”
 • Upoznavanje konkretnih metoda i alata koji će vam pomoći prepoznati pojedinu nelagodnu emociju te “dekodirati” informaciju koju ona u sebi nosi
 • Upoznavanje “anatomije” najčešćih nelagodnih emocija
 • Kako koristiti nelagodne emocije da biste osvijestili svoje ciljeve – privatne i poslovne
 • Na koji način su nelagodne emocije povezane sa onim što istinski želite
 • Kako prepoznati vlastiti otpor koji vam uzrokuje da vam pojedina bolna ili nelagodna emocija postane bolna ili nelagodna
 • Kako prepoznati dio vlastita uma koji se oštro protivi svakoj vašoj želji za promjenom te neprekidno radi na tome da u vašem životu sve ostane isto
 • Kako prakticirati “Proces tišine” – vježba koja uvelike doprinosi svjesnosti i razumijevanju vlastitih nelagodnih emocija
 • I još mnogo više…

 

 

OSNOVNE INFORMACIJE

.

. Datum održavanja tečaja:

 • 19. travnja 2017. (srijeda) – od 17 h do 21 h  (POPUNJENO)
 • 23. travnja 2017. (nedjelja) – od 14 30 h do 18 30 h – UPIS U TIJEKU!

Lokacija  Zagreb, Branimirova 9/I

Veličina grupe – Maksimalno 8 sudionika

Cijena: 250,00 kuna

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Da biste se prijavili za sudjelovanje tečaju, molim ispunite obrazac ispod i kliknite “Prijavljujem se za tečaj”. Mjesto na tečaju osiguravate tek nakon što uplatite punu cijenu tečaja (podatke ćete primiti nakon što ispunite obrazac za prijavu).

(Imate li kakvo pitanje? Kliknite na link “Kontakt” i pošaljite svoj upit)

.

Please select a valid form

.

.

Tomislav Tomić

 

 

 

 

 

 

 

.

S poštovanjem,

tomislav-potpis

.

Česta pitanja i odgovori…

 

Postoji li kakva podrška nakon radionice?

Za kratka pitanja možete me kontaktirati putem e-maila. Za kompleksnija pitanja, možete nastaviti raditi sa mnom individualno po standardnoj cijeni “to-go” individualnih termina.

Postoji li naprednija verzija metode?

Postoji i možete je naučiti radeći sa mnom individualno ili se možete prijaviti na listu i sudjelovati na radionici zajedno sa ostalim polaznicima koji su prošli level 1.

Ako zbog prometnih veza moram otići sat ili dva prije završetka tečaja, hoću li puno propustiti?

Ako niste u mogućnosti ostati do kraja tečaja, a to biste željeli, nudi vam se mogućnost da primite snimku upravo onog dijela tečaja koji ste izostali. Snimku ćete primiti u roku od jednog dana nakon održavanja tečaja (u MP3 formatu).

Postoji li mogućnost sudjelovanja preko Skype-a?

Da, dva mjesta otvorena su za polaznike koji tečaj žele pratiti preko Skype-a. Ako želite sudjelovati preko Skype-a, molim da u polje “Dodatne napomene” upišete “Skype sudjelovanje”.

Što ako ne budem zadovoljan naučenom metodom ili načinom održavanja tečaja?

Jamči Vam se povrat cjelokupnog iznosa novca koji ste uplatili za ovaj tečaj ako iz bilo kojeg razloga tečaj ili metoda nisu ispunili Vaša očekivanja. Jamstvo povrata novca vrijedi u roku od 21 dan računajući od dana održavanja tečaja. Da biste ostvarili pravo na povrat novca, sve što je potrebno jest poslati e-mail na adresu: info@tomislavtomiccoaching.com s naslovom “ttsp – povrat novca”. U navedenom slučaju, iznos će vam biti vraćen na račun sa kojeg ste uplatili sudjelovanje na tečaju. Ako ste za sudjelovanje na tečaju uplatili putem Paypala, povrat se vrši preko Paypal-a. Ne odobravamo povrat novca na račun koji je različit od računa sa kojeg je zaprimljena Vaša uplata.

Vođene meditacije

Besplatne vođene meditacije!

PREUZMITE BESPLATNO

Nove objave

PODIJELI: