PLC3 – Napredna verzija programa

 

Poštovani sudionici PLC programa,

Ako ste zainteresirani sudjelovati u naprednoj verziji PLC programa, na ovoj stanici saznati ćete nešto više informacija. Ispod su navedene teme kroz koje ćemo obavezno proći, no vaša osobna pitanja će imati glavni prioritet.

Napredna verzija sastoji se od ukupno 10 predavanja i traje 10 mjeseci (jedno predavanje mjesečno, subotom, od 14 30 h do 18 30 h). Ukupna cijena programa iznosi 2700,00 kuna (nudi se mogućnost plaćanja do 10 mjesečnih rata).

Prvo predavanje će se održati 29. listopada 2016. (subota) s početkom od 14 30 h do 18 30 h.

Ako imate kakvih dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte na broj: 0914699888

 

Za sudjelovanje u naprednoj verziji, molim ispunite obrazac pri dnu stranice.

 

Kratki presjek tema napredne verzije

 

Naprednije metode i stilovi coachinga

Pod pretpostavkom da ste redovito prakticirali vježbe koje smo spominjali tijekom osnovne verzije programa, u naprednoj verziji nastavljamo dalje i krećemo još dublje i detaljnije u razradu naprednijih coaching metoda i stilova.

 

Kompetentnost i osobna vrijednost

Naš osjećaj kompetentnosti ili ne-kompetentnosti te naša vlastita percepcija osobne vrijednosti uvelike utječu na razvoj našeg posla i stav koji imamo prema poslu i klijentima. U praksi, coachevi često imaju “stavku” sa osjećajem “ne-kompetentnosti” te nedostatkom uvažavanja osobne vrijednosti, a to se često loše odrazi na njihov posao. Nedostatak navedenog coachevi često skrivaju pod krinkom da nije pravo vrijeme ili da im nedostaje još edukacije kako bi poduzeli konkretne i odvažne korake. U naprednijoj verziji programa, navedenom fenomenu ćemo pristupiti puno detaljnije i direktnije.

 

Komentari i analiza vaših “stvarnih” programa i poslovnih planova

Prije negoli objavite svoje usluge ili programe na webu ili na neki drugi način, zajednički ćemo ih istražiti i kritički preispitati iz različitih perspektiva (polovica polaznika igrati će ulogu “razumnih kritičara” dok će druga polovica zauzeti ulogu “đavoljeg odvjetnika” i bez milosti vas rešetati “zanimljivim” pitanjima.

Čak i ako još ne namjeravate ništa objaviti, od vas će se tražiti da stvorite prezentaciju programa na način kao da ga “stvarno” namjeravate objaviti (u svrhu vježbe).

Bit ćete začuđeni koliko ćete steći novih uvida i korisnih informacija o sebi i svojoj percepciji tržišta te idealnih klijenata. Radi zaštite vaše privatnosti i vaših bitnih poslovnih informacija, ovaj dio predavanja neće biti sniman. 

 

Vježbe uloga

Na svakom predavanju barem jedan polaznik će igrati ulogu coacha, a jedan polaznik će igrati ulogu klijenta te ćete, pred ostalim polaznicima, “odraditi” individualni termin u trajanju cca 20 minuta u kojem ćete raditi na jednoj “stvarnoj” situaciji koju klijent (polaznik programa) želi sam sa sobom bolje razjasniti. Nakon toga ćemo zajednički analizirati ono što smo čuli. U praksi, ovakav pristup se pokazao vrlo edukativan i koristan. Naravno, ovaj dio predavanja također neće biti sniman.

 

Naprednije verzije komunikacije i uvjeravanja klijenata

Vaš “core” (temeljni) biznis je komunikacija. O vašoj vještini uvjeravanja klijenata uvelike ovisi koliko će klijent napredovati i truditi se.

Diferencijacija vašeg osobnog branda kao i proizvoda ili usluga koje nudite

Biti isti kao i svi drugi na tržištu, nema nikakvog smisla. Jedna od stvari o kojoj ćemo posebno voditi računa tijekom napredne verzije programa jest kako objektivno istražiti opcije koje se trenutno nude na tržištu i kako svoj osobni brand i svoje proizvode ili usluge učiniti drukčijima.

 

Vaši programi i usluge kao investicijska prilika

Jedan od važnijih detalja kojim ćemo se baviti u naprednoj verziji programa jest kreiranje svojeg programa ili usluge kao dobre investicijske prilike – u očima vaših idealnih klijenata. Ljudi će “kupiti” vaš program ili uslugu samo onda ako procijene da će radeći s vama dobiti puno više u odnosu njihovo vrijeme, novac i trud koji će uložiti u rad s vama. Vaš program je onoliko dobar koliko bude percipiran kao “dobra prilika za ulaganje”.

 

Vaša osobna “prava” web stranica

U slučaju da se iz bilo kojeg razloga još ne osjećate spremnima za registriranje vlastite web stranice, za vrijeme trajanja napredne verzije PLC programa, dobiti ćete svoju osobnu “pravu” web stranicu na kojoj možete vježbati i eksperimentirati sa izradom svoje wen stranice (a kasnije to sa samo tri klika prebaciti (export) na vlastitu domenu – da, da, WordPress vam to omogućava 🙂

Cilj je 30-ak minuta svakog susreta posvetiti razvoju vještine kreiranja web stranice.

Primjer stranice za vježbu:

Izgled “izvana”

http://www.new.tomislavtomic.net/1plc/ (nakon što kliknete, web stranica će se otvoriti u novoj kartici)

Izgled “iznutra” (administrativno sučelje)

http://www.new.tomislavtomic.net/1plc/wp-admin/  (nakon što kliknete, web stranica će se otvoriti u novoj kartici). Da biste se ulogirali u administrativno sučelje koristite sljedeće postavke:

Korisničko ime: 1plc

Lozinka: Volimcoaching1 (vodite računa o “velikim” i “malim” slovima)

 

Snimanje vaših mini predavanja

Svaki polaznik će barem tri puta tijekom napredne verzije programa kreirati kratko predavanje u trajanju od pet minuta i prezentirati ga pred ostalim polaznicima. Predavanja će biti snimana kamerom i nakon održavanja predavanja polaznici će se potruditi biti što kritičniji u komentiranju vašeg izlaganja.

 

Poseban certifikat

Uz diplomu za sudjelovanje u osnovnoj verziji programa, polaznici napredne verzije programa dobiti će poseban cerifikat kojim se potvrđuje sudjelovanje u dvogodišnjem programu.

 

Cijena napredne verzije

Cijena napredne verzije programa iznosi 2700,00 kuna. Sastoji se od deset predavanja u trajanju po četiri sata. Predavanja se odvijaju jednom mjesečno, subotom, u periodu od 14 30 h do 18 30 h.

 

 

Please select a valid form
PODIJELI: