Nestioo2

VAŽNA NAPOMENA

Nestioo radionica Level 2 dostupna je samo za polaznike koji su ili uživo ili putem Zooma) sudjelovali na Level 1 radionici ili polaznicima koji su sudjelovali na radionici gledajući video snimku.

Datum održavanja:

veljače od 14 30 h do 18 30 h uživo u Zagrebu + prijenos putem Zooma.

Cijena: 47 Eura (354,12 kuna)

NESTIOO ENERGY SCAN – Upoznaj naprednije metode praćenja i promatranja energije tijekom izvođenja pojedinih Nestioo Forma.

NESTIOO ALIGNMENT (Forma #6) – Preuzmi 5D zapise vezano za konkretni aspekt života koji su u skladu sa planom tvoje duše. Ovo je posebno važno ako u nekom aspektu života osjećaš kako se previše trudiš, a rezultati koje dobivaš nisu niti približno zadovoljavajući. Vjerojatno je da to što želiš i način na koji to želiš, nije u skladu sa planom tvoje duše. Ideja je prvo promijeniti svoj odnos prema tome što želiš i otvoriti se za integraciju novih zapisa koji će ti pomoći promijeniti način gledanja na isto te to što želiš manifestirati na puno bolji i ispunjeniji način.

naslov

NESTIOO CLEAR VISION ili INNER RESET

Forma #6)

Naučite kako resetirati svoja energetska polja kako biste mogli primiti “download” iz viših razina svijesti koji vam je trenutno najpotrebniji.

Forma #6 koristi se u sljedećim situacijama:

 • osjećate da vam nedostaje jasnoća u nekom aspektu života i “klasična” i uobičajena rješenja vas ne zadovoljavaju,
 • zbunjuje vas (ili izluđuje) previše izbora ili opcija za koje smatrate da su vam na raspolaganju,
 • osjećate da previše navijate za određeni ishod i to vam stvara napetost i koči vas da sagledate opcije koje su možda bolje,
 • prevelika vezanost za pojedinu želju ili ishod stvara vam osjećaj nemira i diskonekcije sa sobom,
 • osjećate potrebu za potpunim mentalnim resetiranjem, a niste u mogućnosti otputovati negdje ili se jednostavno maknuti od svih (Nestioo “unutarnji retreat” se izvodi bilo gdje i bilo kada u trajanju od minimalno tri dana).

PREUZMI PLAN SVOJE DUŠE VEZANO ZA USKI ASPEKT ŽIVOTA

(NESTIOO MENTAL ILLUMINATION – Forma #7)

Naučite kako aktivirati Formu #7 i preuzeti 5D zapise vezano za konkretni (uski) aspekt života koji su u skladu sa planom vaše duše. Ovo je posebno važno ako u nekom aspektu života osjećate kako se previše trudite i dajete svu svoju energiju, a rezultati koje dobivate nisu niti približno zadovoljavajući ili vas u zadnji čas zaobilaze. Forma #7 primarno je usmjerena na stavove, uvjerenja i percepciju (mentalno polje).

OTPUSTI TOKSIČNE OBITELJSKE OBRASCE

(NESTIOO ANCESTRAL PATTERNS – Forma #8)

Naučite kako koristiti svoje Svjetlosno tijelo i 5D energiju kako biste iz svojih polja otpustili toksične i ograničavajuće obiteljske energetske obrasce koji nisu u skladu sa novom energijom koja se budi u vama te se pokušava izraziti kroz vas.

***

Jedna od gotovo nezaobilaznih stanica svake osobe koja krene na put osvješćivanja pravog sebe jest “sudar” sa pojedinim toksičnim ili ograničavajućim obiteljskim obrascima koji se prenose kroz generacije. Navedeni obrasci imaju snažno djelovanje na naše izbore i odluke. S obzirom da smo ih naslijedili, uglavnom smo ih nesvjesni te imaju puno snažniji utjecaj na naše izbore i odluke u odnosu na stavove i načine razmišljanja koja stječemo kroz život.

Naravno, važno je imati na umu da unutar svake “obiteljske linije” postoje i brojni pozitivni obrasci koji se prenose generacijski. Međutim, tijekom radionice fokusirani smo samo na one obrasce koji vidno koče naše izražavanje iz razine duše.

Saznat ćete:

 • Tri temelja uzroka nastanka ograničavajućih obiteljskih obrazaca (gledajući skroz unazad) i na koji način oni utječu na formiranje dominantnih obrazaca pojedine obiteljske linije.
 • “Korjenske petlje” – razumijevanje osnovnih kombinacija obiteljskih energetskih obrazaca te istraživanje pet osnovnih kombinacija obrazaca koji se najčešće prenose iz generacije u generaciju na koji način oni utječu na naš život.
 • Zbog čega duša izabire iskustvo u obiteljima u kojima su znatno izražene pojedine korjenske petlje i koji su potencijalni scenariji lekcija koji se skrivaju u pozadini pojedinih petlji
 • “Aktivna linija obiteljskih zapisa” – kako prepoznati onu liniju zapisa koja najviše ograničava vaše izražavanje
 • Što su “epigenetski obrasci”, na koji način ih nasljeđujemo
 • Otpuštanje toksičnih i ograničavajučih obiteljskih obrazaca iz našeg fizičkog, eteričkog, emocionalnog i mentalnog polja koristeći Formu #8
 • Stvaranje “Mape svjesnih odgovora” na okidače “korjenskih petlji”
 • Iskustva i emocije koje najčešće doživljavamo nakon što krenemo otpuštati toksične i ograničavajuće obiteljske obrasce.

(NESTIOO ZERO LEVEL – Forma #8)

Ako ste empat ili ste izrazito senzibilni vezano za svijet energija, posljednjih 20-ak godina vjerojatno ste osjetili snažne povremene nalete visoko-frekvencijske energije koja vam je poslužila kao inspiracija za nove ideje i vizije. Međutim, unatoč vašem velikom entzijazmu, s obzirom da većina toga oko vas, u vibracijskom smislu, nije bilo usklađeno s tom novom energijom, velika je vjerojatnost da su vaše nove ideje često udarale u tvrdi zid starih 3D energija.

Što god ste više puta pokušavali realizirati te “nove” ideje, postoji velika vjerojatnost da su se u vašim energetskim poljima stvorile i usidrile speficične “energetske forme” koje su nastale kao rezult očaja, frustracije i tuge vezano uz navedeni vid izražavanja.

Ovdje ne govorim o tome da ste vi “očajna i frustrirana” osoba koja je nezadovoljna svojim životom. Primarno mislim da energetske forme koje se u našim poljima stvaraju kada iz razine svoje duše/srca želimo nešto podijeliti sa svojom okolinom, a naša okolina ne prepoznaje suštinu onoga što želimo podijeliti. I sasvim je nebitno da li je tu riječ o stvaranju nekog proizvoda ili usluge ili bilo kojeg drugog načina interakcija u privatnom i poslovnom životu.

Što god više takvih formi se usidri u našim poljima, stvaraju nam sve veći osjećaj umora od same ideje da pokušamo realizirati nešto novo prema čemu osjećamo entuzijazam. Prati nas osjećaj kao da smo se već puno puta “opekli” i da više ne želimo takvo iskustvo. Ne želimo više biti “naivci” koji vjeruju u utopiju u svijetu u kojeg nikog nije briga za neku novu promjenu.

Međutim, problem je u tome što vi možete izabrati oglušiti se na svoju inspiraciju, ali inspiracija ne prestaje ključati u vama. Inspiracija koju ne izrazite, opet stvara jednu novu razinu nemira i frustracije. Drugim riječima stvara novi začarani krug koji vam, zapravo, ne paše.

Danas se situacija prilično promijenila i nove energije puno brže i u većem omjeru nalaze svoj put. Ne govorim da stvari idu samo tako brzo i lako, ali definitivno putevi postoje. Međutim, obrasci očaja i frukstracije i dalje stoje u vašim poljima i guše vašu motivaciju.

Forma #8 upravo je namijenjena otpuštanju takvih obrazaca koji su nastali kao sudara vaše inspiracije kako biste se, u energetskom smislu, vratili na početno stanje te iznova započeli stvarati svoju priču.

PODIJELI: