Mindfulness u tvrtkama

Uključite se u globalni trend i isprobajte inovativna rješenja za poboljšanje učinkovitosti i fokusa te smanjenje stresa i sagorijevanja na poslu.

MINDFULNESS = dokazana metoda za snažan fokus, emocionalnu stabilnost i smanjenje stresa!

Zašto Mindfulness u tvrtkama?

Živimo u doba u kojem smo na dnevnoj bazi neprekidno bombardirani mnoštvom informacija iz raznih izvora i naš mozak to jednostavno nije u stanju obraditi bez narušavanja naše optimalne razine funkcioniranja (čitaj: sagorijevanja).

Ako uz navedeno još dodamo i veliku neizvjesnost u poslovanju te česte i nepredvidive promjene na tržištu, stres i sagorijevanje na poslu gotovo su neizbježni.

Nedavna znanstvena istraživanja pokazuju kako više od 46 posto vremena na poslu provedemo ODSUTNI i RASTRESENI. Da stvar bude još zanimljivija pokazalo se kako rastresenost ne samo da loše utječe na našu produktivnost već potiče stres i stvara nam osjećaj besciljnosti i nezadovoljstva na poslu, gubitak motivacije i sklonost (svjesnom ili nesvjesnom) okrivljavanju kolega i suradnika na poslu.

Kao odgovor na navedene i razne druge izazove poslovanja u digitalno doba vodeće svjetske tvrtke sve više uvode Mindfulness treninge za svoje menadžere i zaposlenike.

Lista izdvojenih tvrtki koje redovito organiziraju Mindfulness treninge za svoje menadžere i zaposlenike:

Što je Mindfulness?

Mindfulness je mentalna vještina upravljanja pozornošću koja pozitivno utječe na razvoj snažnog fokusa, učinkovitosti, prilagodljivosti i smanjenje stresa te nam pomaže da budemo prisutniji u sadašnjem trenutku i svjesniji sebe, svojih misli i emocija te svoje okoline.

Koje su znanstveno dokazane pogodnosti Mindfulness treninga?

 • poboljšanje fokusa, učinkovitosti i produktivnosti
 • poboljšanje prilagodljivosti u odnosu na česte i nepredvidive promjene
 • znatno smanjenje stresa, pritiska, zabrinutosti i ljutnje
 • bolje raspoloženje na poslu i veća motiviranost za postizanje poslovnih ciljeva
 • snažniji i jasniji fokus i usredotočenost na zadatke i smanjena rastresenost
 • brže prepoznavanje vlastitih emocionalnih reakcija koje želite promijeniti
 • viša razina samosvijesti, sabranosti i emocionalne inteligencije
 • povećana mogućnost kontrole vlastitih emocija
 • snažniji osjećaj emocionalne stabilnosti i povezanosti sa sobom
 • viša razina radne energije i opušteniji pristup prilikom izvršavanja svakodnevnih poslovnih obveza
 • poboljšanje sna
 • kvalitetnija komunikacija i bolje razumijevanje sa suradnicima na poslu.

Što mi nudimo?

Korporativni Mindfulness trening temeljen na Pro Mindfulness™  programu uz fleksibilan način održavanja i “Tailor made” koncept primjene.

Što je Pro Mindfulness™ program?

U najkraćim crtama, riječ je o praktičnim “alatima”, metodama i strategijama za poboljšanje, fokusa, učinkovitosti i produktivnosti te smanjenje stresa u svakodnevnom poslovanju. Programi se temelje na mindfulness pristupu u kombinaciji s metodama praktične neuroznanosti. Namijenjeni su organizacijama koje trajno žele poboljšati svoju poslovnu učinkovitost te spriječiti stres i sagorijevanje na poslu.

U najkraćim crtama, riječ je o praktičnim “alatima”, metodama i strategijama za poboljšanje, fokusa, učinkovitosti i produktivnosti te smanjenje stresa u svakodnevnom poslovanju. Programi se temelje na mindfulness pristupu u kombinaciji s metodama praktične neuroznanosti. Namijenjeni su organizacijama koje trajno žele poboljšati svoju poslovnu učinkovitost te spriječiti stres i sagorijevanje na poslu.

Kliknite OVDJE i besplatno preuzmite informativnu e-brošuru o Pro Mindfulness™ programu (dokument u PDF-u otvoriti će se u novoj kartici)

Zašto Pro Mindfulness™ program?

Program koji je posebno stvoren za tvrtke i organizacije uzimajući u obzir sve značajne izazove poslovanja u digitalno doba.

Program je stvoren na temelju stvarnog iskustva sa klijentima iz poslovnog sektora.

Autor programa – Tomislav Tomić – pionir je na polju Mindfulnessa u Hrvatskoj (prvi Mindfulness tečaj/trening održao je 1999. te iza sebe ima preko 600 održanih Mindfulness tečajeva/treninga).

Ugovorite informativni sastanak

Kontaktirajte nas i saznajte više informacija o opcijama koje Vam možemo ponuditi.

Please select a valid form

S poštovanjem,

Tomislav Tomić
Autor Pro Mindfulness™ programa

PODIJELI: