Jump program

Individualni business coaching program

 Jump program

Individualni business coaching program

Stvorite stabilne temelje na kojima ćete razvijati i širiti svoj posao

 Za male poduzetnike u početnoj fazi razvoja vlastitog posla koji žele stvoriti stabilne temelje za „skok“ u višu i napredniju fazu poslovanja te prestati trošiti vrijeme, novac i energiju na pretpostavke i „krive“ klijente.

(Mali poduzetnici = vlasnici manjih tvrtki ili obrta, slobodna zanimanja, „startupovci“ i sl.)

***

 

Osnovne značajke programa

 

  • kako postaviti jasne, mjerljive i ostvarive poslovne ciljeve i stvoriti “krajnju viziju” prve faze razvoja vašeg posla
  • kako jasno definirati klijente s kojima želite poslovati i detaljno upoznati njihove želje, potrebe i probleme
  • kako stvoriti jasnu marketinšku poruku koja je namijenjena isključivo vašoj ciljnoj skupini (potencijalni klijenti ili kupci)
  • kako svoje proizvode ili usluge kreirati u obliku “vrijednosti” koju će vaša ciljna skupina prepoznati kao nešto što je upravo njima namijenjeno
  • kako definirati i sagraditi svoj osobni brand (po čemu želite da vas se zna) i koristiti ga za bolje pozicioniranje svoje ponude
  • kako odrediti jedinstvenu vrijednost vaših proizvoda ili usluga na tržištu i diferencirati se u odnosu na ostale koji nude nešto slično
  • kako se na osobnoj razini uskladiti sa poslovnim ciljevima koje želite realizirati

 

***

Ovaj program namijenjen je malim poduzetnicima koji su u početnoj fazi stvaranja i razvoja svojeg posla te, nakon što su već neko vrijeme eksperimentirali sa različitim profilima klijenata i različitim vrstama proizvoda ili usluga, žele stvoriti jasniju strukturu i stabilne temelje kako bi mogli „skočiti“ u novu i napredniju fazu poslovanja.

 

 

OSNOVNE INFORMACIJE O PROGRAMU

 

Program traje cca 40 dana te izuzev individualnih termina (uživo ili putem telefona i Skype-a), koji su nužni sastojak programa, svi ostali aspekti programa izrazito su fleksibilni i potpuno prilagodljivi vašem stilu života i trenutnoj situaciji.

Individualni termini se održavaju:

  • uživo u Zagrebu (Branimirova 9/I)
  • online (telefon ili Skype)

Ukupna cijena Jump programa iznosi 1320,00 kn (uz mogućnost plaćanja do 4 mjesečne rate). Po završetku programa možete nastaviti s “to-go” terminima po standardnom cjeniku za moje individualne usluge.

 

***

Želite li saznati više informacija o tome kako funkcionira sudjelovanje u programu te na koji način vas suradnja sa mnom može dovesti korak bliže svojem cilju, ispunite obrazac ispod ugovorite besplatni informativni sastanak sa mnom  (putem telefona ili Skype-a).

 

(Prilikom ispunjavanja obrasca, označite da ste zainteresirani za “Jump program”)

Please select a valid form

 

Tomislav Tomić

S poštovanjem,

tomislav-potpis

Vođene meditacije

Besplatne vođene meditacije!

PREUZMITE BESPLATNO

Nove objave

PODIJELI: