Active Sound Meditation System

Poludnevni tečaj / Zagreb, 18. lipnja 2017.

Upoznajte drevnu mentalnu vježbu za povećanje energije, smanjenje stresa i bolju povezanost sa samim sobom!

 

. .

 

 

Već nakon samo 10 dana redovitog prakticiranja ove metode osjećati ćete barem 30 posto više energije, a razina vašeg svakodnevnog stresa znatno će se smanjiti … u protivnom imate pravo na bezuvjetni povrat novca!

.

Posebno prikladno za ljude koji žive izrazito aktivnim stilom života!

 

Poludnevni tečaj:

Zagreb, 12. ožujka 2017. (nedjelja) (UPIS NEDOSTUPAN)

Zagreb, 18. lipnja 2017. (nedjelja) (UPIS NEDOSTUPAN)     

Cijena tečaja: 200,00 kuna 

Fleksibilno sudjelovanje + mogućnost sudjelovanja online (vidi česta pitanja i odgovore pri dnu stranice)

.

.

Poštovani posjetitelju,

Ako biste željeli upoznati jednostavnu, zabavnu i praktičnu metodu meditacije koja će vam već nakon samo 10-ak dana redovitog prakticiranja omogućiti da osjećate barem 30 posto više energije, manje stresa i zabrinutosti, miran um i bolju povezanost sa samim sobom, onda dobro razmislite o Active Sound Meditation System metodi (dalje u tekstu: ASMS metoda).

ASMS metoda sastoji se od nekoliko jednostavnih, praktičnih te međusobno komplementarnih mentalnih vježbi koje potječu iz područja današnje Indije. Iako se procjenjuje da su navedene vježbe nastale prije više od 5000 godina, način podučavanja i prakticiranja istih potpuno je prilagođen modernom načinu života uzimajući u obzir najnovija istraživanja na području psihologije, psihoakustike i neuroznanosti. Sve vježbe izvode se zatvorenih očiju u udobnom (sjedećem) položaju i toliko su jednostavne da ih gotovo svatko može naučiti u vrlo kratkom vremenu.

ASMS metoda posebno je prikladna za ljude koji žive vrlo aktivnim načinom života, a već nakon samo desetak dana redovitog prakticiranja ASMS metode započeti ćete osjećati njezin pozitivan učinak na vaš život.

 

Dobrobiti prakticiranja ASMS metode:

 • znatno viša razina energije tijekom dana
 • smanjenje stresa i zabrinutosti
 • mirniji um i više “prostora” u glavi za nove načine razmišljanja
 • bolji fokus i mentalna fleksibilnost
 • dublji i kvalitetniji san
 • skladnija komunikacija i više strpljenja i razumijevanja za druge
 • bliskiji odnos sa samim sobom i svojim emocijama

 

Kako funkcionira ASMS metoda?

U osnovi, ASMS metoda svodi na korištenje posebnih zvukova (mentalno / u sebi) koji nam služe kao “alati” za transformaciju vlastite svijesti. Ne samo da nam zvuk služi kao “sidrište” za našu pozornost već učimo kako koristiti “aktivni odraz” zvuka kako bismo istraživali i upoznavali sebe na jednoj novoj i dubljoj razini. Ovu iznimno jednostavnu i vrlo zabavnu metodu gotovo svatko može naučiti u vrlo kratkom vremenu, a vaš jedini “posao” za vrijeme izvođenja vježbe jest (1) ispravno izvoditi metodu sukladno jasnim i konkretnim uputama koje ćete dobiti na tečaju i (2) dopustiti zvuku (tj. odrazu zvuka) da vas aktivno vodi kroz proces uzimajući u obzir tri ključna cilja procesa:

 • spojiti se sa Izvorom energije, snage, mudrosti i kreativnosti koji je u vama
 • prepoznati i otpustiti unutarnji otpor koji vam uzrokuje stres, zabrinutost i strah od novog i nepoznatog, te
 • osvijestiti slobodan “prostor” u svojoj svijesti iz kojeg možete sagledati sebe i svoju trenutnu životnu situaciju slobodni od uvjetovanja iz prošlosti.

 

Zvukovi koje ćemo koristiti kao sastavni dio ASMS metode u literaturi se najčešće nazivaju “sjemenski zvukovi” ili “biđa mantre”. Riječ “mantra” proizlazi iz sanskritskih riječi (sanskrit = najstariji jezik na svijetu) “man” (um) i “tra” (instrument, vozilo) – vozilo za um. “Biđa mantra” je u osnovi samo zvuk koji se sastoji jedne riječi/sloga i temelji se na prikladnoj kombinaciji suglasnika i samoglasnika. Već preko 5000 godina na razne načine koriste se u brojnim meditativnim metodama. Nemaju nikakvo značenje, ne mogu se prevesti na niti jedan jezik, a njihova glavna značajka jest poseban vibracijski (transformacijski) učinak koji imaju na naš um, emocije i tijelo (za više detalja pročitajte “Česta pitanja i odgovori” – pri dnu ove stranice).

 

Da biste mogli iskusiti pogodnosti ASMS metode potrebno je:

 • naučiti ispravno prakticirati ASMS metodu (naučit ćete na tečaju)
 • steći teoretsko razumijevanje onoga što se događa u vašem umu dok prakticirate ASMS metodu te na koji način se odvija cjelukupni proces (naučit ćete na tečaju)
 • upoznati se sa najčešćim greškama koje se (nesvjesno) događaju ljudima prilikom prakticiranja ASMS metode (naučit ćete na tečaju)
 • svakodnevno prakticiranje ASMS metode u trajanju od 15 minuta (ovisi o vama)

 

Na tečaju ćete naučiti sve ono što vam je potrebno kako biste već isti dan mogli započeti prakticirati ASMS metodu!

 

Navedeno se posebno odnosi na:

 • upoznavanje sa teoretskom podlogom i objašnjenjem načina na koji funkcionira ASMS metoda
 • upoznavanje sa različitim vrstama pozornosti koje se koriste prilikom prakticiranja ASMS metode
 • upoznavanje vježbi za razvijanje senzibilnosti na zvuk, razne nijanse zvuka te prepoznavanje zvuka kako putuje kroz našu svijest
 • upoznavanje i praktična primjena temeljnih vježbi koje tvore ASMS metodu – uz detaljno pojašnjenje svakog koraka
 • upoznavanje osnovnih principa kojih se poželjno pridržavati ako želite biti redoviti u prakticiranju metode
 • vrijeme predviđeno za pitanja i zajedničku raspravu

 

 

OSNOVNE INFORMACIJE

.

Datum održavanja tečaja:

 • 18. lipnja 2017. (nedjelja) – od 14 30 h do 17 30 h

 

Lokacija  Zagreb, Branimirova 9/I

Veličina grupe – Maksimalno 8 sudionika

Cijena: 200,00 kuna

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Da biste se prijavili za sudjelovanje na tečaju, molim ispunite obrazac ispod i kliknite “Prijavljujem se za tečaj”. Mjesto na tečaju osiguravate tek nakon što uplatite punu cijenu tečaja (podatke ćete primiti nakon što ispunite obrazac za prijavu).

(Imate li kakvo pitanje? Kliknite na link “Kontakt” i pošaljite svoj upit)

Please select a valid form

    Tomislav Tomić

S poštovanjem,

tomislav-potpis

 

Česta pitanja i odgovori…

Postoji li kakva podrška nakon tečaja?

Za kratka pitanja možete me kontaktirati putem e-maila. Za kompleksnija pitanja, možete nastaviti raditi sa mnom individualno po standardnoj cijeni “to-go” individualnih termina.

 

Postoji li napredna verzija ASMS metode?

Postoji i možete je naučiti radeći sa mnom individualno.

 

Ako zbog prometnih veza moram otići sat ili dva prije završetka tečaja, hoću li puno propustiti?

Ako niste u mogućnosti ostati do kraja tečaja, a to biste željeli, nudi vam se mogućnost da primite snimku upravo onog dijela tečaja koji ste izostali. Snimku ćete primiti u roku od jednog dana nakon održavanja tečaja (u MP3 formatu).

 

Postoji li mogućnost sudjelovanja preko Skype-a?

Da, dva mjesta otvorena su za polaznike koji tečaj žele pratiti preko Skype-a. Ako želite sudjelovati preko Skype-a, molim da u polje “Dodatne napomene” upišete “Skype sudjelovanje”.

 

Probao sam razne druge metode meditacije, ali nisam osjetio nikakav poseban učinak. Ima li mi smisla upisivati ovaj tečaj?

Ako prakticirajući neke druge metode meditacije (ne misli se na vođene meditacije) niste osjetili nikakav poseban učinak, onda vjerojatno nema smisla da upisujete ovaj tečaj.

 

ASMS metoda mi djeluje vrlo zanimljivo ali sam malo skeptična u odnosu na “biđa mantre”. Što one, u biti, znače?

“Sjemenski zvukovi” ili “biđa mantre” su posebni zvukovi (jedan slog) koji nemaju apsolutno nikakvog značenja, ne može ih se prevesti, a niti su povezani sa bilo kojim religijskim sustavom. Međutim, kada ih se koristi na određeni način, njihov transformacijski učinak je ogroman. “Biđa mantre” nastale su u doba (cca prije 5000 godina) kada niti jedna od današnjih religija nije niti postojala, a pristup pri istraživanju potencijala ljudskog uma i duha temeljio se na direktnom uvidu. Međutim, ako ste zbog bilo kojeg razloga skeptični prema korištenju “biđa mantre” ili osjećate bilo kakav otpor ili odbojnost prema njima, moj savjet je da ne upisujete ovaj tečaj.

 

Da li je nužno na neki način “vjerovati” u “biđa mantre” ili u nešto drugo da bi ova metoda imala učinka?

Pristup na kojem se temelji ASMS metoda je vrlo znanstven i nije nužno nikakvo “vjerovanje”. Ako zatvorenih usta nježno pjevušite zvuk “mmmmmmmm” osjetit ćete vibriranje u području vašeg grla. Ako, zatim, dok pjevušite navedeni zvuk, zatvorite oči i svoju pozornost usmjerite na područje vašeg grla, vibracija zvuka “mmmmmmmm” će vam stvoriti blagi relaksacijski efekt – vjerovali vi u zvuk “mmmmmmmm” ili ne 🙂 Ono što se od vas traži da bi metoda mogla biti učinkovita jest otvorenost uma i pripravnost da na vlastitom iskustvu istražite njezin utjecaj na vaš život. ASMS metoda je metoda utemeljena na znanstvenom pristupu i ako ste više skloni religijskoj duhovnosti i osjećate da vam je prvo potrebno “vjerovati” u neku metodu da bi ona mogla djelovati i imati utjecaja na vaš život ili vam je bitno da se metoda temelji na vjerovanju u neki “lik/personu”, vrlo je vjerojatno da vam se ASMS metoda neće svidjeti. “Biđa mantra” je samo zvuk koji se sastoji od jedne riječi/sloga, temelji se na prikladnoj kombinaciji suglasnika i samoglasnika, i ako se ispravno koristi, može imati izrazito veliki transformacijski učinak na naš život.

 

Mogu li prakticirati ASMS metodu unatoč tome što redovito koristim tablete za smirenje na biljnoj bazi?

ASMS metoda definitivno utječe na našu svijest. Ako koristite bilo kakve tablete za smirenje (ili bilo kakve druge tablete/pripravke koji utječu na funkcioniranje psihe i mozga) radije nemojte eksperimentirati sa ASMS metodom. U svakom slučaju, obavezno savjetujte se sa svojim liječnikom prije negoli odlučite upisati tečaj.

 

Kada je nastala ASMS metoda?

Kao što je to već rečeno, ASMS metoda sastoji se od nekoliko komplementarnih mentalnih vježbi koje su nastale prije cca 5000 godina. Pojam ASMS metoda ne odnosi se na samu srž mentalnih vježbi već na način prezentiranja i pristup vježbanju u svakodnevnom životu uzimajući pritom u obzir izazove s kojima se najčešće susreću ljudi današnjeg doba. U biti, mogli bismo slobodno reći da se radi samo o novom i prikladnom “pakiranju” nečega što već odavno postoji – uz neznatnu modifikaciju a sve u svrhu praktičnosti primjene.

 

Što ako ne budem zadovoljan učinkom ASMS metode ili načinom održavanja tečaja?

Jamči Vam se povrat cjelokupnog iznosa novca koji ste uplatili za ovaj tečaj ako iz bilo kojeg razloga tečaj ili metoda nisu ispunili Vaša očekivanja. Jamstvo povrata novca vrijedi u roku od 21 dan računajući od dana održavanja tečaja. Da biste ostvarili pravo na povrat novca, sve što je potrebno jest poslati e-mail na adresu: info@tomislavtomiccoaching.com s naslovom “ASMS – povrat novca”. U navedenom slučaju, iznos će vam biti vraćen na račun sa kojeg ste uplatili sudjelovanje na tečaju. Ako ste za sudjelovanje na tečaju uplatili putem Paypala, povrat se vrši preko Paypal-a. Ne odobravamo povrat novca na račun koji je različit od računa sa kojeg je zaprimljena Vaša uplata.

Vođene meditacije

Besplatne vođene meditacije!

PREUZMITE BESPLATNO

Nove objave

PODIJELI: