Rješenja za tvrtke – Business Coaching

 

Uspješnost poslovanja svake tvrtke, među ostalim faktorima, ponajviše ovisi o motiviranosti zaposlenika za postizanjem željenih rezultata te načinu na koji se oni odnose prema sebi, suradnicima na poslu te klijentima.

U svakodnevnom poslovanju, velika pozornost se posvećuje novim tehnologijama, prodajnom i marketinškom pristupu, poslovnom umrežavanju i sl., no često se zanemaruje ljudski faktor.

Česta izloženost stresu, raznim pritiscima, čestim promjenama te konfliktnim odnosima unutar radnog okruženja uvelike smanjuje učinkovitost poslovanja zaposlenika, a što sve skupa uvelike utječe na potencijalni profit tvrtke – neovisno o tome da li je u pitanju mali, srednji ili veliki biznis.

Vlasnici i direktori tvrtki očekuju od svojih zaposlenika da se ponašaju profesionalno te svoj privatni život stave sa strane dok su na poslu, no često zanemare činjenicu da su privatni i poslovni život, u osnovi, nerazdvojni!

Ako se, primjerice, osoba ne zna nositi sa pojedinim stresnim situacijama u svojem privatnom životu, zar mislite da će ona biti u stanju samo tako zaboraviti na privatne probleme i u radno vrijeme se potpuno posvetiti svojem poslu?

Ako osoba (u svojem privatnom životu)  ima naviku razmišljanja način koji nije kreativan i produktivan, zar mislite da će ona na poslu započeti razmišljati drukčije?

Ako osoba (u svojem privatnom životu) ima problema s komunikacijom na način da se teško prilagođava suradnji s različitim profilima ljudi, zar mislite da će ona, preko noći, promijeniti stil svoje komunikacije prema klijentima i poslovnim suradnicima?

 

Upravo zato želim Vam ponuditi svoj poslovni coaching paket i pomoći Vam da poslovanje svoje tvrtke podignete na višu razinu. 

 

Usluge koje nudim poslovnim korisnicima su fleksibilne i raznolike i voljan sam ih prilagoditi Vašim specifičnim potrebama. Ako ste zainteresirani raditi sa mnom, kliknite na link “Kontakt” i pošaljite mi svoj upit. Uvodni sastanak možemo održati uživo ili putem telefona ili Skype-a. Molim Vas detaljno mi opišite kakvim djelatnostima se Vaša tvrtka bavi. Odbijam raditi s tvrtkama čija djelatnost i poslovni ciljevi nisu u skladu sa mojim temeljnim vrijednostima.

 

 

 

PODIJELI: