Total Mindfulness – Split, Zadar i Rijeka

Total Mindfulness

 .

TOTAL MINDFULNESS COACHING

SKRAĆENA VERZIJA PROGRAMA U SPLITU, ZADRU I RIJECI

Postajemo ono na što smo usmjereni većinu svojeg vremena!

MINDFULNESS = Dokazana metoda za miran um, snažan fokus i emocionalnu stabilnost!

***

 

“Mindfulness se više ne bi trebao smatrati samo poželjnom aktivnošću za poslovne ljude. Mindfulness je imperativ; način na koji možemo očuvati zdravlje mozga, poduprijeti mehanizam samoregulacije i sposobnost učinkovitog donošenja odluka te zaštiti se od toksičnog stresa.”Harvard Business Review

 

“Mindfulness meditacija može olakšati tjeskobu i mentalni stres!” / “Mindfulness meditacija pomaže u borbi protiv nesanice i poboljšava san” / “Mindfulness poboljšava kvalitetu života”Harvard Medical School

 

“Mindfulness meditacija učinkovita kao i tablete za liječenje povratne depresije”The Guardian

 

 

Poštovani,

Ako ste zainteresirani za program Total Mindfulness Coaching, ali živite izvan Zagreba i niste u mogućnosti sudjelovati u Zagrebu, nudi vam se opcija skraćene verzije programa u Splitu, Zadru i Rijeci (postoji i mogućnost organiziranja skraćene verzije programa i u drugim mjestima i gradovima ako ste u mogućnosti osigurati prostor i organizirati grupu – kontaktirajte me u navedenom slučaju).

Skraćena verzija traje oko 4 sata i održava se ili vikendom (subota ili nedjelja) od 14 30 h do 18 30 h ili radnim danom od 17 h do 21 h.

Ako vas zanima navedena opcija, ispunite obrazac ispod izaberite grad u kojem biste željeli sudjelovati i termine koji vam najviše odgovaraju.

O datumu održavanja obavijestiti ću vas barem 7 dana unaprijed.

Cijena skraćene verzije programa iznosi 250,00 kuna.

 

 

OBRAZAC ZA PREDBILJEŽBU

 

Please select a valid form

 

S poštovanjem,


Tomislav Tomić (autor programa)

 

PODIJELI: