Program osobne transformacije – individualni coaching

 

Poštovani,

Ako više preferirate individualni pristup i želite raditi sa mnom individualno, nudim vam mogućnost sudjelovanja u individualnom coaching programu pod nazivom Program osobne transformacije. Program u sebi sadrži metode i pristupe koji su mi se do sada pokazali najboljima i najučinkovitijima u radu s klijentima, dok istodobno ostavlja dovoljno prostora za vašu jedinstvenu situaciju te ciljeve i želje koje imate.

Ovaj program izrazito je prikladan za pojedince koji u sebi jasno osjećaju da su spremni za promjenu kojoj teže te su otvorena uma voljni istražiti različite načine razmišljanja te emocije koje su u njima prisutne.

S obzirom da program u sebi uključuje i prakticiranje pojedinih (mentalnih) metoda koje su usmjerene na razvoj mentalne snage, fokusa i izdržljivosti, računajte da će biti potrebno na dnevnoj bazi izdvojiti 20-ak minuta u svrhu vježbanja.

 

Kome je namijenjen ovaj program:

  • Ako već duže vremena osjećate da je vrijeme za novo poglavlje u vašem životu te želite stvoriti novu viziju sebe, a istodobno otpustiti načine razmišljanja koji vam više ne služe
  • Ako osjećate da vas strahovi i zabrinutost koče da se usudite pokrenuti u smjeru ciljeva do kojih vam je istinski stalo
  • Ako redoviti stres i pritisak na poslu guše vašu radnu i kreativnu energiju, a ne želite usporiti svoj ritam jer imate još mnogo ciljeva koje želite ostvariti
  • Ako osjećate da je došao pravi trenutak za odbacivanje lažnih uloga koje redovito igrate (kako biste se zaštitili i sakrili pravu/pravog sebe) i konačno započnete izražavati pravu/pravog sebe
  • Ako želite osvijestiti životne lekcije koje se skrivaju iza vaših najvećih izazova
  • Ako želite preskočiti granice koje ste sami sebi postavili i koje uvjetuju vašu temeljnu definiciju riječi “moguće”

 

 

 

OSNOVNE INFORMACIJE O PROGRAMU

 

 

TRAJANJE PROGRAMA (uz tjedni susret):  šest tjedana

MJESTO ODRŽAVANJA:

  • Uživo (Zagreb, Gundulićeva 7 – tijekom srpnja i kolovoza termini uživo nisu dostupni)
  • Online putem telefona ili Skypea
  • Uživo u vašim poslovnim prostorijama uz uvjet da se prostor nalazi užem ili širem centru Zagreba (u navedenom slučaju cijena za sudjelovanje u programu povećava se za 30 posto)

 

CIJENA: 2.700,00 kuna

Ako ste vlasnik obrta ili tvrtke, iznos uplaćen za usluge coachinga vam se uračunava kao trošak poslovanja (radi smanjenja porezne osnovice).

 

 

UGOVORI INFORMATIVNI SASTANAK

.

Za više informacija o načinu održavanja programa i detaljima o tome kako vam individualni rad sa mnom može pomoći na putu željene promjene, ispunite obrazac u nastavku i kliknite “Pošalji”. Molim da u obrascu što detaljnije opišete razloge zašto želite sudjelovati sa mnom u individualnom coachingu.

 

.

Ako želite da račun glasi na pravnu osobu, molim upišite sve relevantne informacije...
Sending

.
Pozdrav 🙂
Tomislav Tomić

tomislav-potpis

PODIJELI: