Svemir u kojem živimo polje je beskonačnih mogućnosti. Sve što možete zamisliti to može i postojati. Jedino ograničenje koje može postojati jest ono koje ste stvorili u svojem umu.

Upravo zato mi možemo doživjeti u svojoj stvarnosti samo ono što se može izraziti kroz nas. Naša prevladavajuća uvjerenja oblikuju kanale kroz koje će prolaziti energija svemira te ćemo u skladu sa svojim uvjerenjima iskusiti manifestaciju energije svemira koja teče kroz nas.

«Kako unutra tako i vani». Stvarnost koju doživljavate samo je zrcalo onoga što je u vama i kroz što prolazi energija svemira. Promijenite ono što je u vama i doživjet ćete drukčiju stvarnost.

Upravo zato, od presudne je važnosti donijeti jasnu odluku o stvarnosti kakvu želite iskusiti. Tek kada donesete jasnu odluku o stvarnosti kakvu želite vi utječete na energije oko sebe na način da se počnu oblikovati u skladu s vašom odlukom.

Donošenje jasne odluke o stvarnosti kakvu želite je jedna od najvažnijih stvari koju možete sebi napraviti. Donošenje jasne odluke najljepši je dar kojeg možete sebi pokloniti. Što je vaša odluka jasnija to će stvarnost koju doživljavate postati sve više usklađena s vašom odlukom.

Donijeti jasnu odluku znači potpuno isključiti svoj um za sve ostale mogućnosti izuzev one za koju ste se odlučili. Kada donesete jasnu odluku, u vašem umu, više ništa ne postoji osim onoga za što ste se odlučili. Donijeti jasnu odluku znači pristati baviti se samo s onim mislima čiji sadržaj je u skladu s vašom odlukom.

Međutim, donošenje jasne odluke o stvarnosti kakvu želite iskusiti nije jednostavan proces. Radi se o vrlo ozbiljnom poslu i ako ga takvim ne shvatite te mu ne pristupite poput vrlo važnog projekta, slobodno zaboravite na sve.

Čim donesete jasnu odluku vi ćete početi oko sebe tražiti argumente koji podupiru odluku koju ste donijeli te ćete prirodno biti usmjereni ka manifestaciji onoga što ste odlučili iskusiti. Uz dovoljno ustrajnosti vaša odluka mora postati stvarnost koju doživljavate.

Donesite jasnu odluku o stvarnosti kakvu želite iskusiti te preuzmite potpunu odgovornost za takav veliki čin. Nemojte se samo  oslanjati na božju providnost čekajući «znak s neba» da bi se pokrenuli. Shvatite da božja providnost ne postoji na način kako to mnogi ljudi shvaćaju. Bog/Izvor/Stvoritelj vam želi pomoći i biti stalno na raspolaganju, ali morate shvatiti da on neće umjesto vas napraviti vaš posao.

Zamislite situaciju u kojoj roditelj piše domaći rad umjesto svog djeteta. Zar to ne bi bilo bolesno? Imalo odgovornijem roditelju je sasvim jasno da mora svoje dijete pustiti da samo rješava svoj domaći rad te mu pružiti pomoć samo onda kada vidi da je dijete dalo sve od sebe u namjeri da riješi zadatke.

Po istom principu se odvijaju mnoge svari u našem životu. Jasna odluka osnovni je preduvjet napredovanja u bilo kojem polju. Pojedinci koji su odlučni napreduju u svim poljima svog interesa dok neodlučni sve više stagniraju te se žale kako je život težak i nepravedan.

Donesite jasnu odluku o životu kakvom želite i ostanite uz nju!

© Tomislav Tomić. Sva prava pridržana.

PODIJELI: