Da li vam se ikada čini da zaslužujete više ljubavi nego li je trenutno dobivate?

Ako je vaš odgovor pozitivan, znajte da postoji jedan vrlo jednostavan i efikasan način na koji možete riješiti takvu situaciju.

Tajna se skriva u glagolu dati. Ako osjećate da ne dobivate dovoljno ljubavi, neovisno o osobi od koje očekujete primiti ljubav, sve što trebate napraviti da bi izmijenili situaciju u vašu korist jest davati više ljubavi svima oko sebe.

Živimo u svemiru u koji funkcionira po principu uzroka i posljedice. Sve što doživljavamo samo je posljedica onoga što smo «dali» – vibracije koju smo emitirali u Svemir. Ako niste zadovoljni s onime što dobivate od Svemira, vrijeme je da promijenite svoj pristup.

Kada dajete ljubav, vi ste usmjereni na energiju ljubavi te se na takav način spajate s njom. Što više vremena provedete spojeni s energijom ljubavi tim više privlačite tu energiju u svoj život. Zapamtite da slično uvijek i bez iznimke privlači slično.

Vi ne možete davati ljubav a pritom svoju pozornost držati usmjerenu na nešto drugo. Vaš um sposoban je misliti o bilo čemu, ali nikako ne može misliti nekoliko misli u isto vrijeme. Kada dajete ljubav, vaš um usmjeren je isključivo na ljubav. A ono na što ste usmjereni vi privlačite u svoj život.

Vezano za navedenu temu, smatram da je važno napomenuti još nešto. Ljubav i sloboda nerazdvojni su partneri. Da bi mogli osjećati ljubav prema bilo čemu, nužno je da vas prati i osjećaj slobode.

Ako ljubav koju osjećate uvjetujete određenim postupanjem bilo koga drugoga osim vas samih, vi ne možete doživjeti slobodu jer vam je na podsvjesnoj razini jasno da ono što ćete osjećati ne ovisi o vama nego o nekome ili nečemu izvan vas. U takvom slučaju stalno vas prati neizvjesnost i strah od potencijalne mogućnosti koja nije u skladu sa onime što želite.

No kada shvatite da ljubav koju želite osjećati ovisi isključivo o vama, na način da dobivate upravo onu kvalitetu koju dajete i onoliko koliko dajete, vi postajete slobodni.

Vi ste gospodar svoje sudbine te ste u svako doba slobodni izabrati koliko ćete ljubavi dati.

Dakle, sada znate što vam je raditi onda kada vam se učini da dobivate manje ljubavi nego što smatrate da zaslužujete.

Dajte …

© Tomislav Tomić. Sva prava pridržana.

 

PODIJELI: