Upute za preuzimanje e-knjige

Poštovani posjetitelju,

Zahvaljujem se na Vašem interesu za moju e-knjigu. Knjigu u pdf formatu ćete primiti kroz 10-ak minuta na e-mail adresu koju ste upisali u obrascu za prijavu. U slučaju da vam e-knjiga ne stigne u roku od 30 minuta, molim Vas da ponovno ispunite obrazac i dodatno provjerite da li ste ispravno upisali svoju e-mail adresu.

.

Dok čekate primitak e-knjige, zavirite u neki od mojih aktualnih (otvorenih) tečajeva ili programa…

 

***

 

 

 

=> Kliknite OVDJE i pratite me na Fejsu – Dobre vibre (nove objave i inspirativni citati na dnevnoj bazi) …

 

 

 

 

=> Kliknite OVDJE i zavirite u moj novi YouTube kanal …

 

***

.

POSTANI LIFE COACH

/jednogodišnji edukacijski program uz dodatnu mogućnost 100% sudjelovanja online/

Želite li započeti raditi kao life coach i naučiti apsolutno sve ono što vam je potrebno kako biste se osposobili u svojem novom zanimanju?

Kliknite OVDJE za više informacija

 

POSTANI MINDFULNESS TRENER

/šestomjesečni edukacijski program uz dodatnu mogućnost 100% sudjelovanja online/

Želite li postati Mindfulness trener i naučiti kako primjenjivati razne Mindfulness metode, strategije i alate u radu s klijentima?

Kliknite OVDJE za više informacija

.

.

KORPORATIVNA RJEŠENJA

.

TRENING KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA

Za tvrtke ili organizacije kojima je važno da njihovi voditelji, zaposlenici ili članovi znaju kako jasno formirati i prenijeti svoju poruku ili stav, shvatiti druge i pridobiti ih za suradnju, osvijestiti vlastite emocije i emocije drugih prilikom interakcije, učinkovito utjecati na ostale članove tima ili suradnike te pridonijeti stvaranju otvorene i pozitivne “klime” unutar tvrtke ili organizacije.

Trening u sebi integrira mindfulness pristup i moderne poslovne vještine s posebnim naglaskom na učinkovitu komunikaciju, vještine utjecanja i emocionalnu inteligenciju.

Kliknite OVDJE za više informacija

 

PRO MINDFULNESS IN-HOUSE TRENING

Za tvrtke i organizacije koje svojim zaposlenicima ili članovima žele omogućiti kreativna i praktična rješenja za poboljšanje fokusa, produktivnosti i prilagodljivosti te smanjenje stresa i sagorijevanja na poslu.

Temelji na pristupu koji u sebi integrira mindfulness, neuroznanost i moderne poslovne vještine i “alate” posebno prilagođene za primjenu prilikom svakodnevnog poslovanja.

Kliknite OVDJE za više informacija

PODIJELI: