TT Mindfulness program

 

postani certificirani mindfulness trener

Želiš li postati certificirani Mindfulness trener … ili želiš za svoje potrebe dublje zaroniti u Mindfulness?

Međunarodno akreditirani program (CPD provider: 22513). Sudjeluj uživo (Zagreb) ili online (Zoom platforma)

Besplatna e-knjiga

TT Mindfulness – akreditirani program

Saznajte više informacija o TT Mindfulness programu i upoznajte ključne metode i procese (e-knjiga/pdf).

Što je TT Mindfulness i što ga čini drukčijim?

Međunarodno akreditirani program (CPD provider: 22513)

Program zasnovan na izvornoj verziji Mindfulnessa, obogaćem idejama iz knjige Tečaj čuda te prilagođen modernom načinu i razumijevanju života.

TT Mindfulness: Što ga čini drukčijim?

TT MINDFULNESS =

  • Program zasnovan na izvornoj verziji Mindfulnessa, obogaćem idejama iz knjige Tečaj čuda te prilagođen modernom načinu i razumijevanju života.
  • Provjerene metode, alati i strategije Mindfulnessa (u primjeni od 2009.) koje možete koristiti za svoje potrebe, kao i u radu sa svojim klijentima.
  • Temelji se na iskustvu od 500 održanih radionica o Mindfulnessu i više od 20 godina osobnog iskustva autora u području Mindfulnessa.
  • Ishodite međunarnodno akreditirani certifikat: “TT Mindfulness Certified Coach” (za trenersku verziju programa)

***

U posljednjih 30-ak godina Mindfulness je stekao prilično veliku popularnost i postao gotovo mainstream. Obično se opisuje kao “usmjerena pozornost” ili “življenje u sadašnjosti” i predstavlja se kao potpuno sekularna metoda za smanjivanje stresa i poboljšanje kvalitete života.

No, važno je znati da Mindfulness nije samo neka nova “cool” poštapalica na polju osobnog razvoja ili neki prolazni trend, već je riječ je o praksi koja postoji više od 2500 godina te se i dalje neprekidno razvija.

Iako Mindfulness nije povezan s nijednom religijom, u suštini, riječ je o mističnoj praksi stvorenoj s glavnim ciljem kako bi nam pomogla povezati se i uskladiti sa “Silom” koja je uzrok svega što postoji i koja neprestano nastoji izraziti se kroz sve što postoji – uključujući i nas same.

Kad bih morao definirati tu “Silu” u tri riječi, opisao bih je kao neograničenu Ljubav, Svjetlost i Mudrost.

***

Međutim, da bi bila prihvatljivija što većem broju ljudi i privlačnija akademskoj zajednici, metoda se s vremenom modificirala, tako da je široj javnosti poznata uglavnom po svojim “sekularnim” aspektima.

Dobra vijest je što čak i takva modificirana verzija Mindfulnessa pomaže ljudima smanjiti stres i poboljšati život na razne načine.

No, još bolja vijest je da TT Mindfulness, ne samo da vam nudi sve pogodnosti „sekularne“ (modificirane) verzije Mindfulnessa, nego ide korak dalje i nudi vam provjeren i visoko strukturiran pristup zasnovan na izvornom konceptu Mindfulnessa, obogaćen idejama iz knjige Tečaj čuda i prilagođen modernom načinu i shvaćanju života s posebnim naglaskom na pet ključnih ciljeva:

FOKUS – Razvijte oštar i snažan fokus te naučite učinkovito savladavati distrakcije.

ENERGETSKE BLOKADE – Otpustite energetske blokade koje vam smetaju da se izrazite iz razine duše.

EMOCIJE – Stvorite mir s bolnim i nelagodnim emocijama i naučite kako usvojiti poruke koje vam šalju.

DUŠA – Produbite povezanost sa svojom dušom i višim duhovnim centrima i “usidrite” energiju duše u svojem polju.

ŽELJE DUŠE – Otkrijte i ostvarite želje duše (ono što u dubini sebe zaista želite i zbog čega ste, zapravo, došli ovdje).

(Tomislav Tomić – osnivač TT Mindfulness programa)

Zamislite da je TT Mindfulness poput kremaste, mistične čokoladne torte. Evo kako bi to izgledalo…

Čokoladna perspektiva programa

Ajmo se konačno uozbiljiti 😉

Zamislite da je TT Mindfulness poput kremaste, mistične čokoladne torte. Evo kako bi to izgledalo…

 

BISKVIT

BISKVIT naše torte sastoji se od izvornih Mindfulness sastojaka. Zapravo, Mindfulness u svojoj izvornoj formi temelj je naše torte i to ćete jasno osjetiti u svakom zalogaju. Uz to, pažljivo je pečena u Mindfulness stilu.

 

NADJEV

Mekan i kremasti NADJEV sastoji se od raznih procesa koji će vam pomoći kako biste se lakše izražavali iz razine svoje duše. Sastojci nadjeva pažljivo su izabrani kako bi vas potaknuli da se snažnije povežete i uskladite sa svojom duhovnom esencijom te ostvarite želje svoje duše. Pošto je vrlo vjerojatno da ste ili empat ili lightworker, u nadjev su dodani još neki posebni sastojci kako bi vam pružili slatko ohrabrenje na vašem putu – ili, možda bolje reći, vašoj misiji na Zemlji.

 

GLAZURA

GLAZURA naše torte stvorena je od egzotičnih sastojaka koji će vam stvoriti osjećaj i iskustvo kao da imate svojeg osobnog life coacha koji vas polako i sistematski vodi kroz cijeli proces. Ukratko, naša čokoladna torta prelivena je hrskavom glazurom u coaching stilu. Sve što trebati učiniti jest zagristi zalogaj i pustiti da vas proces polako vodi u smjeru istraživanja, otkrivanja i izražavanja potencijala svoje duše.

 

DEKORACIJA

Kaže se da torta bez dekoracije, nije torta. I zato, DEKORACIJA naše čokoladne torte stvorena je od svježih i organskih sastojaka iz knjige Tečaj čuda. Ali ovdje nije riječ o nekim marvelovim čudima koja prkose zakonima fizike. To bi bilo previše banalno za našu mističnu čokoladnu tortu. Kao što to Tečaj čuda navodi, čuda se svode na mijenjanje naše percepcije na način da umjesto straha, vidimo Ljubav. Riječ je o otpuštanju naše percepcije odvojenosti od svoje vječne povezanosti sa energijom Ljubavi… a to je jaaaaaaaako ukusno. 🙂

Onda? Što mislite?

Želite li zalogaj torte? 😉

Osnovne informacije

POČETAK I TRAJANJE PROGRAMA:

Program traje ukupno šest mjeseci.

  • (GRUPA TTM8) – 06. listopada 2024. s početkom u 10 h (od 10  do 14 h / trenerska verzija traje do 15 h)
  • (GRUPA TTM9) – 05. listopada 2025. s početkom u 10 h (od 10  do 14 h / trenerska verzija traje do 15 h)

ROK ZA UPIS / VELIČINA GRUPE:

Dok se ne popuni grupa. Za trenersku verziju programa prima se maksimalno 16 polaznika u grupi.

BROJ SATI PREDAVANJA:

  • 48 sati (praktičarska verzija)
  • 60 sati (trenerska verzija)

BROJ SATI MJESEČNO I NAČIN ODRŽAVANJA:

Osam sati mjesečno (praktičarska verzija) / Deset sati mjesečno (trenerska verzija). Predavanja se održavaju dva puta mjesečno (isključivo nedjeljom – od 10 do 14 h). Za polaznike koji su izabrali trenersku verziju, program traje od 10 do 15 h. Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti sudjelovati na nekom od predavanja, dobit ćete video snimku predavanja (video snimke vam ostaju na raspolaganju dodatna tri mjeseca po završetku programa).

NAČINI SUDJELOVANJA:

Predavanja se održavaju na način da se jednom mjesečno predavanja održavaju uživo na adresi Petračićeva 6/Zagreb, uz istodobni prijenos preko Zoom platforme, a jednom mjesečno održavaju se isključivo putem Zoom platforme. Uz navedeni način sudjelovanja, polaznicima je omogućeno sva predavanja pratiti putem Zoom prijenosa i u cijelosti sudjelovati online.

CIJENA PROGRAMA:

  • TRENERSKA VERZIJA (za one koji žele postati certificirani TT Mindfulness treneri te ishoditi CPD akreditirani certifikat) –  1.270,00 €  – mogućnost plaćanja do 15 mjesečnih rata putem internet bankarstva ili Paypala. Cijena uključuje i e-mail podršku za vrijeme trajanja programa. Za jednokratne uplate odobrava se 10 posto popusta.

  • PRAKTIČARSKA VERZIJA (za svoje osobne potrebe) –  770,00 € – mogućnost plaćanja do 15 mjesečnih rata putem internet bankarstva ili Paypala. (Cijena uključuje i e-mail podršku za vrijeme trajanja programa)

Cijena za “stare” polaznike programa

Za polaznike koji su već sudjelovali u nekoj ranijoj verziji TT Mindfulness programa, a željeli bi dodatno “utvrditi” gradivo i upoznati noviju verziju programa, cijena iznosi 370 € – mogućnost plaćanja do 10 mjesečnih rata putem internet bankarstva ili Paypala.

AKONTACIJA ZA UPIS I NAČIN PLAĆANJA:

100,00 € (753,00 kuna). Preostali iznos uplaćuje se nakon što započne program sukladno odabranoj dinamici plaćanja (jednokratno ili višekratno). 

 VODITELJ PROGRAMA:

Tomislav Tomić (autor TT Mindfulness programa)

NAČIN UPISA:

Ugovorite besplatni informativni sastanak. Obrazac za prijavu nalazi se niže na stranici.

Ključne metode i procesi

(Radi lakše sistematizacije, program je podijeljen u pet “levela”)

Level 1

Aktivni fokus 1.1

Razvijte oštar i snažan fokus. Učinkovito savladavajte distrakcije. Naučite kako svjesno aktivirati, koristiti i razvijati „tri zrake“ Mindfulness pozornosti – najvažniji „alat“ za učinkovitu Mindfulness praksu.

 

T.Z.M. metoda

„Ulovite“ bolne ili nelagodne emocije prije negoli one “ulove” vas te počnu utjecati na vaše raspoloženje i ponašanje. Drugim riječima, „preduhitrite“ emocionalnu reakciju koja bi vam se inače stvorila u izazovnim situacijama i, umjesto uobičajenog reagiranja, ponudite “svježi” odgovor.

 

TT Sinergija

Naučite kako stvoriti mir s bolnim i nelagodnim emocijama te prepoznati i usvojiti poruke koje vam šalju (iznimno praktična metoda koju možete primijeniti bilo kada i bilo gdje).

Level 2

Aktivni fokus 1.2

Aktivirajte svoje metakognitivne centre. Istražite “um početnika” i funkcioniranje u modu “biti”. Naučite se svjesno prebaciti iz moda analiziranja u mod neutralnog promatranja.

 

Igra s opcijama

Naučite svoje misli doživljavati kao mentalne događaje, a ne kao činjenice. Naučite ih promatrati kao “opcije” (mogućnosti) koje možete, ali i ne morate izabrati da budu dio vašeg (stvarnog) iskustva.

 

Upoznavanje unutarnjeg kritičara

Otkrijte tko je zapravo vaš unutarnji kritičar i zašto je njegova funkcija blisko povezana s vašom životnom svrhom. Naučite kako ga ili utišati ili natjerati na produktivnu suradnju.

TT Sinergija 1.2

Otpustite skrivene blokade koje vas koče da se izrazite iz razine svoje duše. Koristite ovu metodu kada (1) primijetite da se određena iskustva često ponavljaju i izazivaju vam slične bolne ili nelagodne emocije, ili (2) intuitivno osjećate kako vas neka unutarnja blokada koči da napredujete u određenom aspektu života.

Aktivni monitoring

Naučite promatrati svoj um iz „ptičje perspektive“ i osvijestiti obrasce razmišljanja koji vam više ne služe.

Level 3

Aktivni fokus 1.3

Direktno se spojite frekvencijom svoje duše i koristite Mindfulness pozornost kako biste propustili energiju duše kroz svoje abdominalne energetske centre ( važan uvjet za praktično izražavanje iz razine duše).

 

Bijela soba

Uspostavite direktnu komunikaciju sa svojom dušom i primajte njezine smjernice, uvide i dodatnu energiju. Iskusite svoju dušu na jedan novi način, bez posrednika, uvjeta, predrasuda te raznih „duhovnih“ teorija. Otkrijte “concept-free” zonu u svojoj svijesti.

 

TT Sinergija 1.3

Otpustite misli i uvjerenja koja vas koče da se izrazite na način kako to u dubini sebe želite. Naučite kako koristiti „Mind Cleansing“ mantru u Mindfulness stilu, kako koristiti emocije kao vodiče i kako svojoj duhovnoj esenciji stvoriti uvjete da upravlja procesom čišćenja.

Level 4

Osvijesti želje duše

Otkrijte želje svoje duše. Prepoznajte onu koja je trenutno “najzrelija” za ostvarenje. Naučite razliku između “forme” i “esencije” želja duše. Uključite se u proces su-stvaranja sa svojom dušom.

Soul Infused Thinking

“Ubrizgajte” esenciju želja duše u svoj svjesni um kako biste proširili svoju viziju i uskladili je s vizijom vaše duše.

Soul Infused Activities

“Ubrizgajte” esenciju želja duše u svoju fizičku vibraciju kako biste svoje svakodnevne izbore i aktivnosti uskladili s vizijom vaše duše.

Usklađenje s božanskim tajmingom

Upoznajte razne vremenske dimenzije koje utječu na manifestaciju želja vaše duše i koristite Mindfulness pozornost kako biste primili što brži i jasniji uvid u dimenziju pod čijim ste utjecajem u pojedinom trenutku.

Level 5

Aktivni fokus 1.5

Utemeljite svoje samopouzdanje na tri ključna “stupa” u svojoj svijesti – božanski mir, božanska ljubav i božanska snaga – i koristite Mindfulness pozornost kako biste se spojili s njima.

“Jump” metoda

Razina vaše rezilijentnosti vezano za “emocionalno nabijene” situacije jedan je od presudnih čimbenika koji utječe na razinu do koje dopuštate sebi „skočiti“ u nešto što želite. “Jump” metoda uči vas koristiti Mindfulness pozornost kako biste svjesno povisili svoju rezilijentnost za emocionalnu nelagodu ili naboj.

E.M.O. proces

Osvijestite šest “meta-programa” u svojoj svijesti koji vas na dnevnoj bazi koče da se spojite sa sadašnjim trenutkom i smetaju vam da pojedinu situaciju vidite onakvom kakva ona zaista jest (oslobođenu od vaše subjektivne interpretacije).

Besplatni info sastanak

Za više informacija (i eventualnu prijavu) ispunite obrazac i ugovorite besplatni informativni sastanak (telefona, Zoom ili Skype).

Ako želite da račun glasi na ime/naziv vaše tvrtke...
Sending

 

ŠTO JE MINDFULNESS? Za početnike: Usmjerena pozornost / Življenje u sadašnjem trenutku. Za srednju razinu: Svjesnost bez istodobne konceptualizacije. Za napredniju razinu: Stvaranje uvjeta u svojoj svijesti kako bi se energija duše mogla slobodno izraziti kroz nas.

ŠTO JE TT MINDFULNESS? Program utemeljen na izvornoj verziji Mindfulnessa, obogaćem idejama iz knjige Tečaj čuda te prilagođen modernom načinu i razumijevanju života.

Tomislav Tomić

Autor TT Mindfulness programa

PODIJELI: