DODACI UZ KNJIGU

Napomena

Sadržaj e-knjige Soul Signes Finder zaštićen je autorskim pravima. E-knjigu nije dozvoljeno dijeliti ni na koji način. Isto se odnosi i na link za pristup dodatnom sadržaju koji je sastavni dio ove e-knjige te na sami dodatni sadržaj e-knjige (Dodaci).

Kupnjom e-knjige ostvarujete pravo korištenja navedene e-knjige isključivo za svoju osobnu upotrebu.

U slučaju da vam se e-knjiga sviđa i željeli biste je preporučiti drugima, molim da to učinite na način da im pošaljete sljedeći link:

https://tomislavtomiccoaching.com/soul-signs-finder/

Hvala vam što poštujete autorska prava!

Tomislav Tomić

 

Digitalne kartice (pdf)

 

Kliknite OVDJE i preuzmite digitalne kartice (PDF format). Dokument će se otvoriti u novom prozoru.

Uvodna optimizacija (07:25 min)

Dnevna optimizacija (pdf)

 

Kliknite OVDJE i preuzmite upute za izvođenje procesa pod nazivom Dnevna optimizacija (PDF format). Dokument će se otvoriti u novom prozoru.

POPRATNI PROCESI

Popratni procesi - osnovne upute

 

Uz svakog igrača iz ove igre povezan je određeni proces koji se izvodi tijekom situacije ili neposredno nakon situacije u kojoj ste prepoznali tog igrača. Ideja je da prvo preslušate procese i da ključne ideje i korake zapisujete na mjesto koje je u priručniku predviđeno za bilješke vezane uz pojedini proces. To je iznimno bitno i na takav način ćete se redovito prisjećati ključnih ideja, pojmova te rečenica iz pojedinih procesa i tako brže savladati praktičnu primjenu procesa u praksi.

 

LOŠA I DOBRA VIJEST

Prije negoli započnete formalno igrati ovu igru, ipak ćete trebati najprije napamet naučiti ključne poruke svih igrača, dobro proučiti pojašnjenja ključnih poruka kako biste bili sigurni da ste ih zaista shvatili, te (napamet) naučiti kako izvoditi procese – u tu svrhu trebat će izdvojiti barem tjedan dana učenja – a možda i više. Zbunjujuće je sudjelovati u bilo kojoj igri čija pravila i cjelokupni kontekst jasno ne shvaćate, a naročito kada je u pitanju igra poput ove.

Dobra vijest je da, u slučaju da vam se svidi, igru možete igrati neograničeno dugo i što god je duže igrate, iskustvo igre će postajati dublje, složenije i profinjenije – a istodobno i zanimljivije jer će se stalno otvarati novi slojevi u vašoj percepciji, a to će vam omogućiti nova iskustva i novu razinu interakcije s vlastitom dušom.

Svi procesi su kratki i, u praktičnom smislu, traju maksimalno dvadesetak sekundi. S obzirom da ćete igrače prepoznavati na raznim mjestima i u raznim trenucima tijekom dana, važno je da procesi budu praktični za svakodnevno korištenje. Preporučuje se procese izvoditi zatvorenih očiju, ali ako vam je to neprikladno u pojedinoj situaciji, onda ih izvodite otvorenih očiju.

Ritual otpuštanja (17:76 min)

 

PRVI DIO PROCESA (07:31 min)

DRUGI DIO PROCESA (10:45 min)

 

Šarena logika (05:37 min)

 

 

 

Prepoznaj fantaziju (05:14 min)

 

 

 

Ritual tišine (07:23 min)

 

 

3N proces (06:09 min)

 

 

 

Svemir zna (03:11 min)

 

 

Dupinov izazov (05:07 min)

METODA SOUL ENERGY INTEGRATION 

1 _ Soul Energy Integration (07:41 min)

2 _ Soul Energy Integration (11:12 min)

3 _ Soul Energy Integration (06:51 min)

4 _ Soul Energy Integration (06:14 min)

 

DODATNO

Bijela soba (Word / zaštićena verzija)

 

Kliknite OVDJE i preuzmite zaštićeni predložak u Word formatu (šifra/zaporka: bijelasoba1) 

Naprednija verzija igre. Prijavi se!

 

Hej,

Drago mi je da vas zanima dublje zaroniti u ovu ludu igru 🙂

 

Ukratko o drugoj razini igre…

Druga razina igre također uključuje igrača pod nazivom Žuti patuljak, koji je uključen i u prvoj razini igre, ali ovdje je njegova uloga i zadaća nešto kompleksnija. Također su uključena i četiri nova igrača kao i popratni procesi uz te nove igrače, zatim dodatni simbol te metoda meditacije pod nazivom Soul Energy Expansion.

Glavni ciljevi druge razine igre:

  • osvijestiti želje koje izviru iz vaše duše (za razliku od želja nametnutih od strane okoline) i pronaći im odgovarajuću formu
  • naučiti kako izraziti želje koje izviru iz razine vaše duše
  • naučiti kako se osjećati sigurno pri izražavanju autentičnih dijelove sebe.

Kako se uključiti u drugu razinu igre?

Da biste se uključili u drugu razinu igre potrebno se prijaviti za sudjelovanje u poludnevnoj (4 sata) radionici koja se održava preko Zoom platforme.

Cijena za sudjelovanje na online radionici iznosi 350,00 kuna. Uz mogućnost sudjelovanja na online radionici cijena uključuje i dodatne materijale kako biste mogli nastaviti igrati napredniju verziju igre.

 

Važna napomena vezano za prijavu za radionicu!

Pravo na pristup radionici imaju samo oni koji su minimalno četiri tjedna igrali prvu razinu igre Soul Signes Finder. Za prijavu koristite isključivo e-mail adresu koju ste koristili tijekom kupnje ove e-knjige.

O datumu sljedeće radionice biti ćete obaviješteni putem e-mail adrese koju ste naveli u prijavi.

 

Obrazac za prijavu

Ispunite obrazac za prijavu i kliknite “Pošalji”. Potvrdu o primitku vaše prijave primit ćete putem e-maila.

Please select a valid form

Podrška

Hej,

Jasno mi je da vam igra na samome početku može djelovati malo apstraktno i da ćete imati dodatnih pitanja. 

U svakom slučaju, ako želite postaviti kakvo dodatno pitanje vezano za način igranja ove igre, kliknite OVDJE i pošaljite mi svoj upit (link će se otvoriti u novom prozoru).

PODIJELI: