Zaboravljeno iskustvo

 (e-knjiga / pdf)

Biti sretan nešto je što svi želimo iskusiti. Ispuniti svoj život snažnim osjećajem smisla i svrhe naša je duboka potreba. Međutim, sama činjenica da nešto želimo i trebamo ne može nam osigurati da ćemo to zaista i dobiti. Potrebno je puno više.

Ova knjiga nudi vam praktičan, jednostavan, učinkovit i detaljno razrađen model kako biste mogli bolje upoznati sebe samoga, prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti i stvoriti život koji je u skladu s vašom životnom svrhom – glavnim razlogom zašto ste došli na ovaj svijet.

Saznajte više…

Meditacija prepuštanja za miran san

(vođena meditacija / mp3)

Ova meditacija pomoći će vam da svjesno otpustite i prepustite u Svjetlo sve misli i emocije koje remete vaš mir i ne daju vam mirno spavati. Povežite se sa Svjetlom u sebi, iskušajte snagu rituala aktivnog prepuštanja i završite svoj dan uz Molitvu prepuštanja.

Ciljevi procesa (sluša se prije spavanja):

  • povezati se i uskladiti sa Svjetlom u sebi
  • prepustiti sve uznemirujuće misli u Svjetlo kroz ritual “aktivnog prepuštanja”
  • završiti dan uz Molitvu prepuštanja

Mindfulness trening 2.0

(online tečaj / video, mp3 i pdf)

Cjeloviti online tečaj Mindfulness meditacije u trajanju od 14 dana koji će vas na dnevnoj bazi, korak po korak, sustavno uvoditi u tri konkretne Mindfulness tehnike (Aktivni fokus, ZTM metoda i TT Sinergija™) i upoznati sa svim detaljima koje trebate znati kako biste ih mogli učinkovito primjeniti u praksi!

PODIJELI: