Upoznajte deset ideja koje će vam pomoći na putu pretvaranja svoje visoke senzibilnosti u svoju supersnagu!

Povezani članci:

Ideja #1

Možeš biti od pomoći drugima i bez da na sebe kupiš njihovu bol.

Ideja #2

Postoji razlog zašto se cijeli život osjećaš nekako ‘drukčije’. Upravo u toj ‘drukčijosti’ skriva se tvoja najveća snaga i ulaz u najvišu razinu izražavanja. Istraži to. Uloži vrijeme u to i nemoj tražiti brza rješenja i brze odgovore. Ta ‘drukčijost’ nije hendikep. To je tvoja najveća snaga.

Ideja #3

Nauči razlikovati osjećaj koji ti stvara intuicija u odnosu na osjećaj koji ti stvaraju emocije. Kada je riječ o važnim odlukama i izborima, intuiciji možeš vjerovati, ali emocijama nemoj vjerovati. Intuicija je glas tvoje duše, dok su emocije samo feedback vezano za energije koje su u dotičnom trenutku u tebi aktivne.

Ideja #4

Stalno imaj na umu kako tvoja duša vidi znatno širu sliku u odnosu na razinu do koje uspijevaš doći razmišljanjem. I ne samo da je vidi, nego je u svakom trenutku dijeli s tobom. I zato, misli manje, a više osjećaj odgovor koji ti je već poslan.

Ideja #5

Nitko ti neće dignuti spomenik u čast zbog toga što tuđe prioritete tretiraš ‘prioritetnijima’ od vlastitih prioriteta.

Ideja #6

Ni ljudi ni Nebo ti zapravo ne zapisuju pozitivne bodove zbog toga što govoriš DA onda kada u sebi jasno osjećaš NE.

Ideja #7

Zastani na trenutak. Zatvori oči i zagrli sve ono što se u tebi događa… i ponovi to nekoliko puta tijekom dana.

Ideja #8

Procjenjuj osobu na temelju njezinih dnevnih izbora, a ne na temelju potencijala koji vidiš u njoj.

Ideja #9

Prestani analizirati nelagodne emocije. Prestani razmišljati o tome tko ili što ih uzrokuje. Prestani pričati drugima o njima. Takvim emocijama ne treba tvoja analiza. Ne treba im validacija. Treba im tvoja toplina i empatija. Točka.

Ideja #10

Želiš slobodu više od ičega? Znam. Pa empat si. Međutim, vodi računa da na svojem putu stvaranja životnog stila i posla koji ti daje najveći osjećaj slobode, ne zaboraviš uživati u trenucima slobode koji su ti već dostupni. Upravo takvi trenuci – koji su ti već dostupni – temelj su na kojem ćeš sagraditi svoju slobodu.”

Ideje iz EHSP COACH programa. Upoznajte EHSP COACH™ program i naučite pristupe i metode za pretvaranje visoke senzibilnosti u supersnagu!

2022 © Tomislav Tomić

PODIJELI: