Pretvorite strah i zabrinutost u kreativnu energiju – besplatni vođeni audio program

 

 

PRETVORITE STRAH I ZABRINUTOST U KREATIVNU ENERGIJU

BESPLATNI VOĐENI AUDIO PROGRAM

 

 

Sadržaj stranice:

  • Upute za učinkovito korištenje programa
  • Temeljna načela programa u verziji za ispis (PDF)
  • Linkovi za slušanje i preuzimanje programa
  • Naprednije TT Mindfulness™ metode i procesi

 

 

1. Upute za učinkovito korištenje programa

 

Program slušajte onda kada osjećate snažan strah ili zabrinutost glede pojedinog izazova ili situacije s kojom se trenutno suočavate. Možete ga slušati koliko god puta želite, ali nemojte ga slušati više od jednom dnevno.

Pronađite mjesto gdje ste potpuno sami i u tišini, udobno se smjestite u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Za kvalitetniji učinak programa preporučujem koristiti slušalice.

Na samome početku procesa zatražit ću od vas da pomislite o izazovu ili situaciji s kojom se trenutno suočavate i koja u vama budi snažan strah i zabrinutost. Nije toliko važno da detaljno analizirate navedenu situaciju već je dovoljno samo da se kratko prisjetite pojedinih detalja kako bi se u vama mogle aktivirati emocije koje se inače probude.

Dok slušate program, budite usmjereni na moj glas i pokušajte biti što prisutniji u procesu. To je sve što se od vas traži.

 

2. Temeljna načela programa u verziji za ispis (PDF)

Kliknite OVDJE i preuzmite temeljna načela programa u verziji za ispis (PDF). U svrhu optimalnog i dugoročnijeg učinka programa preporučuje se na dnevnoj bazi barem jednom pročitati temeljna načela programa.

 

3. Link za slušanje programa

 

Za kvalitetniji učinak programa preporučuje se koristiti slušalice.

Trajanje programa: 20:51 minuta

Za slušanje programa kliknite na YouTube link u nastavku…

_______________________

 

 

Kliknite OVDJE ako želite program preuzeti u mp3 formatu (kliknite na link “Download” ili na ikonu strelice – ako koristite pametni telefon).

_______________________

 .

4. Naprednije TT Mindfulness™ metode i procesi

  • Mindfulness trening – Upoznajte dokazanu metodu za miran um, snažan fokus i emocionalnu stabilnost! Novi i poboljšani koncept programa…
  • Postani Mindfulness trener – Želite li postati Mindfulness trener i naučiti kako primjenjivati razne Mindfulness metode, strategije i alate u radu s klijentima?

 

PODIJELI: