Tri stadija

Tri nužna stadija osobnog i duhovnog razvoja; sakupljač, potrošač i astronaut (BESPLATNA e-knjiga)

 

besplatna knjiga

3 stadija ecover

 

 

Upoznajte tri konkretno opisana stadija “unutarnjeg putovanja” i istražite vlastite misli i stavove na temu osobnog i duhovnog razvoja!

 

 

Poštovani posjetitelju,

Radeći već neko vrijeme s ljudima koji žele rasti i napredovati na putu osobnog ili duhovnog razvoja, uočio sam kako postoji nekoliko stadija „putovanja“ i kako stadij u kojem se nalazi pojedina osoba ponajviše utječe na način na koji će interpretirati sve ono što se oko nje događa.

Za više informacija zavirite u moju BESPLATNU e-knjigu pod nazivom Tri nužna stadija osobnog i duhovnog razvoja; sakupljač, potrošač i astronaut.

Da biste preuzeli besplatnu e-knjigu (u pdf-u), sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti “Pošalji”.

E-knjigu ćete primiti putem e-maila kojeg navedete u obrascu, stoga vodite računa da ispravno upišete svoju e-mail adresu.

Nakon što primite e-knjigu, započeti ćete primati i moj BESPLATNI e-newsletter i tako se priključiti listi od preko 3300 zadovoljnih pretplatnika. Ako vam se newsletter ne svidi, možete se bilo kada ispisati!

 

 

 

S poštovanjem,

Tomislav Tomić

Life coach i autor knjiga Drevni ključevi radosti,
Zaboravljena vještina i Zaboravljeno iskustvo!

PODIJELI: