Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Odmah nakon diplome započeo je raditi kao odvjetnički vježbenik, a nakon položenog pravosudnog ispita otvorio je i vlastiti odvjetnički ured. Uz pravni studij, diplomirao je također i na Sveučilištu metafizike u Sedoni (SAD) gdje trenutno pohađa (online) postdiplomski studij.

Uz brojne edukacije certificiran je kao “Business Coach”, “Corporate Trainer Certified”, “NLP Practitioner”, “Mindfulness trainer”, “Stress Management Coach”, “Conflict Manager Coach” te “Kaizen facilitator”.

S konceptom coachinga prvi put se susreo 2001. godine dok je radio u SAD-u. Iako je nedugo nakon toga započeo održavati kratke treninge i predavanja, coachingom se službeno počeo baviti 2009. godine, dok je mindfulness treninge započeo voditi još od studentskih dana.

Uz navedeno, 2012. godine pokrenuo je u Zagrebu i jednogodišnju školu za razvoj coaching vještina (TT COACHING®), a 2016. je pokrenuo program za edukaciju mindfulness trenera (TT MINDFULNESS™).

S konceptom coachinga prvi put se susreo 2001. godine dok je radio u SAD-u. Iako je nedugo nakon toga započeo održavati kratke radionice i predavanja, coachingom se službeno počeo baviti 2009. godine. Mindfulness treninge započeo je voditi još od studentskih dana.

Autor je više od stotine raznih članaka na temu osobnog i poslovnog razvoja te je autor knjiga:

  • Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi (Profil, 2009.) koja je za sada objavljena u Hrvatskoj, SAD-u i Poljskoj (uskoro i na arapskom jeziku)
  • Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava (Pluvia, 2011.) (objavljena u Hrvatskoj i SAD-u)
  • Zaboravljeno iskustvo; naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti (Tomić Coaching, 2014.)
  • Sedam pogrešaka koje najčešće čine mali poduzetnici u početnoj fazi razvoja svojeg posla… i zbog njih plaćaju vrlo skupu cijenu u privatnom i poslovnom životu! (Tomić Coaching, 2016.)

***

Najdraži autori (osobni razvoj): Bob Proctor, Gregg Braden, Sanaya Roman, Amit Goswami, Fred Alan Wolf, Wallace D. Wattles, Charles F. Haanel, William Atkinson, Florence Scovel Shinn, Norman Vincent Peale, Osho, Carl Gustav Jung, Paul Leon Masters…

 

***

Osnivač je i urednik popularne Facebook stranice “Dobre vibre” koja trenutno ima preko 16000 fanova. Postanite fan strance “Dobre vibre” i primajte dnevnu dozu inspiracije za svoj FB zid … (vidi desno)

 

***

Piše kolumnu za portal Ordinacija.hr (pod nazivom “Dobre vibre“)

Piše kolumu za portal Naturala.hr (pod nazivom “Tvoja duša zna“)

 

 

 

Impact

Self Growth

IAPLC badge

Besplatna e-knjiga

Zaboravljena vještina

Zaboravljena vještina – naučite kako stvoriti život u skladu sa svojim istinskim željama!

PREUZMITE BESPLATNO

Besplatna e-knjiga

Zaboravljeno iskustvo – kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti!

PREUZMITE BESPLATNO

Besplatna e-knjiga

e-knjiga 50

Sedam pogrešaka koje najčešće čine mali poduzetnici u početnoj fazi razvoja svojeg posla… i zbog njih plaćaju vrlo skupu cijenu u privatnom i poslovnom životu!

PREUZMITE BESPLATNO

Besplatni audio program

Zaboravljena vještina

Pretvorite strah i zabrinutost u kreativnu energiju!

PREUZMITE BESPLATNO

Pratite me na Facebook-u

Nove objave

SiteLock
PODIJELI: