Tomislav Tomić – autor i coach

Njegova najveća strast je proučavati metafiziku i duhovnost, istraživati i eksperimentirati s različitim metodama u području osobnog razvoja te svoje spoznaje i iskustva dijeliti s drugima.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a nedugo nakon položenog pravosudnog ispita započeo je raditi kao samostalni odvjetnik. Uz pravni studij, diplomirao je također i na Sveučilištu metafizike u Sedoni (SAD).

Uz brojne edukacije certificiran je i kao Business Coach, Corporate Trainer Certified, NLP Practitioner, Mindfulness trainer, Stress Management Coach, Conflict Manager Coach te Kaizen facilitator.

S konceptom coachinga prvi put se susreo 2001. godine dok je radio u SAD-u. Iako je nedugo nakon toga započeo održavati kratke treninge i predavanja, coachingom se profesionalno počeo baviti 2009. godine, dok je mindfulness treninge započeo voditi još od studentskih dana.

Godine 2012. pokrenuo je jednogodišnju školu za razvoj coaching vještina (TT COACHING®), zatim je 2016. pokrenuo program za edukaciju mindfulness trenera (TT MINDFULNESS™), a nakon toga i program za edukaciju trenera i holističkih praktičara koji se žele dodatno usavršiti za rad s empatima i visoko senzibilnim osobama (E&HSP COACH™).

Autor je brojnih članaka i programa na temu osobnog razvoja, te tečajeva i knjiga:

  • Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi (2009.)
  • Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava (2011.)
  • Zaboravljeno iskustvo; naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti (2014.)
  • Sedam pogrešaka koje najčešće čine mali poduzetnici u početnoj fazi razvoja svojeg posla… i zbog njih plaćaju vrlo skupu cijenu u privatnom i poslovnom životu! (2016.)
  • Mindfulness trening 2.0; oštar fokus, emocionalni balans i unutarnji mir (2019. – PDF, audio i video tečaj)
  • Soul Signes Finder; igraj se i prepoznaj poruke svoje duše (izlazi u veljači, 2021.)
  • Snaga kroz svjesnost; priručnik za empate i visoko senzibilne osobe (izlazi u travnju, 2021.)

***

Web: http://tomislavtomiccoaching.com

Facabook: http://facebook.com/dobrevibre

 

***

Piše kolumnu za portal Ordinacija.hr (pod nazivom “Dobre vibre“)

Piše kolumu za portal Naturala.hr (pod nazivom “Tvoja duša zna“)

Tomislav Tomic, EzineArticles Basic PLUS Author
Impact
Self Growth
IAPLC badge

PODIJELI: